NY SESONG – langtidsferie 2020/2021

Da er vi i gang igjen! For syvende året på rad inviterer vi til langtidsferie i varmen for godt voksne, fra oktober 2020 til april 2021. Vi synes det er fantastisk moro at så mange reiser med oss år etter år. Vi er som en stor klubbfamilie, og vi håper å få se gamle og ikke minst nye gjester på våre 10 resort. PS! Vi starter salget mandag 6. januar 2020. Husk å oppgi rabattkode VO60 for å få 500 kroner i rabatt per person!

DET GODE LIV langtidsferie tilbyr et trygt og sosialt langtidsopphold. Konseptet, som er godt innarbeidet etter seks sesonger, er det samme uansett hvilket av våre resort du velger.

Til neste sesong kan du velge mellom hele ti ulike hyggelige og solfylte steder. Ni steder som vi også tilbyr i år, og ett helt nytt sted, Denia på Costa Blanca. Her er det du kan velge mellom fra oktober 2020 til april 2021.

  • Calpe på Costa Blanca
  • Club Calahonda på Costa Del Sol
  • Club Marbella på Costa del Sol
  • Elviria på Costa del Sol
  • Denia på Costa Blanca (NYHET!)
  • Albufeira på Algarvekysten
  • Ayia Napa på Kypros
  • San Roi Yot i Thailand
  • Mallorca (Palma Nova/Magaluf)
  • Nerja på Costa del Sol

LES MER OM DET NYE RESORTET I DENIA HER!

Ona Ogisaka Garden i Denia.

– Hotell: Ona Ogisaka Garden
– Godt utrustede, fine leiligheter
– Frokost inkludert i 4 uker
– Nærhet til hyggelig by
– Fem minutter til flott strand
– Hyggelig fellesrom for våre gjester
– Gode turmuligheter
– Flotte utflukter

Du kan gå inn her og lese om alle resortene våre. Du kan også bestille tur vinter og vår 2020 dersom du ønsker å prøve oss allerede nå. Klikk inn og se hva som er ledig.

Mange av dere er godt kjent med vårt unike konsept. Vårt fokus er på gjesten og den opplevelsen han og hun får. Mange blir sittende isolert i sin egen stue om vinteren. Det blir du ikke på langtidsferie med oss. Vi tilbyr en «hverdag» i varmere strøk, med innhold, aktivitet og mening. Et godt liv i sol og varme. Ingen blir tvunget til å delta på noe, men ingen skal heller trenge å sitte virkeløs alene. Derfor er ukeprogrammet vårt som en meny å regne – du velger det du selv liker og deltar når du føler for det.

Verter og aktiviteter
På Det Gode Liv langtidsferie har vi voksne, norske verter som bidrar til trygghet og sosialt samvær. Våre verter bor på resortet og er til stede hele tiden. De vil hver eneste uke arrangere spennende utflukter til byer og severdigheter i nærheten, og aktiviteter
som vaffelkos, trim, quiz og middager.

IKKE GLEM: Salgstart mandag 6. januar 2020. Og dersom du bestiller før 1. juni får du 500 kroner i rabatt per pers. Husk å oppgi rabattkode VO60.

Del innlegg