Fordelsprogram for VI OVER 60 abonnenter

Spar penger som abonnent med VI OVER 60s fordeler!

VI OVER 60s nye fordelsprogram gir deg som abonnent tilgang til mange eksklusive fordeler. Noen av fordelene er gratis, andre kommer med en hyggelig rabatt. Dersom du benytter deg av noen av fordelene, kan du på kort tid spare inn det som abonnementet koster deg. Og kanskje litt til. På denne siden vil det utover i 2021 komme flere flotte fordeler, og du finner de samme fordelene presentert i VI OVER 60.
Har du spørsmål eller innspill til fordelene? Send mail til eirin@viover60.no

Få gratis rådgivning fra Carsten O. Five

GRATIS privatøkonomisk rådgivning fra VI OVER 60s økonomiskribent Carsten O. Five hver onsdag (ikke helligdager) mellom klokken 10.00 og 13.00. Telefon: 675 51 996. Du må selv avgjøre om du følger rådene. Carsten O. Five eller VI OVER 60/Aller Media kan ikke gjøres økonomisk ansvarlig for resultatet av rådene.

NYTT gratis nettseminar om fotografering

Onsdag 10. februar kl. 10.00 kan du bli med på en times GRATIS nettseminar: «Fotografens hemmelige mobilfotoknep». Lær deg å fotografere med mobilen på en helt ny måte; enkle, smarte knep som gjør bildene til et blikkfang. Seminaret blir holdt av Grandefoto som er en av Norges ledende aktører innen fotokurs.

Eksklusivt nettkurs: Lær å ta proffe mobilbilder

Liker du å ta bilder med mobilen? Nettkurset «Fotokoden» gir deg innsikt i de teknikkene som proffene bruker. Kurset inneholder 4 episoder (45 min. per episode) + bonusepisoder. Pris for abonnenter kr 890,- (ordinær pris kr 1.290,-). Kurset blir holdt av Grandefoto som er en av Norges ledende aktører innen fotokurs.

Gratis tilgang til nettavisen vi.no/pluss

Som abonnent av VI OVER 60 får du GRATIS tilgang til nettavisen vi.no/pluss. Her finner du gode, inspirerende og nyttige saker om helse, økonomi, psykologi, teknologi og historie flere ganger i uken. Alle abonnenter skal ha fått innloggingskode på SMS eller mail, men hvis du ikke har fått kan du klikke på knappen og få den der.

Få 20 % rabatt på beregning av pensjonen din

Få 20 % rabatt på forhåndsberegning av pensjon! Harald Engelstad har forhåndsberegnet pensjonen til over 20.000 ansatte i privat og offentlig sektor, og nå får du en eksklusiv abonnent-rabatt: Fordelspris for abonnenter kr 2.500,- inkl. mva (ordinær pris kr 3.000,- inkl. mva). Behandlingstid er maksimalt 2 uker.

Få eksklusivt tilbud på Roede-kurs

Ønsker du å gå ned i vekt på en trygg og sosial måte? Få en eksklusiv rabatt på 4 kursmøter til prisen av 3 hos Roede! Du betaler kr 1.077,- og sparer kr 359,-. Ordinær pris er kr 1.436,-. Har du en partner får han/hun samme rabatt. Bindingstiden er på 4 kursmøter. Tilbudet gjelder ordinære gruppekurs, og ikke nettkurs.

Rabatt på sexolog-hjelp fra
Gro Isachsen

Har du problemer med lyst, ereksjon, tenning, manglende orgasme, smerter under samleiet, prestasjonsangst, ulike preferanser eller problemer i parforholdet? Ta kontakt med sexolog Gro Isachsen som tilbyr konsultasjon med VI OVER 60-rabatt på kontoret i Oslo, via telefon eller Skype/FaceTime. For både par og single.

150 kroner i rabatt på alle reiser fra Aller Travel

Som abonnent får du og din reisepartner 150 kroner i rabatt på alle leserturer fra Aller Travel. Turene er spesialt godt tilrettelagt for godt voksne med innholdsrikt program, hyggelige måltider og voksne og erfarne reiseledere. Akkurat finner du mange turer til Norge, og så håper vi at vi snart kan reise til litt sørligere strøk.

Få 20 % rabatt på inntil fire billetter fra Riksteatret

Del en opplevelse med noen du er glad i! Nå får du 20 % rabatt på inntil 4 billetter på alle forestillinger fra Riksteatret. Riksteatret spiller på kulturhus over hele landet med forestillinger for store og små. Klikk inn og se hvordan du bestiller og se det spennende programmet de neste månedene.

Halv pris på Hoems «Slåttekar i himmelen»

KUN FOR VI OVER 60s ABONNENTER! Torsdag 28. januar og lørdag 13. februar får du 50 % rabatt på direktestrømming av Det Norske Teatrets forestilling av Edvard Hoems «Slåttekar i himmelen». Boken om Hoems oldefar, slåttekaren Nesje, ble en bestselger, og nå er historien blitt teater. Klikk inn for å bestille billetter.

GRATIS prøvemåned på digitale blader hos Pling!

Pling er en tjeneste hvor du kan lese blader digitalt på nettbrett, mobil eller datamaskin. Du finner kjente blader som Se og Hør, Allers, KK, Dagbladet og selvsagt også VI OVER 60. Nå kan du få en måned gratis og 62 % rabatt på løpende abonnement dersom du ønsker å være med oss videre. Klikk inn og bestill en gratis prøvemåned!