Få 25 % rabatt på digitalt helse-foredrag

Få 25% på det digitale foredraget «Helserevolusjonen – Veien til en antiinflammatorisk livsstil» med Maria Borelius.
Mandag 10. mai 2021 klokken 18.30.
Klikk inn på atikko.no og bestill billetter.

Bruk rabattkoden «viover60» i bestillingsprosessens andre trinn, under “gavekort og rabattkode” så fratrekkes 25%.

Helserevolusjonen er den fascinerende historien om en kunnskapsreise, samt en livsreise: om hvordan en antiinflammatorisk livsstil kan holde deg ung og sunn. Denne livsstilen fremhevet av Maria Borelius kombinerer dagens vitenskap med personlige erfaringer. Kvelden inneholder mange aha opplevelser, enkle tips og kurer for å hjelpe deg med å komme i gang med en anti-inflammatorisk livsstil. I dette foredraget deler Maria snarveier og enkle triks som virkelig fungerer!

Som mange kvinner i 50-årene begynte Maria Borelius å føle seg gammel, sliten, utslitt og puffy. Som en erfaren vitenskapsjournalist begynte hun å stille spørsmål ved om ryggsmerter og menopausale symptomer virkelig trenger å dominere hverdagen. Det var begynnelsen på en fireårig reise der hun ved en tilfeldighet oppdaget en helt ny livsstil den antiinflammatoriske. Som detektiv begynte hun å grave etter ny kunnskap, og hun reiste verden rundt for å legge et puslespill av informasjonen hun mottok fra ledende forskere, guruer og fitnessspesialister på den vitenskapelige frontlinjen.

Hun prøvde dietter og mosjon, men undersøkte også følelser, likte solnedganger, besøkte langvarige sekter og prøvde gamle indiske helsekurer.

Den antiinflammatoriske livsstilen Maria Borelius fremhever kombinerer dagens vitenskap med personlige erfaringer.
Velkommen til et digitalt foredrag med Maria Borelius.

Foredraget holdes på svensk og online/digitalt.


Om Maria:

Maria Borelius er en prisbelønt vitenskapsjournalist og forfatter som har oppnådd enorm suksess med Helserevolusjonen.

Boken er solgt til en rekke land og ble i 2018 nominert til Publishingpriset for beste faktabok. I 2018 vant Borelius Stora ToppHälsapriset og ble utnevnt til «Årets helsehelt» av 1,6 millionerklubben, som er et nettverk som fremmer forskning på kvinnehelse.


Om online foredrag:

Foredraget arrangeres online den 10 mai kl 18.30. Alle med kjøpt billett får tilsendt sin egen personlige adgangslink rundt en time  før arrangementet starter. Straks innen start får alle med billett en personlig kode på mail. Koden bruker du for å få tilgang til sendingen.