Fordelsprogram for VI OVER 60 abonnenter

Spar penger som abonnent med VI OVER 60s fordeler!

VI OVER 60s nye fordelsprogram gir deg som abonnent tilgang til mange eksklusive fordeler. Noen av fordelene er gratis, andre kommer med en hyggelig rabatt. Dersom du benytter deg av noen av fordelene, kan du på kort tid spare inn det som abonnementet koster deg. Og mye mer enn det. På denne siden vil det utover i 2021 komme flere flotte fordeler, og du finner de samme fordelene presentert i VI OVER 60.
Har du spørsmål eller innspill til fordelene? Send mail til eirin@viover60.no

Er du ikke abonnent? Klikk her for et godt tilbud!

20 % på alle ordinære varer fra Hardanger Bestikk

Hardanger Bestikk har vært opptatt av kvalitet og tradisjon siden 1958. Vi er stolte av vårt norske håndverk og mener at et bestikk er mer enn bare et bestikk. Det er personlig og skal passe din stil og hverdag i hjemmet. Den perfekte gaven til deg selv eller noen du er glad i. Klikk inn og få 20 % rabatt på alle ordinære varer.

Få 20 % rabatt på lavkarbo helsemat levert hjem

Din Helsemat er nettbutikken som leverer sunn mat med redusert innhold av karbohydrater. Komplette menyer for både slanking og en sunnere livsstil. Alle dagens måltider i fastsatt program. Frokost, lunsj, middag, dessert og kveldsmat. Spennende og tradisjonelle retter som gjør det enkelt å endre livsstil og spise bedre.

BILLIG! Få strøm til kostpris og kun 29,- i måneden

5 av 10 strømkunder føler seg lurt, og det gjør Klarkraft noe med. Her får du en veldig billig strømavtale, som er varig.  Klarkraft tar ingen fortjeneste på strømforbruket, og selger strømmen til kostpris og et fast månedsbeløp, som VI OVER 60-abonnenter får 25 % rabatt på. Det vil si at du får strøm til kostpris og 29,- i fast månedsbeløp.

Få 500 kroner i rabatt ved kjøp av KOMP!

Komp kobler analoge seniorer med deres mer digitale familier. Komp er en datamaskin med kun én knapp, som er koblet opp til en app på telefonen til brukerens venner og familie. Fra deres egne telefoner kan barn, barnebarn og venner sende bilder, meldinger og gjennomføre toveis videosamtaler med bestemor eller bestefar sin Komp.

Få 20 % rabatt på nettkurs med Bent Stiansen

EKSKLUSIVT TILBUD: Nettkurs med stjernekokk Bent Stiansen – Mitt Kjøkken. Lær å lage deilig restaurantmat hjemme med en av Norges beste kokker. Sett sammen spennende menyer med flere retter – Bent viser deg hvordan du blir en mester på ditt eget kjøkken. Dette kurset passer for alle! Bruk rabattkoden VIOVER60.

Få 25 % rabatt på digitalt helse-foredrag

10 mai kl. 18.30 kan du bli med på digitalt foredrag med Maria Borelius: «Helserevolusjonen . Veien til en antiinflammatorisk livsstil.» der hun kombinerer dagens vitenskap med personlige erfaringer. Kvelden inneholder mange aha opplevelser og enkle tips. Som abonnent får du 25 % rabatt på dette foredraget!

Få 10 % på leiebil fra Hertz over hele verden

VI OVER 60 har avtale med Hertz som gir deg som abonnent 10 % rabatt på leiebil over hele verden, og bistand fra Hertz Servicesenter i Norge om det er noe du trenger hjelp til. Du får også gratis medlemskap i service- og fordelsprogrammet Hertz Gold Plus Rewards. Klikk inn og les alle fordelene du får hos Hertz!

Få 25 % rabatt på Stormberg produkter!

KUN HOS VI OVER 60! Gjelder alle ordinære varer og kan benyttes i Stormbergs nettbutikk, www.stormberg.com. Bruk rabattkode “VI-OVER-60”. Stormberg er Norges mestselgende sports- og turtøymerkevare. Stormberg utvikler, designer og selger funksjonelt tur- og sportsstøy til familievennlige priser.

Bli med på gratis digital rødvinsmaking!

VI OVER 60 Fordeler inviterer til gratis digital rødvinsmaking på Teams sammen med Vingruppen torsdag 6. mai kl. 18.00. Selve kurset er gratis, men vi skal smake på to gode og rimelige rødviner fra Argentina og Chile, og deltakerne må selv kjøpe og betale disse. Maks antall er 100 deltakere, så ikke vent med å melde deg på!

Få 15 % på leie av bobil hos Ferda/McRent

HER ER DET MYE PENGER Å SPARE PÅ FERIEN! Få et supergodt tilbud på 15% rabatt på leie av bobil fra Ferda/McRent. Tilbudet gjelder ordinær pris per leiedøgn på godt utstyrte bobiler med blant annet gratis kjøkkenutstyr, to gassflasker og fri kilometer. Du kan leie bobil med dette tilbudet i Oslo/Jessheim, Stavanger, Bergen og Bjerkvik.

Få et GRATIS digitalt vinkurs!

LÆR MER OM VIN: Vinkjennerne Geir Salvesen og Trude Helén Hole tilbyr en lærerik og uhøytidelig reise i vinens verden på hele 23 kurs. Du får første kurs gratis, og du får 40 % rabatt på hele serien om du vil ha mer. Du trenger ikke å kunne noe om vin, dette er uhøytidelig, morsomt, innholdsrikt og uten uforståelige faguttrykk.

Få 20 % på dekkhotell og
10 % på dekk hos Vianor

Her er det mye penger å spare! Få 20 % på dekkhotell og 10 % på dekk hos Vianor hele året. Vianor er Nordens største dekk- og bilverkstedskjede, og består totalt av 1 500 serviceverksteder i 25 land. Vi har et omfattende utvalg av dekk for person-, vare- og lastebiler, samt motorsykler og industri, anlegg og jordbruk.

Gratis webinarer med kjente foredragsholdere

Et webinar er et digitalt seminar, og her kan du få flere spennende webinarer helt gratis fra foredragsarrangøren Atikko! I vår kan du se og høre webinarer med kjente foredragsholdere som holder foredrag om spennende og aktuelle temaer. Og flere spennende foredragsholdere vil komme utover året. Klikk inn og meld deg på!

Få 20 % rabatt på beregning av pensjonen din

Få 20 % rabatt på forhåndsberegning av pensjon! Harald Engelstad har forhåndsberegnet pensjonen til over 20.000 ansatte i privat og offentlig sektor, og nå får du en eksklusiv abonnent-rabatt: Fordelspris for abonnenter kr 2.500,- inkl. mva (ordinær pris kr 3.000,- inkl. mva). Behandlingstid er maksimalt 2 uker.

Få 25 % på populære foredrag i ditt nærområde

Har du lyst på mer kunnskap, inspirasjon, motivasjon eller og spennende historier? Atikko arrangerer foredrag med aktuelle, kjente og spennende personligheter, og vi har 2021-kalenderen full av spennende foredrag, rundt i hele Norge. Bruk rabattkode “viover60” og motta 25 % rabatt. 

Rabatt på sexolog-hjelp fra
Gro Isachsen

Har du problemer med lyst, ereksjon, tenning, manglende orgasme, smerter under samleiet, prestasjonsangst, ulike preferanser eller problemer i parforholdet? Ta kontakt med sexolog Gro Isachsen som tilbyr konsultasjon med VI OVER 60-rabatt på kontoret i Oslo, via telefon eller Skype/FaceTime. For både par og single.

Få 30 % rabatt på Det Norske Teatret i Oslo

Våren 2021 får alle abonnenter 30 % avslag på disse forestillingene på Det Norske Teatret: «Slåttekar i himmelen» av Edvard Hoem og «Inn frå regnet» av Frode Grytten. To av Norges mest kjente forfattere som alltid leverer kvalitet både i bok og på scene. Så dette må du få med deg. Klikk inn for å se datoer og bestillingsinfo.

Få 20 % rabatt på inntil fire billetter fra Riksteatret

Del en opplevelse med noen du er glad i! Nå får du 20 % rabatt på inntil 4 billetter på alle forestillinger fra Riksteatret. Riksteatret spiller på kulturhus over hele landet med forestillinger for store og små. Klikk inn og se hvordan du bestiller og se det spennende programmet de neste månedene.

Få eksklusivt tilbud på Roede-kurs

Ønsker du å gå ned i vekt på en trygg og sosial måte? Få en eksklusiv rabatt på 4 kursmøter til prisen av 3 hos Roede! Du betaler kr 1.077,- og sparer kr 359,-. Ordinær pris er kr 1.436,-. Har du en partner får han/hun samme rabatt. Bindingstiden er på 4 kursmøter. Tilbudet gjelder ordinære gruppekurs, og ikke nettkurs.

GRATIS prøvemåned på digitale blader hos Pling!

Pling er en tjeneste hvor du kan lese blader digitalt på nettbrett, mobil eller datamaskin. Du finner kjente blader som Se og Hør, Allers, KK, Dagbladet og selvsagt også VI OVER 60. Nå kan du få en måned gratis og 62 % rabatt på løpende abonnement dersom du ønsker å være med oss videre. Klikk inn og bestill en gratis prøvemåned!

Få gratis rådgivning fra Carsten O. Five

GRATIS privatøkonomisk rådgivning fra VI OVER 60s økonomiskribent Carsten O. Five hver onsdag (ikke helligdager) mellom klokken 10.00 og 13.00. Telefon: 675 51 996. Du må selv avgjøre om du følger rådene. Carsten O. Five eller VI OVER 60/Aller Media kan ikke gjøres økonomisk ansvarlig for resultatet av rådene.

Eksklusivt nettkurs: Lær å ta proffe mobilbilder

Liker du å ta bilder med mobilen? Nettkurset «Fotokoden» gir deg innsikt i de teknikkene som proffene bruker. Kurset inneholder 4 episoder (45 min. per episode) + bonusepisoder. Pris for abonnenter kr 890,- (ordinær pris kr 1.290,-). Kurset blir holdt av Grandefoto som er en av Norges ledende aktører innen fotokurs.

Gratis tilgang til nettavisen vi.no/pluss

Som abonnent av VI OVER 60 får du GRATIS tilgang til nettavisen vi.no/pluss. Her finner du gode, inspirerende og nyttige saker om helse, økonomi, psykologi, teknologi og historie flere ganger i uken. Alle abonnenter skal ha fått innloggingskode på SMS eller mail, men hvis du ikke har fått kan du klikke på knappen og få den der.

150 kroner i rabatt på alle reiser fra Aller Travel

Som abonnent får du og din reisepartner 150 kroner i rabatt på alle leserturer fra Aller Travel. Turene er spesialt godt tilrettelagt for godt voksne med innholdsrikt program, hyggelige måltider og voksne og erfarne reiseledere. Akkurat finner du mange turer til Norge, og så håper vi at vi snart kan reise til litt sørligere strøk.