Få halv pris på minst 10 utvalgte kvalitetsfilmer på kino i året!

Medlemskap i Kinoklubben gir 50% rabatt på minst 10 spesielt utvalgte kvalitetsfilmer på kino per år. Medlemskapet koster normalt kr. 149,- per år, men som abonnent på VI OVER 60 betaler du kun kr. 99,- Du kan melde deg inn når som helst på året, og ved første gangs innmelding får du to medlemskap til prisen av ett!

Meld deg inn i Kinoklubben. Rabatten er lagt inn: KLIKK HER
Eller du kan melde deg inn her: www.kinoklubb.no og fylle inn VIOVER60 i rabattkodefeltet

Les mer om Kinoklubben HER

Se hvilke kinoer medlemskapet gjelder på HER

Du vil umiddelbart motta din unike medlemskode som gir deg halv pris på alle våre utvalgte filmer det kommende året.

Utvalget består av minst 10 filmer pr. kalenderår, og du kan bruke rabatten din på 1 billett pr. film på hvilken som helst ordinær forestilling så lenge filmen går på kino. Medlemskapet gjelder i ett år fra innmeldingsdato, og fornyes deretter årlig til rabattert pris kr. 99,- Du kan administrere ditt medlemskap på MIN SIDE når du er pålogget.

Aktuelle filmer

Du finner alltid informasjon om aktuelle og kommende filmer som du kan se til halv pris med medlemskoden din HER

House of Gucci.
Premiere: 26. november 2021

«House of Gucci» er inspirert av den sjokkerende og sanne historien om familien bak det italienske motehuset Gucci. Over tre tiår med kjærlighet, svik, forfall, hevn og til slutt drap – viser hva et navn betyr, hva det er verdt, og hvor langt en familie er villige til å gå for kontroll. Dette er historien om hvordan Patrizia Reggiani, ekskona til Maurizio Gucci, planla å drepe mannen sin, barnebarnet til den anerkjente motedesigneren Guccio Gucci. På den imponerende rollelisten møter vi stjerner som Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Jack Houston, Salma Hayek og Al Pacino!
Les mer og se trailer HER

Kampen om Narvik.
Premiere: 25. desember 2021.

Storfilmen «Kampen om Narvik» handler om de dramatiske hendelsene som senere er blitt omtalt som Hitlers første nederlag under 2. verdenskrig. Vi befinner oss i april 1940. Den gryende krigen i Europa virker fjern for nordmennene, men verdens øyne er allerede rettet mot Narvik som skiper ut jernmalmen Hitler er avhengig av for å holde det tyske krigsmaskineriet i gang. Natt til 9. april krenkes Norges nøytralitet og tyske soldater går i land. Bykommandanten overgir Narvik uten kamp, men ikke alle er villige til å legge ned våpnene. Et kompani på 200 norske soldager bløffer seg ut av byen og tar opp kampen. I rollene møter vi bl.a. Carl Martin Eggesbø, Stig Henrik Hoff, Kari Bremnes og Henrik Mestad. Les mer og se trailer HER

Meld deg inn i Kinoklubben. Rabatten er lagt inn: KLIKK HER