Cruise New Zealand og Australia

Drømmer du om et cruise rundt i Australia og New Zealand, så har du en flott mulighet her. Vi kombinerer storbyer med små, sjarmerende fiskerlandsbyer.

SINGELTUR: Vandring i Umbria

Bli med på vandringer i naturskjønne omgivelser med bølgende bakker og grønne frodige skoger, små sjøer og middelalderbyer med imponerende katedraler. Umbria!
PS! Ingen enkeltromtillegg!

Madeira – Atlanterhavets blomsterbukett – Ny avgang

Madeira er den blomsterrike og gjestfrie øya i Atlanterhavet som eksploderer av farger og vakker utsikt. Her kan du vandre i tropisk grønne skoger og bade i oppvarmede basseng. Det milde klimaet på Madeira gjør at du kan besøke øya hele året og øya har noe å tilby alle – uansett om man er ung eller gammel. Avreise 10. februar.

Opplev Kypros utenfor allfarvei!

Bli med til Kypros! Middelhavsøya som har over 330 regnfrie dager i året tilbyr storslått natur, variert kultur, vel­smakende kjøkken og stor gjestfrihet!

Kunst & kultur i Firenze

Ingen byer i verden kan vise til så store kunstskatter som praktfulle Firenze i hjertet av Toscana! Bli med på en innholdsrik tur til den italienske byen!

Bli med oss på drømmetur til Jordan

Vi har gleden av å invitere deg som VI OVER 60-leser med på en fantastisk reise i Midtøstens historie, med oldtidsbyen Petra som et høydepunkt.

Vidundelige Andalucía!

Storslått historie og vital nåtid! Andalucía er Spanias hjerte. Ikke noe annet sted i Spania er det en så spennende historie og en så levende sjel som her.

Sett sammen din egen tur til Toscana!

En reise til Toscana er en fest for sansene. Den vakre regionen i Italia er verdenskjent for sine maleriske landskap, olivenlunder, vinranker og vakre kunstskatter. Vi har skreddersydd et turprogram der du vil oppleve høydepunktene i Toscana. Du kan selv velge hvilke utflukter du vil være med på, slik at du får den turen du drømmer om.

Det beste av Nord-Italia

Dette er turen som inneholder natur, kultur, mat og vin i verdensklasse! Gardasjøen, Venezia, Verona og Sør-Tyrol – med Albatros-reiseleder.

Flere leserturer

Les også