VI OVER 60 eMagasin og arkiv

To digitale tjenester for våre faste lesere.

eMagasin: Med VI OVER 60 eMagasin kan du som abonnent lese magasinet digitalt, når du vil og hvor du vil. Les VI OVER 60 på PC, nettbrett eller mobil.

VI OVER 60 arkiv: Les utgaver fra de fem siste årene, fra januar 2011, eller søk på tema du er interessert i. Gratis for alle abonnenter!

Gå til innlogging og registrering av ny bruker.

Første gang du bruker tjenesten må du opprette digital bruker.

Ofte stilte spørsmål:

Digital bruker

Hva er en digital bruker?

Abonnenter som ønsker å få tilgang til de digitale tjenestene (eMagasinet og digitalt arkiv) må registre seg som digital bruker. Den digitale brukeren blir knyttet til abonnementet ditt.

Hvordan opprette digital bruker?

Trykk «Jeg vil registrere ny bruker» i innloggingsvinduet, og følg instruksene. Du må legge inn enten mobilnummer eller e-postadresse for at vi kan identifisere deg. Ditt mobilnummer eller din e-postadresse vil også bli ditt brukernavn. Gå til innloggingsvindu.

Hvem har allerede digital bruker?

Om du tidligere har brukt VI OVER 60 sin app til mobil og nettbrett kan du bruke samme brukernavn og passord.

Jeg har problemer med å få opprettet digital bruker

For å kunne opprette digital bruker må vi finne deg igjen i abonnementssystemet, dette gjøres ved hjelp av e-postadressen din eller ditt mobilnummer. Dersom vi ikke har registrert e-postadresse eller mobilnummer på deg kan du bruke kundenummer (finnes på faktura). Kontakt kundeservice for å legge inn mobilnummer eller e-postadresse.

Hva er brukernavnet mitt?

Brukernavnet er enten din e-postadresse eller ditt mobilnummer. Når du opprettet digital bruker fikk du en engangskode på enten SMS eller på e-post. Om valgte å få engangskoden på SMS er mobilnummeret ditt brukernavn, om du brukte e-post for å motta engangskodene er e-postadressen din brukernavnet. Gå til innloggingsvindu.

Jeg har glemt passordet mitt

Trykk «Glemt passord» i innloggingsruten og følg instruksjonene. Gå til innloggingsvindu.

Digitalt arkiv

Hvor finner jeg arkivet?

Ikonet for arkiv finner du i menyen på høyre side. Arkivet er delt inn i årganger.

arkiv

På nettbrett og mobil finnes ikke denne knappen. Du kan likevel søke i arkivet ved å trykke på forstørrelsesglasset, eller finne utgaven du vil lese på denne samlesiden, og trykke «Les utgaven digitalt» nederst i saken.

Hvordan søke i arkivet?

Ikonet for søk finner du i menyen på høyre side (forstørrelsesglass). Trykk arkiv, da søkes det i alle utgaver. Du kan velge «fra» og «til» periode for å begrense søket.

arkiv2

arkiv3

Kan jeg lese eMagasinet uten å være på internett?

eMagasin og digitalt arkiv fungerer kun om man er på internett. Det er mulig å laste ned hele magasiner som PDF ved å trykke på symbolet med «PDF» i menyen til høyre. Merk at dette er store filer (ca 50MB).

Annet

App til mobil og nettbrett

VI OVER 60-appen som fungerer på iPad og Android-enheter vil fortsatt være tilgjengelig for de som ønsker å bruke de. Det er et godt alternativ for de som bruker mobil eller nettbrett som støttes av appen.

 

Du kan benytte samme brukernavn og passord på app og eMagasin.

 

Den digitale utgaven leses direkte fra nettleser, og kan derfor leses på PC i tillegg til smarttelefoner og nettbrett. I tillegg er det søkefunksjon i den digitale utgaven, og arkivet går lenger tilbake.

Kundeservice: 
Telefon: 55 21 31 00
E-post: abo@viover60.no

Del innlegg