Nyttårscruise på Rhinen

Feir nyttår med stil og champagne! Vi gjentar suksessen fra i fjor og tilbyr igjen et flott nyttårscruise på Rhinen med besøk i byene Strasbourg, Koblenz, Rüdesheim og Mannheim.

Vandretur i Cinque Terre & Liguria

Vakre vandringer, inspirerende matkurs, sjarmerende hotell og unik guide! Bli med langs klippene ved Middelhavet, forbi maleriske landsbyer, gjennom olivenlunder og vinranker. Inkludert 7 middager med drikke!

Midtens rike – Shanghai og Beijing

Bli med oss på en spennende reise til storbyene Shanghai og Beijing! Vi skal oppleve folkene, tradisjonene, maten, kinesisk kunst og kultur – og mye mer sammen med vår norsktalende guide.

Vandring, mat og natur i italienske Umbria

Bli med på rolige vandringer i Italias grønne hjerte og opplev naturskjønne omgivelser. Dette er rolige vandreturer som passer alle! Og du får med et italiensk matlagingskurs på kjøpet!

Opera i Verona på berømte Arena di Verona!

Bli med og se Aïda av Verdi og Tosca av Puccini! For mange operaelskere står Arena di Verona som en av de aller største opplevelsene. Dette er en tur du sent vil glemme. Turen inkluderer også utflukt og kirkekonsert i Venezia!

Herlige Vietnam

Bli med på en rundreise i Vietnam spekket med eventyr og opplevelser! Åpn sansene og bli bergtatt av dette flotte landet.

Blomstercruise på Rhinen

Bli med på et hyggelig elvecruise på Rhinen og besøk den verdenskjente blomsterparken Keukenhof.

Det ukjente ANDALUCIA

Bli med på en reise utenom allfarvei, til den spennende kulturen og historien du finner i Andalucia.

Flere leserturer

Les også