Gratis tilgang til nettavisen Vi Pluss

Har du ikke allerede tilgang? Trykk på denne linken.
Skriv inn kodeordet VO60+ og du er klar til å lese.

NYHET! Som abonnent på Vi over 60 får du nå GRATIS tilgang til nettavisen vi.no/pluss

Nettavisen Vi.no skriver forbruker- og underholdningsjournalistikk for målgruppen 60+. Her finner du gode og nyttige saker om temaer som helse, økonomi, psykologi, karriere, teknologi og historie. Nå har de lansert tjenesten Vi Pluss med et bredt utvalg av artikler.

Vi.no ble startet opp i 2018 og er en del av Aller Media som også eier VI OVER 60. Utgangspunktet vårt er «age pride»: Mens alle andre nettsatsinger fokuserer på yngre målgrupper, så heier vi på de godt voksne. Vi.no elsker å skrive gøyale saker om mote for voksne eller forbrukersaker der vi stiller alle de dumme spørsmålene. Nye artikler blir publisert hver uke, så følg med! Ønsker du å gå rett til Vi.no, kan du trykke her.

Dersom du ennå ikke har registrert deg som bruker på Vi Pluss, gjør du følgende for å få tilgang til de eksklusive artiklene: Logg inn med en aID-bruker, som brukes av Dagbladet og de fleste lokalavisene i Norge. Har du ikke en aID-bruker fra før kan du enkelt registrere en ved å trykke på linken her eller øverst på siden.