Colosseum – et av de 7 nye underverker!

Bli med og opplev de 7 nye underverkene. Første tur går til Roma og Colosseum! Sjarmerende kaos, spektakulære bygninger og spennende historie er det som vil møte deg i Italias hovedstad.

Cruise rundt Sør-Amerika. Må oppleves!

Et cruise rundt Kapp Horn med Argentina, Uruguay, Falklandsøyene og Chile er kanskje en av de mest storslagne cruiseopplevelsene som finnes! Inkludert 14 dager med helpensjon.

Nyhet! VIOVER60Resort

Drømmer du om å tilbringe deler av høsten og vinteren i sol og varme? Lære noe nytt? Nyte livet? Få nye venner? Komme i form? Da er VIOVER60Resort stedet for deg.

USA – Vestkystens høydepunkter

Las Vegas, San Francisco, Los Angeles og tre fantastiske nasjonalparker! Opplev Nevada og Californias største og beste storbyer og en natur og et dyreliv du ikke har sett maken til!

Shopping, kunst og kultur i BEIJING

Bli med på en ukestur til Beijing der høydepunktene står i kø. Hele programmet og alle måltider er inkludert – her får du mye for pengene!

Sensommercruise 2015 fra Oslo til New York!

Enklere blir det ikke! Stig om bord i Oslo på skipet Serenade of the Seas fra Royal Caribbean og bli med på en minnerik reise i Vikingenes kjølvann! Cruiset ender i New York, med hotell og fly hjem inkludert!

Madeira – Atlanterhavets blomsterbukett

Madeira er den blomsterrike og gjestfrie øya i Atlanterhavet som eksploderer av farger og vakker utsikt. Her kan du vandre i tropisk grønne skoger og bade i oppvarmede basseng. Det milde klimaet på Madeira gjør at du kan besøke øya hele året og øya har noe å tilby alle – uansett om man er ung eller gammel.

NYHET! Costa Rica – i naturens verden

For første gang har vi Costa Rica som lesertur! Gå inn i naturens verden i Costa Ricas flotte nasjonalparker og karibiske kyststrekning – med Albatros-reiseleder.

Flere leserturer

Les også