NYHET! Treningsreise med VI OVER 60

Bli med på treningsreise i solen med VI OVER 60 og Mykjemeir til Tyrkia. Kickstart våren med varme og sol, trening, latter og sosialt samvær!

Elvecruise: Tre hovedsteder langs Donau

Donau – elven som har spilt en sentral rolle i europeisk historie og som har inspirert kunstnere som Mozart og Strauss til å komponere noen av sine største verk. Bli med til Østerrike, Slovakia og Ungarn!

Cruise i Sydlige Karibien

Med kritthvite strender, asurblått hav og vaiende palmer er det lett å forstå hvorfor Karibien er selve drømmen for mange som reiser på cruise.

USAs fargerike og svingende sørstater

Opplev musikk, historie og mat i særklasse! Bli med på en reise til USAs fantastiske sørstater! En reise gjennom musikken, historien og det «swingende» sørlige USA.

Cruise New Zealand og Australia

Drømmer du om et cruise rundt i Australia og New Zealand, så har du en flott mulighet her. Vi kombinerer storbyer med små, sjarmerende fiskerlandsbyer.

SINGELTUR: Vandring i Umbria

Bli med på vandringer i naturskjønne omgivelser med bølgende bakker og grønne frodige skoger, små sjøer og middelalderbyer med imponerende katedraler. Umbria!
PS! Ingen enkeltromtillegg!

Madeira – Atlanterhavets blomsterbukett – Ny avgang

Madeira er den blomsterrike og gjestfrie øya i Atlanterhavet som eksploderer av farger og vakker utsikt. Her kan du vandre i tropisk grønne skoger og bade i oppvarmede basseng. Det milde klimaet på Madeira gjør at du kan besøke øya hele året og øya har noe å tilby alle – uansett om man er ung eller gammel. Avreise 10. februar.

Opplev Kypros utenfor allfarvei!

Bli med til Kypros! Middelhavsøya som har over 330 regnfrie dager i året tilbyr storslått natur, variert kultur, vel­smakende kjøkken og stor gjestfrihet!

Flere leserturer

Les også