Fordelsprogram for VI OVER 60 abonnenter

Spar penger som abonnent med VI OVER 60s fordeler!

VI OVER 60s nye fordelsprogram gir deg som abonnent tilgang til mange eksklusive fordeler. Noen av fordelene er gratis, andre kommer med en hyggelig rabatt. Dersom du benytter deg av noen av fordelene, kan du på kort tid spare inn det som abonnementet koster deg. Og mye mer enn det. På denne siden vil det utover i 2021 komme flere flotte fordeler, og du finner de samme fordelene presentert i VI OVER 60.
Har du spørsmål eller innspill til fordelene? Send mail til eirin@viover60.no

Er du ikke abonnent? Klikk her for et godt tilbud!

15% rabatt på alle produkter hos Norsk Alpakka før 15.des!

Se våre nydelige og varme alpakka pledd, ponchoer, sjal, skjerf, luer, pulsvarmere og mye mer. Norsk Alpakka produserer alpakkaprodukter av høy kvalitet. Hvis du kjøper før 15 desember 2021 får du 15% rabatt på hele nettbutikken! Kjøp til deg selv eller som gave. Dette er gode kvalitetsprodukter

Advokathjelp til testament eller fremtidsfullmakt for kun kr 1990,-

Få advokathjelp til oppsett av testament eller fremtidsfullmakt for kun kr 1990,-. Trenger dere begge deler eller flere testament koster neste dokument kun kr 1000,-. Advokat Bratteng AS tilbyr sin kompetanse innenfor familie- og arverett, eiendom, personskade og arbeidsliv.

Få 20 % på dekkhotell og
10 % på dekk hos Vianor!

Her er det mye penger å spare! Få 20 % på dekkhotell og 10 % på dekk hos Vianor hele året. Vianor er Nordens største dekk- og bilverkstedskjede, og består totalt av 1 500 serviceverksteder i 25 land. Vi har et omfattende utvalg av dekk for person-, vare- og lastebiler, samt motorsykler og industri, anlegg og jordbruk.

Norges største matpakke til 25% rabatt ut året!

Få en velsmakende, variert og god middagsopplevelse som gjør godt i hverdagen fra Godtlevert.no. Vi komponerer menyer og inspirerende matkasser som gjør at du slipper å planlegge og gå på butikken – alt for å gi deg og din familie en velsmakende, variert og god middagsopplevelse. 

20% rabatt på garn, pinner og strikkepakker hos HOY.NO!

HOY.NO er House of Yarns egen nettbutikk som fører fullsortiment fra kjente merkevarer som Dale Garn, Du Store Alpakka, Gjestal Garn, Camilla Pihl garn, Mjuk Garn, Oransje skjerf garn og strikkeutstyr fra KnitPro. Rabatten gjelder alle ordinære varer og kan benyttes i nettbutikken hoy.no

Få Vi.no sine beste saker til spesialpris! Kun 1 kr første måned!

Det koster bare 1 krone første måned, eller 249 kroner for et årsabonnement. Vi pluss gir deg et bredt utvalg av Vi.nos artikler som er nyttige eller inspirerende og hjelper deg med både svar på spørsmål om skatt og pensjon, gir inspirasjon til neste feriereise eller forståelse for helserelaterte plager.

Nytt mobil abonnement fra kun kr. 119 per mnd!

Som abonnent på VI OVER 60 får du rabatt på ditt mobilabonnement når du bytter til PlussMobil! Med abonnement fra PlussMobil får du plussabonnement fra Dagbladet, KK, Se og Hør, Vi.no og Elbil24 gratis inkludert i 4 mnd (verdi 795 kr/mnd). I tillegg er alle digitale utgaver av Dagbladet, Se og Hør, KK, Allers, Vakre Hjem & Interiør, VI OVER 60, Magasinet og PåTV inkludert

Få gratis karriere-veiledning etter fylte 55 år

Å finne seg ny jobb når man er over 55+ er vanskelig. Nå kan du få gratis karriereveiledning fra rekrutteringsekspert Gudrun Jebsen. Hun har over 20 års erfaring fra bransjen og bruker sin erfaring fra rekruttering, frivillig arbeid, mentor og rådgiver til å gi tips om hvordan få en aktiv og givende «arbeidshverdag» også etter 55 år.

Invester i egen livskvalitet. Få inntil 15% rabatt!

Når vi blir eldre, er det flere av oss som føler at vi må selge fritidseiendommen eller boligen vår fordi kroppen ikke fungerer som før. Det blir tyngre å komme seg rundt og trapper kan synes uoverkommelige. Våre løsninger med hjemmeheiser kan bidra til at du opprettholder den livskvaliteten som fritidsboligen og din egen bolig gir deg.

Få faghjelp og opp til 35 % rabatt hos Byggmakker!

Byggmakker er en av Norges ledende byggevarekjeder, med 89 varehus spredt over hele landet. Her treffer du dyktige  fagfolk som kan gi tips og råd om innkjøp, fremgangsmåter og løsninger. Som abonnent på VI OVER 60 får du tilgang på opp til 35 % rabatt. Klikk inn og les mer om hvordan du går frem og hvor din nærmeste Byggmakker ligger.

Få 15 % rabatt hos Nordic Choice Hotels

Bestill hotellovernattinger og få 15% rabatt på Nordic Choice hotels i Norden og Baltikum. Tilbudet gjelder i helgene (fra fredag til utsjekk mandag), samt alle dager i ordinære ferier i sommerperioden. Velg mellom over 170 hoteller i alle fire kjedene våre på over 100 destinasjoner. Klikk inn og se hvordan du gjør det!

Få 20% rabatt på  «Detektivbyrå nr. 2 – Operasjon teater»

Barn i Norge elsker bøkene om Detektivbyrå nr. 2 av krimforfatter Jørn Lier Horst. Nå blir det teater for hele familien der Tiril, Oliver og hunden Åtto må løse et helt nytt mysterium! Ta med barn og barnebarn og hjelp dem med å løse «Operasjon teater».

Få 20% rabatt på Riks-teatrets «Don Quijote»!

Sett deg godt tilbake og bli kjent med historiens mest beryktede og elskede radarpar, Don Quijote og Sancho Panza. Kritikerne kaller forestillingen blant annet fornøyelig, eventyrlig, lett og underholdende. Som abonnent på VI OVER 60 får du 20% rabatt på inntil fire billetter på alle Riksteatrets forestilling. Les mer og bestill her

20 % på infrarøde varme-produkter – Radiant Health

Sliter du med smerter i kroppen? Dårlig hjertehelse? Har du lite energi eller sover dårlig? Nå kan du få hjelp til dette og mange andre plager. Infrarøde varmeprodukter fra Radiant Health er laget med en helt unik teknologi der varmen går svært dypt inn i kroppen og gir en rekke helsefordeler. Ble du nysgjerrig? Les mer her.

BILLIG! Få strøm til kostpris og kun 26,- i måneden

5 av 10 strømkunder føler seg lurt, og det gjør Klarkraft noe med. Her får du en veldig billig strømavtale, som er varig.  Klarkraft tar ingen fortjeneste på strømforbruket, og selger strømmen til kostpris og et fast månedsbeløp, som VI OVER 60-abonnenter får 25 % rabatt på. Det vil si at du får strøm til kostpris og 26,- i fast månedsbeløp.

20 % rabatt på forestilling med Are Kalvø

I høst er Riksteatret på turné med «Are Kalvø Toppar VG-lista». Med utgangspunkt i et knippe sanger som har toppet VG-lista de siste femti årene, prøver Kalvø å forstå vår tid og finne meningen med livet. Du får 20% rabatt på inntil fire billetter ved å bruke billettkategori «Samarbeidspartner» med kode «RTpartner».

Få gratis rådgivning fra Carsten O. Five

GRATIS privatøkonomisk rådgivning fra VI OVER 60s økonomiskribent Carsten O. Five hver onsdag (ikke helligdager) mellom klokken 10.00 og 13.00. Telefon: 675 51 996. Du må selv avgjøre om du følger rådene. Carsten O. Five eller VI OVER 60/Aller Media kan ikke gjøres økonomisk ansvarlig for resultatet av rådene.

150 kroner i rabatt på alle reiser fra Aller Travel

Som abonnent får du og din reisepartner 150 kroner i rabatt på alle leserturer fra Aller Travel. Turene er spesialt godt tilrettelagt for godt voksne med innholdsrikt program, hyggelige måltider og voksne og erfarne reiseledere. Akkurat finner du mange turer til Norge, og så håper vi at vi snart kan reise til litt sørligere strøk.

Få 500 kroner i rabatt ved kjøp av KOMP!

Komp kobler analoge seniorer med deres mer digitale familier. Komp er en datamaskin med kun én knapp, som er koblet opp til en app på telefonen til brukerens venner og familie. Fra deres egne telefoner kan barn, barnebarn og venner sende bilder, meldinger og gjennomføre toveis videosamtaler med bestemor eller bestefar sin Komp.

Få 20 % rabatt på nettkurs med Bent Stiansen

EKSKLUSIVT TILBUD: Nettkurs med stjernekokk Bent Stiansen – Mitt Kjøkken. Lær å lage deilig restaurantmat hjemme med en av Norges beste kokker. Sett sammen spennende menyer med flere retter – Bent viser deg hvordan du blir en mester på ditt eget kjøkken. Dette kurset passer for alle! Bruk rabattkoden VIOVER60.

Få 25 % på populære foredrag i ditt nærområde

Har du lyst på mer kunnskap, inspirasjon, motivasjon eller og spennende historier? Atikko arrangerer foredrag med aktuelle, kjente og spennende personligheter, og vi har 2021-kalenderen full av spennende foredrag, rundt i hele Norge. Bruk rabattkode “viover60” og motta 25 % rabatt. 

Få 10 % på leiebil fra Hertz over hele verden

VI OVER 60 har avtale med Hertz som gir deg som abonnent 10 % rabatt på leiebil over hele verden, og bistand fra Hertz Servicesenter i Norge om det er noe du trenger hjelp til. Du får også gratis medlemskap i service- og fordelsprogrammet Hertz Gold Plus Rewards. Klikk inn og les alle fordelene du får hos Hertz!

Få 25 % rabatt på Stormberg produkter!

KUN HOS VI OVER 60! Gjelder alle ordinære varer og kan benyttes i Stormbergs nettbutikk, www.stormberg.com. Bruk rabattkode “VI-OVER-60”. Stormberg er Norges mestselgende sports- og turtøymerkevare. Stormberg utvikler, designer og selger funksjonelt tur- og sportsstøy til familievennlige priser.

Få 20 % rabatt på lavkarbo helsemat levert hjem

Din Helsemat er nettbutikken som leverer sunn mat med redusert innhold av karbohydrater. Komplette menyer for både slanking og en sunnere livsstil. Alle dagens måltider i fastsatt program. Frokost, lunsj, middag, dessert og kveldsmat. Spennende og tradisjonelle retter som gjør det enkelt å endre livsstil og spise bedre.

Få 15 % på leie av bobil hos Ferda/McRent

HER ER DET MYE PENGER Å SPARE PÅ FERIEN! Få et supergodt tilbud på 15% rabatt på leie av bobil fra Ferda/McRent. Tilbudet gjelder ordinær pris per leiedøgn på godt utstyrte bobiler med blant annet gratis kjøkkenutstyr, to gassflasker og fri kilometer. Du kan leie bobil med dette tilbudet i Oslo/Jessheim, Stavanger, Bergen og Bjerkvik.

Få eksklusivt tilbud på Roede-kurs

Ønsker du å gå ned i vekt på en trygg og sosial måte? Få en eksklusiv rabatt på 4 kursmøter til prisen av 3 hos Roede! Du betaler kr 1.077,- og sparer kr 359,-. Ordinær pris er kr 1.436,-. Har du en partner får han/hun samme rabatt. Bindingstiden er på 4 kursmøter. Tilbudet gjelder ordinære gruppekurs, og ikke nettkurs.

Få 20 % på dekkhotell og
10 % på dekk hos Vianor

Her er det mye penger å spare! Få 20 % på dekkhotell og 10 % på dekk hos Vianor hele året. Vianor er Nordens største dekk- og bilverkstedskjede, og består totalt av 1 500 serviceverksteder i 25 land. Vi har et omfattende utvalg av dekk for person-, vare- og lastebiler, samt motorsykler og industri, anlegg og jordbruk.

20 % på alle ordinære varer fra Hardanger Bestikk

Hardanger Bestikk har vært opptatt av kvalitet og tradisjon siden 1958. Vi er stolte av vårt norske håndverk og mener at et bestikk er mer enn bare et bestikk. Det er personlig og skal passe din stil og hverdag i hjemmet. Den perfekte gaven til deg selv eller noen du er glad i. Klikk inn og få 20 % rabatt på alle ordinære varer.

Få 25 % på populære foredrag i ditt nærområde

Har du lyst på mer kunnskap, inspirasjon, motivasjon eller og spennende historier? Atikko arrangerer foredrag med aktuelle, kjente og spennende personligheter, og vi har 2021-kalenderen full av spennende foredrag, rundt i hele Norge. Bruk rabattkode “viover60” og motta 25 % rabatt. 

10 % rabatt fra Interflora – blomster på døren!

Overrask noen med blomster i dag! Ingen anledning er ofte den beste anledningen for å sende blomster til noen du bryr deg om, eller som trenger en oppmerksomhet. Interflora leverer din blomsterhilsen i hele Norge og resten av verden – til alle anledninger! Bruk rabattkode 60PLUSS, så får du 10 % rabatt på ordrebeløpet (ekskl. frakt).

Rabatt på sexolog-hjelp fra
Gro Isachsen

Har du problemer med lyst, ereksjon, tenning, manglende orgasme, smerter under samleiet, prestasjonsangst, ulike preferanser eller problemer i parforholdet? Ta kontakt med sexolog Gro Isachsen som tilbyr konsultasjon med VI OVER 60-rabatt på kontoret i Oslo, via telefon eller Skype/FaceTime. For både par og single.

Få 400 kroner i rabatt på Mobilfotokurs nå – få gode bilder du også

Liker du å ta bilder med mobilen? Nettkurset «Fotokoden» gir deg innsikt i de teknikkene som proffene bruker. Kurset inneholder 4 episoder (45 min. per episode) + bonusepisoder. Pris for abonnenter kr 890,- (ordinær pris kr 1.290,-). Kurset blir holdt av Grandefoto som er en av Norges ledende aktører innen fotokurs.

Få 20 % rabatt på inntil fire billetter fra Riksteatret

Del en opplevelse med noen du er glad i! Nå får du 20 % rabatt på inntil 4 billetter på alle forestillinger fra Riksteatret. Riksteatret spiller på kulturhus over hele landet med forestillinger for store og små. Klikk inn og se hvordan du bestiller og se det spennende programmet de neste månedene.

GRATIS prøvemåned på digitale blader hos Pling!

Pling er en tjeneste hvor du kan lese blader digitalt på nettbrett, mobil eller datamaskin. Du finner kjente blader som Se og Hør, Allers, KK, Dagbladet og selvsagt også VI OVER 60. Nå kan du få en måned gratis og 62 % rabatt på løpende abonnement dersom du ønsker å være med oss videre. Klikk inn og bestill en gratis prøvemåned!