Gratis webinarer fra Atikko

Få med deg våre populære webinarer med flinke foredragsholdere!
Klikk inn på atikko.no og meld deg på.

Et webinar er et digitalt seminar, og her kan du få flere spennende webinarer helt gratis fra foredragsarrangøren Atikko! I vår kan du se og høre webinarer med kjente foredragsholdere som

Sissel Gran. 25. februar kl. 18.00: Inni er vi alltid unge.
Webinaret den 25. februar  er gratis og varer 30 minutter og gir et lite innblikk i Sissel Grans populære og givende foredrag «Inni er vi alltid unge»!  For å delta MÅ du melde deg på via billettlinken.

Gro og Anja Hammerseng-Edin. 11. mars kl. 18.00: Fremsnakk.
Webinaret den 11. mars  er gratis og varer 30 minutter og gir et lite innblikk i Anja og Gro sitt populære og givende foredrag «Fremsnakk»  For å delta MÅ du melde deg på via billettlinken.

Dag Otto Lauritsen. 15. mars kl. 18.00: Alt er mulig!
Webinaret den 15. februar  er gratis og varer 30 minutter og gir et lite innblikk i Dag Ottos populære og givende foredrag «Alt er mulig!»!  For å delta MÅ du melde deg på via billettlinken.

Andreas Engvig. 24. mars kl. 18.00: Demensbrems
Webinaret den 24. mars  er gratis og varer 30 minutter og gir et lite innblikk i Andreas Engvig sitt populære og givende foredrag «Demensbrems»!  For å delta MÅ du melde deg på via billettlinken.

Ole Petter Hjelle. 14. april kl. 18.00: Lev til du blir 100
Webinaret den 14. april  er gratis og varer 30 minutter og gir et lite innblikk i Ole Petter sitt populære og givende foredrag » Lev til du blir 100″  For å delta MÅ du melde deg på via billettlinken.

 

PS! Inne på linkene vil dere også finne en oversikt over når og hvor disse har foredragene sine over hele landet. Her vil dere få 25 % rabatt ved å bruke rabattkode “viover60”.