Januar 2016

Nytte og inspirasjon i januarutgaven.

I årets første utgave møter vi Liv Ullmann som snakker om kjærlighet, troskap og frihet. – Vi har alle et skjult liv. Spørsmålet er hva vi gjør med våre hemmeligheter – og hva de gjør med oss, sier hun.

Vi har møtt nordmenn som har slått røtter på den franske riviera og lever det gode liv i livgivende og inspirerende omgivelser. Her driver de restaurant, hotell og oliven- og vingård.

Stadig flere får foreskrevet piller mot angst, smerter og søvnproblemer. I samtalen snakker en forfatter og en overlege om konsekvensene og faren for tilvenning.

I helseseksjonen kan du lese om at fysisk aktivitet kan forlenge livet og gi opp til 16 ekstra år med god helse. Samt en inspirerende sak om ryggmargsskadde Leif Sylling som har fått styring over egen hverdag med Brukerstyrt Personlig Assistanse.

Vår økonomiskribent Carsten O. Five skriver om hvordan du kan hente ut penger fra egen bolig.

I januar kan du drømme deg vekk til Beijing og Færøyene i våre to flotte reisesaker.

Ikke vær beskjeden. Ta en selfie og vær litt ekshibisjonist. På sosiale medier kan det å våge å være synlig gi en bedre og morsommere alderdom med et større nettverk.

Forskning viser at evnen til å lære holder seg intakt opp gjennom årene, noe som bekreftes av det økende antallet eldre studenter.

Abonner på VI OVER 60
Følg VI OVER 60 på Facebook

 
Les denne utgaven på nett (krever abonnement)

Del innlegg