Abonnementsvilkår

VI OVER 60 utgis av Grieg Media AS, som eies av Aller Media AS.

Disse betingelsene gjelder kjøp av abonnement på VI OVER 60 på viover60.no og andre nettsider, samt bestillinger på abonnement via andre kanaler (for eksempel via SMS, svarkupong eller over telefon).

Veiledende priser og bestilling

Bestilling av abonnement levert til Norge kan gjøres på våre nettsider. Kontakt kundeservice for bestilling til utlandet.

Pris per utgave i løssalg fra utgave 7, 2018: kr 95,-

Priser i Norge – fra 1.1.2018
Abonnement halvt år/6 utgaver: kr 365,-
Abonnement ett år/12 utgaver: kr 665,-

Priser innenfor Europa
Abonnement halvt år/6 utgaver: kr 535,-
Abonnement ett år/12 utgaver: kr 885,-

Priser utenfor Europa
Abonnement halvt år/6 utgaver: kr 595,-
Abonnement ett år/12 utgaver: kr 995,-

På papirfaktura vil til det tilkomme kr 30,- i fakturagebyr. Dersom du betaler med kredittkort, eFaktura eller AvtaleGiro unngår du fakturagebyr.

Abonnement

Vær oppmerksom på at det kan 1-3 uker fra du sender din bestilling til du mottar det første bladet. Som abonnent mottar du normalt bladet noen dager før det er i salg i butikken. Abonnementet fornyes automatisk og løper til oppsigelse. Abonnementet er personlig, og kan når som helst sies opp. Det tas forbehold om endringer i abonnementsbetingelsene. Tilbudene gjelder kun for nye abonnenter i Norge om ikke annet er oppgitt.

Velkomstgave

Dersom vi mottar bestilling på en kampanje som er utløpt vil du bli kontaktet og få tilbud om tilsvarende tilbud på en annen kampanje. Vi tar forbehold om forsinkelser i forbindelse med utsendelse av gaver og premier. Hurtigsvarspremier på kampanjene gjelder i kampanjeperioden og vi vil kunne gå tom på lager.

Dersom det følger med premie i ditt bestilte abonnement, vil premien bli tilsendt så fort som mulig etter at din betaling er registrert. Premien tilfaller alltid den som bestiller abonnementet, uansett om man bestiller til seg selv eller som gave.

Betaling og priser

Bladleveringen forskuddsbetales i samsvar med betalingsperioden du har valgt. Giro sendes med første magasin om du ikke har valgt annen betalingsmåte og må betales innen fristen for å forhindre forsinkelser i levering.

Ved purring påløper et gebyr på kr 55,-. Bladleveringen blir stoppet hvis innbetaling ikke er mottatt innen rimelig tid etter forfall, men manglende betaling eller retur av bladet betraktes ikke som oppsigelse. Sluttregning sendes for den tid bladet er levert.

Det beregnes et fakturagebyr på kr 30,- for papirfaktura. Unngå fakturagebyr ved å tegne AvtaleGiro eller e-Faktura.

Vi tar forbehold om trykkfeil og feil priser på andre nettsteder.

Levering

Som hovedregel leveres magasinet i din postkasse like før magasinet er for salg i butikk. Dersom magasinet uteblir er vårt erstatningsansvar begrenset oppad til det du har betalt for tilsvarende tidsrom. Forsinket magasin vil normalt ikke erstattes. Reklamasjoner vedrørende mangelfull levering må meddeles umiddelbart til vår kundeservice. Vi erstatter normalt ikke reklamasjoner mer enn to måneder tilbake i tid. Vi benytter oss av Posten Norge og Mediapost AS for distribusjon.

Endring av abonnementet

Abonnementet kan kostnadsfritt flyttes til en annen fast eller midlertidig (ferie-)adresse i Norge. Vi gjør oppmerksom på at det er din plikt å melde adresseendring ved flytting. Flytting ut av Norge medfører høyere abonnementspris grunnet portotillegg.

Angrerett og retur

Alle kjøp er underlagt loven for retur, reklamasjon og angrerett. Angrerettloven gir forbruker rett til å angre kjøpet ved å melde fra til selger innen 14 dager etter at forbrukeren mottok hele varen, og opplysninger som kreves med hjemmel i angrerettloven kapittel 3 er mottatt på foreskreven måte. Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Returkostnadene bæres av kjøper.

Reklamasjon

Forbrukerkjøpsloven av 21. Juni Nr 34 2002; før feil meldes til Grieg Media AS, bør kunden undersøke om feilen skyldes forhold på kundens side. Melding om feil og mangler ved produktene skal henvendes til kundeservice snarest mulig.

Oppsigelse

Du kan til enhver tid si opp ditt løpende abonnement. Du må melde fra til vår kundeservice senest 7 dager etter at du har mottatt siste magasin, for å få oppsigelse fra og med neste magasin. Manglende betaling eller retur av magasinet betraktes ikke som oppsigelse. Retur av magasinet må abonnenten selv bekoste.

Personvern

Når du kjøper et abonnement vil vi samle inn personopplysninger om deg for å kunne gjennomføre kjøpet og levere produktet du har kjøpt, og for å kunne sende deg gode tilbud, i den utstrekning vi har lov til det etter gjeldende personvernregler. Se Aller Medias personvernerklæring for mer informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Kundeservice

Kontakt gjerne vår kundeservice som er åpen hverdager fra 9.00-15.00

E-post: abo@viover60.no
Tlf: 55 21 31 00