Pilegrimstur til Santiago de Compostela

Følg pilegrimenes fotspor på en behagelig måte gjennom vakre spanske landskap, pittoreske middelalder­byer med imponerende katedraler og historiske landemerker. Dette er en opplevelse for livet!

NYHET! Treningsreise med VI OVER 60

Bli med på treningsreise i solen med VI OVER 60 og Mykjemeir til Tyrkia. Kickstart våren med varme og sol, trening, latter og sosialt samvær!

Elvecruise: Tre hovedsteder langs Donau

Donau – elven som har spilt en sentral rolle i europeisk historie og som har inspirert kunstnere som Mozart og Strauss til å komponere noen av sine største verk. Bli med til Østerrike, Slovakia og Ungarn!

Cruise i Sydlige Karibien

Med kritthvite strender, asurblått hav og vaiende palmer er det lett å forstå hvorfor Karibien er selve drømmen for mange som reiser på cruise.

USAs fargerike og svingende sørstater

Opplev musikk, historie og mat i særklasse! Bli med på en reise til USAs fantastiske sørstater! En reise gjennom musikken, historien og det «swingende» sørlige USA.

Cruise New Zealand og Australia

Drømmer du om et cruise rundt i Australia og New Zealand, så har du en flott mulighet her. Vi kombinerer storbyer med små, sjarmerende fiskerlandsbyer.

SINGELTUR: Vandring i Umbria

Bli med på vandringer i naturskjønne omgivelser med bølgende bakker og grønne frodige skoger, små sjøer og middelalderbyer med imponerende katedraler. Umbria!
PS! Ingen enkeltromtillegg!

Flere leserturer

Les også