Mai 2018

Mai betyr at våren nærmer seg slutten. Dagene er lange og lyse og sommerhalvårets flotte farger er rundt oss. Men sofakroken er deilig etter en aktiv dag. Og hva passer bedre da enn et innholdsrikt VI OVER 60?

ØKONOMI OG RETTIGHETER
Pensjon: Vet du egentlig hvordan pensjonen din bygges opp? Vår pensjonsrådgiver Harald Engelstad gir deg svarene.

Juss: Når de eldste arbeidstakerne blir sagt opp, får de ofte høre at kompetanse og personlig egnethet må gå foran alder og ansiennitet. Men er det lovlig?

HELSE
Livsstil: Les om Lisbeth Bang som har gitt ut en fotobok hvor hun viser hvilken frodig livsglede som preger mange på 70 pluss. Hun hadde sett seg lei på hvor negativt alderdommen speiles i de fleste mediene.

Tarmplager: En sunn tarm med riktig sammensetning av gode bakterier, er avgjørende for immunforsvaret vårt. Tilsvarende vil en dårlig tarmhelse kunne påvirke både den fysiske og psykiske helsen vår negativt.

FOKUS PÅ LIVET
Elsykkel: Den omdiskuterte og trendy elsykkelen har mange fordeler, men medfører også risikoer – særlig for seniorer.

MENNESKER
Møte med: – Jeg skifter bleier og dreper, sier Unni Lindell som du kan møte i vår maiutgave. Jobb og barnebarn har høy prioritet.

LIVSSTIL
Digital hverdag: Et norsk foretak har skapt KOMP, et digitalt kommunikasjonsverktøy som ikke krever noen tekniske ferdigheter. Med KOMP blir det enklere å holde kontakten med familie og venner.

REISE
Gåsvær: NRK-programmet «Ut i verden» kåret for noen år siden Gåsvær i Ytre Sogn til et av landets beste reisemål. Men tross hederlig omtale er det en ganske ukjent perle.

Abonner på VI OVER 60
Følg VI OVER 60 på Facebook

Del innlegg