Juli 2018

Juliutgaven er full av stoff som gir nytte, glede og inspirasjon!

ØKONOMI OG RETTIGHETER
Pensjon: Offentlig tjenestepensjon er komplisert. Feil kan skje, og da kan du tape pensjonskroner hver måned. Hva gjør du? Vår pensjonsrådgiver Harald Engelstad gir deg svarene.

Økonomi: Carsten O. Five skriver denne gangen om aksjesparing. Det kan gi deg høyere avkastning på sparepengene enn å ha dem i banken.

HELSE
El-overfølsomhet: Hodepine og hudutslett er bare noen av plagene som knyttes til mobiltelefoner og elektrisk utstyr. Men hittil har ikke forskerne funnet beviser for at elektromagnetisk stråling er en helserisiko.

Livskvalitet: Alle lar seg sjarmere av Buddy. Som livsgledehund er han ansatt for å spre kos og glede i hverdagen på Mørkved sykehjem i Bodø.

FOKUS PÅ LIVET
Naken og fri: Naturisme handler ikke om sex og kropp, men om hvem du er på innsiden.

MENNESKER
Møte med: Å bevare verdighet og aksept er nøkkelord når man blir eldre, mener suksesskuespilleren Sven Nordin som gleder seg over rollen som bestefar, både privat og på scenen.

LIVSSTIL
Forbrukertips: Med elektrisk sykkel kommer du deg til steder du ikke lenger trodde du skulle komme deg til. Men pass på – farten kan bli farlig høy, og da gjelder det å bruke bremsene.

REISE
Norgesferie: Reine har kulisser som et vakkert postkort. Så er også stedet et av de mest fotograferte i Lofoten. Det er av flere internasjonale magasiner kåret til verdens vakreste sted i en av verdens vakreste øygrupper.

Abonner på VI OVER 60
Følg VI OVER 60 på Facebook

Del innlegg