VI OVER 60-cruise fra Oslo til København

Vi gjentar suksessen fra i fjor der vi hadde 600 lesere med på VI OVER 60-cruise! Inkludert spennende foredrag, kurs, flott konsert, to middager med drikke og mye mer!

PERU og MACHU PICCHU – Vandring i inkaenes fotspor

Finn frem eventyreren i deg og bli med oss til inkaenes rike og verdens største arkeologiske museum! Unik og meget innholdsrik tur. Her får du valuta for pengene! Dette er andre tur i vår «Opplev 7 nye underverker»-turserie.

Det ekte MALLORCA til fots!

Bli med oss til vakre Mallorca når vi skal oppleve vandringer gjennom små landsbyer, hager med appelsintrær, eikeskoger, langs kysten og opp i fjellene. Det blir til og med mulighet for bading for dem som liker det.

Bli med til vakre Toscana og Umbria!

Vår reise bringer oss til to av Italias mest kjente regioner, nemlig Toscana og Umbria. Her finner du det beste av det Italia har å by på. Rett og slett drømmen om Italia!

Eventyret ISTANBUL

Istanbul er Europas mest eksotiske by – en metropol med vestlig puls og moderne atmosfære, full av mystikk, trange smug, livlige basarer og imponerende moskeer og byggverk.

Historiske byer langs ELBEN

Bli med på en fascinerende reise langs Elben, fra Potsdam (Berlin) – et område som begeistrer sine tilreisende med flott natur, små landsbyer og historiske byer – til den gylne by Praha, Tsjekkias hovedstad.

Opplev Svalbard om sommeren!

Svalbard har med sitt polare klima, unike dyreliv, ville natur og gamle gruver, fascinert reisende i mange år. Bli med oss til denne vakre, arktiske ørkenen og du vil få en opplevelse du aldri vil glemme!

Singeltur uten singelromstillegg: ROMA

Roma er ikke bare en spennende by, men en kulturskatt og en opplevelse man sent vil glemme! På denne turen får du alle severdighetene i den italienske hovedstaden.

Flere leserturer

Les også