Få 25 % på våre gode foredrag!

Få 25% på foredrag som selges på Atikko.no. Både live og online.
Klikk inn på atikko.no og bestill billetter.

Bruk rabattkoden «viover60» i bestillingsprosessens andre trinn, under “gavekort og rabattkode” så fratrekkes 25%.

Atikko er en av Skandinavias største arrangører av foredrag med aktuelle, kjente og spennende personligheter. Nasjonale som internasjonale. Vi har fokus på å tilby en best mulig opplevelse til dere som besøker våre arrangementer.

Har du lyst på mer kunnskap, inspirasjon, motivasjon eller og spennende historier i 2021? Kalenderen i 2021 er full av møter med mange spennende personligheter, rundt i hele Norge.

Her er noen av foredragene våre i 2021:

Dag Otto Lauritzen – Alt er mulig
Trenger du litt ekstra motivasjon og inspirasjon i en travel hverdag?
Syklisten, mosjonisten, danseløven og Mesternes mester, Dag Otto Lauritzen, kan hjelpe deg!  – Alt er mulig! Det umulige tar bare litt lenger tid, sier Dag Otto.
Uansett hvilket forhold du har til sykling, kan et foredrag med Dag Otto Lauritzen lære deg mye om hvordan du setter deg mål, konsentrerer deg, og finner vilje og motivasjon til å gjennomføre. Bli med på en inspirerende kveld uten like, fylt med fantastiske historier fra sykkeleventyret. Her er det høyt energinivå og godt humør som gjelder!

Online foredrag: 7. april 2021 kl. 19.00 – 21.00.
Få 25 % rabatt med rabattkode «viover60». Klikk inn her!

Opplev Dag Otto Lauritzen live: Moss 3. mai, Oslo 4. mai, Stavanger 11. mai, Trondheim 9. november og Haugesund 30. november.

 

Sissel Gran – Inni er vi alltid unge
Morsomt, sårbart og klokt om alderdom
Sissel Grans ønske er å utfordre oss: Kan vi, gjennom å nærme oss temaet aldring, greie å utvikle en modigere holdning overfor det ufravikelige; alderdommens skjørhet og livets slutt? Sissel stiller spørsmål som om det kan finnes uventede gleder å hente i aldringsprosessen, som mer frihet og åpenhet. Og om kontakten med et indre, aldersløst selv kan representere en motkraft i antialdringens tid.
I foredraget Inni er vi alltid unge, basert på Sissels kritikerroste og bestselgende bok Inni er vi alltid unge – Aldringsmeditasjoner deler hun sine personlige tanker om aldring mens hun beveger seg mot en ny fase i livet.
Opplev Sissel Gran live: Ålesund 29.april, Kristiansand 9. juni og Bergen 28. oktober

Ole Petter Hjelle – Sterk hjerne

Andreas Engvig – Demensbrems

Peder Kjøs – Hvem er du?

Ingvard Wilhelmsen – Sjef i eget liv

Berit Nordstrand – omstart 30

Thomas Erikson – Omgitt av idioter

Christine Koht og Joachim Førsund – Koths liv

og mange flere på atikko.no

For billetter på faktura eller spørsmål kontakt oss på kontakt@atikko.no

Vi gleder oss til å se deg!