anne-marit-hjelme-rund-180x180

Mye penger å spare!

Det er mye penger å spare dersom du abonnerer på VI OVER 60! Ved å holde deg oppdatert på rettigheter, lover og juss sikrer du den økonomiske fremtiden din. Magasinet inneholder mye interessant og aktuelt lesestoff for deg i din livsfase. VI OVER 60 er like aktuelt for både kvinner og menn og vi lover deg en god blanding av nytte, tips og inspirasjon.

Og som abonnent får du også gratis tilgang til tjenesten Vi Pluss på nettsiden vi.no. Her finner du gode og nyttige saker om temaer som helse, økonomi, psykologi, karriere, teknologi og historie. Klikk inn her og les mer!

Dette er bare én av mange fordeler du får som abonnent av VI OVER 60. Klikk inn og se hele fordelsprogrammet vårt her!

Velkommen som abonnent.

Velg tilbudet som passer for deg!

Spar opptil 60%. VI OVER 60 kommer ut en gang per måned og koster kr 99 i løssalg. Du mottar første utgave 2-3 uker etter bestilling. Abonnementene fornyes etter endt periode, og du kan når som helst si opp ditt abonnement. Det lønner seg å abonnere!

PS! Gaveabonnement finner du lenger ned på siden.

Gaveabonnement

Et abonnement på VI OVER 60 er en gave som blir satt pris på. 

Magasinet er hos mottager 2-3 uker etter bestilling. Om du ønsker oppstart frem i tid kan du kontakte kundeservice. Gaveabonnement blir stoppet automatisk etter endt periode. VI OVER 60 kommer ut en gang per måned.

Månedens utgave

Smakebiter fra månedens utgave. Les mer om den her.