Cruise til CUBA og JAMAICA

Karibiske rytmer, innbydende strender og livsglede. Cuba møter deg med nostalgi, salsarytmer og smittende livsglede, Jamaica med reggaemusikk og en ubekymret atmosfære.

Høstfargetur i RONDANE!

Ekte norsk natur. Ekte norsk mat. Opplev høstfargene i fjellheimen i år! Denne høsten har vi lagt turen til nytt område, med nye turer og nytt bosted!

BERLIN – over muren

Opplev klassiske Berlin 25 år etter at muren falt: 4 høstdager med berlinerluft og masser av opplevelser. DDR-historie krydret med både klassiske og spennende, kjente og ukjente severdigheter

CRUISE på verdens største cruiseskip

Drømmecruise fra Barcelona til Rotterdam! Opplev 360 meter lange Oasis of the Seas, verdens mest spektakulære skip som har en kort gjesteopptreden i Europa i september.

Det beste av Nord-Italia

Natur, kultur, mat og vin i verdensklasse! Gardasjøen, Venezia, Verona og Sør-Tyrol – med halvpensjon og Albatros-reiseleder.

7. AVGANG: Bli med Usbekistan og Silkeveien!

Opplev en av verdens best bevarte hemmeligheter der Orienten møter Russland! Langs Silkeveien gjennom ørken, fjellandskap og karavane­byer – med Albatros-reiseleder. Dette er en meget populær tur som vi har fått gode tilbakemeldinger på!

USAs swingende sørstater – en klassiker!

En meget populær og innholdsrik rundreise i USAs sagnomsuste sørstater, fra jazzfylte New Orleans til countrybyen Nashville og Elvis’ Memphis – med Albatros’ reiseleder.

NYHET! Drømmen om fottur i Nepal.

Turen for deg som liker fjell og er i normalt god form! Vi er svært glad over å kunne presentere en unik tur som noen kanskje har hatt som en drøm, og som vi skal hjelpe til å virkeliggjøre. Vi skal møte fjellkulturen og vandre i Nepal!

Flere leserturer

Les også