Fordelsprogram for VI OVER 60 abonnenter

Spar penger som abonnent med VI OVER 60s fordeler!

VI OVER 60s nye fordelsprogram gir deg som abonnent tilgang til mange eksklusive fordeler. Noen av fordelene er gratis, andre kommer med en hyggelig rabatt. Dersom du benytter deg av noen av fordelene, kan du på kort tid spare inn det som abonnementet koster deg. Og mye mer enn det. På denne siden vil det utover i 2021 komme flere flotte fordeler, og du finner de samme fordelene presentert i VI OVER 60.
Har du spørsmål eller innspill til fordelene? Send mail til eirin@viover60.no

Få 15 % på leie av bobil hos Ferda/McRent

HER ER DET MYE PENGER Å SPARE PÅ FERIEN! Få et supergodt tilbud på 15% rabatt på leie av bobil fra Ferda/McRent. Tilbudet gjelder ordinær pris per leiedøgn på godt utstyrte bobiler med blant annet gratis kjøkkenutstyr, to gassflasker og fri kilometer. Du kan leie bobil med dette tilbudet i Oslo/Jessheim, Stavanger, Bergen og Bjerkvik.

Få 25 % rabatt på Stormberg produkter!

KUN HOS VI OVER 60! Gjelder alle ordinære varer og kan benyttes i Stormbergs nettbutikk, www.stormberg.com, eller i en av Stormbergs fysiske butikker. Bruk rabattkode “VI-OVER-60”. (Tilbudet gjelder fra 22/2 til 31/3-2021). Stormberg er Norges mestselgende sports- og turtøymerkevare.

BILLIG! Få strøm til kostpris og kun 29,- i måneden

5 av 10 strømkunder føler seg lurt, og det gjør Klarkraft noe med. Her får du en veldig billig strømavtale, som er varig.  Klarkraft tar ingen fortjeneste på strømforbruket, og selger strømmen til kostpris og et fast månedsbeløp, som VI OVER 60-abonnenter får 25 % rabatt på. Det vil si at du får strøm til kostpris og 29,- i fast månedsbeløp.

Få 25 % på populære foredrag i ditt nærområde

Har du lyst på mer kunnskap, inspirasjon, motivasjon eller og spennende historier? Atikko arrangerer foredrag med aktuelle, kjente og spennende personligheter, og vi har 2021-kalenderen full av spennende foredrag, rundt i hele Norge. Bruk rabattkode “viover60” og motta 25 % rabatt. 

Få et GRATIS digitalt vinkurs!

LÆR MER OM VIN: Vinkjennerne Geir Salvesen og Trude Helén Hole tilbyr en lærerik og uhøytidelig reise i vinens verden på hele 23 kurs. Du får første kurs gratis, og du får 40 % rabatt på hele serien om du vil ha mer. Du trenger ikke å kunne noe om vin, dette er uhøytidelig, morsomt, innholdsrikt og uten uforståelige faguttrykk.

Få 20 % på dekkhotell og
10 % på dekk hos Vianor

Her er det mye penger å spare! Få 20 % på dekkhotell og 10 % på dekk hos Vianor hele året. Vianor er Nordens største dekk- og bilverkstedskjede, og består totalt av 1 500 serviceverksteder i 25 land. Vi har et omfattende utvalg av dekk for person-, vare- og lastebiler, samt motorsykler og industri, anlegg og jordbruk.

Gratis webinarer med kjente foredragsholdere

Et webinar er et digitalt seminar, og her kan du få flere spennende webinarer helt gratis fra foredragsarrangøren Atikko! I vår kan du se og høre webinarer med kjente foredragsholdere som Thomas Erikson, Sissel Gran, Gro og Anja Hammerseng-Edin og Dag Otto Lauritsen. Og flere vil komme utover året. Klikk inn og meld deg på!

Få 20 % rabatt på beregning av pensjonen din

Få 20 % rabatt på forhåndsberegning av pensjon! Harald Engelstad har forhåndsberegnet pensjonen til over 20.000 ansatte i privat og offentlig sektor, og nå får du en eksklusiv abonnent-rabatt: Fordelspris for abonnenter kr 2.500,- inkl. mva (ordinær pris kr 3.000,- inkl. mva). Behandlingstid er maksimalt 2 uker.

150 kroner i rabatt på alle reiser fra Aller Travel

Som abonnent får du og din reisepartner 150 kroner i rabatt på alle leserturer fra Aller Travel. Turene er spesialt godt tilrettelagt for godt voksne med innholdsrikt program, hyggelige måltider og voksne og erfarne reiseledere. Akkurat finner du mange turer til Norge, og så håper vi at vi snart kan reise til litt sørligere strøk.

Rabatt på sexolog-hjelp fra
Gro Isachsen

Har du problemer med lyst, ereksjon, tenning, manglende orgasme, smerter under samleiet, prestasjonsangst, ulike preferanser eller problemer i parforholdet? Ta kontakt med sexolog Gro Isachsen som tilbyr konsultasjon med VI OVER 60-rabatt på kontoret i Oslo, via telefon eller Skype/FaceTime. For både par og single.

Få 30 % rabatt på Det Norske Teatret i Oslo

Våren 2021 får alle abonnenter 30 % avslag på disse forestillingene på Det Norske Teatret: «Slåttekar i himmelen» av Edvard Hoem og «Inn frå regnet» av Frode Grytten. To av Norges mest kjente forfattere som alltid leverer kvalitet både i bok og på scene. Så dette må du få med deg. Klikk inn for å se datoer og bestillingsinfo.

Få 20 % rabatt på inntil fire billetter fra Riksteatret

Del en opplevelse med noen du er glad i! Nå får du 20 % rabatt på inntil 4 billetter på alle forestillinger fra Riksteatret. Riksteatret spiller på kulturhus over hele landet med forestillinger for store og små. Klikk inn og se hvordan du bestiller og se det spennende programmet de neste månedene.

Få eksklusivt tilbud på Roede-kurs

Ønsker du å gå ned i vekt på en trygg og sosial måte? Få en eksklusiv rabatt på 4 kursmøter til prisen av 3 hos Roede! Du betaler kr 1.077,- og sparer kr 359,-. Ordinær pris er kr 1.436,-. Har du en partner får han/hun samme rabatt. Bindingstiden er på 4 kursmøter. Tilbudet gjelder ordinære gruppekurs, og ikke nettkurs.

GRATIS prøvemåned på digitale blader hos Pling!

Pling er en tjeneste hvor du kan lese blader digitalt på nettbrett, mobil eller datamaskin. Du finner kjente blader som Se og Hør, Allers, KK, Dagbladet og selvsagt også VI OVER 60. Nå kan du få en måned gratis og 62 % rabatt på løpende abonnement dersom du ønsker å være med oss videre. Klikk inn og bestill en gratis prøvemåned!

Få gratis rådgivning fra Carsten O. Five

GRATIS privatøkonomisk rådgivning fra VI OVER 60s økonomiskribent Carsten O. Five hver onsdag (ikke helligdager) mellom klokken 10.00 og 13.00. Telefon: 675 51 996. Du må selv avgjøre om du følger rådene. Carsten O. Five eller VI OVER 60/Aller Media kan ikke gjøres økonomisk ansvarlig for resultatet av rådene.

NYTT gratis nettseminar om fotografering

Onsdag 17. mars kl. 10.00 kan du bli med på en times GRATIS nettseminar: «Magiske bilder med enkel redigering». Lær deg å fotografere med mobilen på en helt ny måte; enkle, smarte knep som gjør bildene til et blikkfang. PS! Dette er ikke det samme gratisseminaret som sist, men et nytt til glede for våre abonnenter.

Eksklusivt nettkurs: Lær å ta proffe mobilbilder

Liker du å ta bilder med mobilen? Nettkurset «Fotokoden» gir deg innsikt i de teknikkene som proffene bruker. Kurset inneholder 4 episoder (45 min. per episode) + bonusepisoder. Pris for abonnenter kr 890,- (ordinær pris kr 1.290,-). Kurset blir holdt av Grandefoto som er en av Norges ledende aktører innen fotokurs.

Gratis tilgang til nettavisen vi.no/pluss

Som abonnent av VI OVER 60 får du GRATIS tilgang til nettavisen vi.no/pluss. Her finner du gode, inspirerende og nyttige saker om helse, økonomi, psykologi, teknologi og historie flere ganger i uken. Alle abonnenter skal ha fått innloggingskode på SMS eller mail, men hvis du ikke har fått kan du klikke på knappen og få den der.