Få gratis karriereveiledning etter fylte 55 år

Få gratis karriereveiledning på tlf. 484 84 063 hver mandag fra kl. 09.00 – 11.00  (ikke helligdager).
Gudrun Jebsen har over 20 års erfaring med rekruttering.

Å finne seg ny jobb når man er over 55+ er vanskelig. Covid 19 pandemien har ført til økt arbeidsledighet og det er spesielt merkbart for de over 55 år.
I tillegg til at det vanskelig å finne ny jobb er det mange som ønsker å arbeide redusert. Det å ha en jobb å gå til er så mye mer enn bare et sted å få lønn.

Det er mange måter å være aktiv på. Innen frivillighet er det mange alternativer, har man lyst å bidra med kompetanse er det andre forhold som man må ta hensyn til. Mange voksne arbeidstakere har stor kompetanse innen fagfelt sitt – kanskje finnes det måter å bli en resursperson på, her er ulike mentorordninger et alternativ. I tillegg kommer selvsagt mer «vanlig arbeid» og ulike måter å starte opp for seg selv på.

Gudrun Jebsen har over 20 års erfaring med rekruttering, og driver i dag Seniorene. Seniorene ansetter folk over 55 for å utføre småjobbene – alt du ikke trenger fagfolk for å utføre.
Hun bruker sin erfaring fra rekruttering, frivillig arbeid, mentor og rådgiver til å gi tips om hvordan få en aktiv og givende «arbeidshverdag» også etter 55 år.

Samtalen vil inneholde en kort kartlegging av deltakeren, synliggjøring av kompetanse og gjennomgå ønsker for ny jobb/aktivitet. Basert på samtale, ståsted til hver deltaker og hennes kompetanse vil det bli gitt konkrete tips og råd.

SENIORENE:
Seniorene AS er et ideelt selskap, som ble startet i 2016. I mars 2020 skiftet vi navn fra Senior AS til Seniorene AS. Ideen bak selskapet er å koble unge pensjonister med de som ønsker hjelp til å få utført småjobber.

Vi ønsker å lette overgangen fra full jobb til pensjonist, ved å kunne tilby meningsfylt arbeid til arbeidsglade unge pensjonister. Det er viktig for alle å bidra i samfunnet, også for den som er pensjonist.

Det er mange oppgaver som er for små for håndverksbedrifter, men likevel viktig å få utført. Målet er å gjøre det trygt og lett å få utført småjobber.

Alle kan bli våre kunder, både borettslag, bedrifter og privatpersoner.

Vi har i dag flere avdelinger rundt om i Norge og ansetter jevnlig både avdelingsledere og utførende seniorer. Har du lyst å vite mer om oss sjekk ut hjemmesiden: www.seniorene.no