Førjulscruise med DFDS – 50% rabatt på lugar og julebuffè

Som abonnent på VI OVER 60 får du nå et spesialtilbud fra DFDS! Reis på FørjulsCruise til København og få 50% rabatt på både lugar og julebuffè. Må bestilles innen 30. november. Bestill her

Ta med den du er glad i på en ekstra hyggelig opplevelse i førjulstiden, og reis på et førjulscruise til København. På båten til København kommer dere i julestemning idet dere går om bord og her er det bare hygge i fokus. Senk skuldrene, shop julegavene til taxfree-priser, nyt deilig julemat og tid sammen.

Ved å bestille førjulscruise innen 30. november gir vi deg 50% rabatt på lugar og på vår julebuffè på enten ut- eller hjemreise. Rabatten gjelder alle standard lugarer, med avreise søndag-onsdag i perioden 14. november – 20. desember.

  • Få 2 for 1 på cruiset og julebuffèn èn vei – du sparer altså 50%!
  • Avreise søndag, mandag, tirsdag eller onsdag i perioden 14. november – 20. desember
  • Bestill innen 30. november
  • Gjelder i alle standardlugarer

Tilbudet er et cruise med to kvelder til sjøs og nesten fem timer i land. Tilbudet kan ikke endres til èn vei eller utvides med hotell. Prisen er avhengig av ledig kapasitet, og det tas forbehold om utsolgte avganger.

Nyt julens kulinariske høydepunkter til sjøs

Senk skuldrene, kom til dekket bord, og nyt deilig julemat uten selv å løfte en finger.

Uansett hvilke av de tradisjonelle julefavorittene dere foretrekker, finner dere alle disse og enda flere i 7 Seas julebuffè – nydampet pinnekjøtt, ribbe med sprø svor, lutefisk og det klassiske tilbehøret som setter prikken over i-en for en ekstra deilig julemiddag.

På et førjulscruise har dere to kvelder om bord, der dere nyter julebuffè en vei og nok en hyggelig julemiddag på returen – eller kose dere i en av de andre restaurantene om bord.

Jul i København

Fra midten av november forvandles København til et vinterkledd eventyrland. Gatene fylles av hyggelige julemarkeder som er fulle av unike julegaver, brente mandler, gløgg, epleskiver og andre julegodter som får smakeløkene til å danse samba. Byen bugner av aktiviteter som gjør at du, ikke bare holder varmen, men også kommer i den gode julestemningen.
Les mer og bestill din reise her