Gratis webinarer fra Atikko

Få med deg våre populære webinarer med flinke foredragsholdere! Helt gratis!

Et webinar er et digitalt seminar, og her kan du få flere spennende webinarer helt gratis fra foredragsarrangøren Atikko! I vår kan du se og høre webinarer med kjente foredragsholdere som:

Robert Mood. 27. mai kl 10:15: Kunsten å stå opp om morgenen – 10 råd for livet

I Kunsten å stå opp om morgenen øser Robert Mood av sin erfaring og formulerer 10 råd for livet. Robert Mood har en mannsalder bak seg i Forsvaret – han har tjenestegjort i konfliktområder over hele verden.
Robert Mood har en mannsalder bak seg i Forsvaret – han har tjenestegjort i konfliktområder over hele verden. Han viser hvordan Forsvarets verdier om samhold, disiplin og solidaritet kan overføres til alle deler av livet. Ved hjelp av slående fortellinger, forklarer han hvor viktig det er å stå opp om morgenen, ta vare på utstyret og konfrontere sin egen frykt. Forsvarets makkertjeneste – at man aldri lar kameratene bli igjen – overfører han til andre deler av livet. Han skriver vakkert om den vanskelige hjemkomsten.
Kunsten å stå opp om morgenen viser hvordan militære tenkemåter har noe å lære oss alle. Det er en bok for mennesker som søker struktur i hverdagen, og alle som vil holde motet oppe og håndtere livets oppturer og nedturer på best mulig måte. For å delta MÅ du melde deg på via billettlinken.

Marie Olaussen. 27. mai kl 18:00: Hvordan bli rik på et år

Webinaret den 27. mai er gratis , varer i ca. 30 minutter og gir et lite innblikk i Marie Olaussens kommende foredrag “Hvordan bli rik på et år”! Et morsomt, inspirerende, overraskende og nyttig foredrag om privatøkonomi.Få orden på økonomien din, ro i sjela og råd til livet du drømmer om! For å delta MÅ du melde deg på via billettlinken.

Hege Duckert. 28. mai kl 14:00: Norsk kvinnehistorie på 30 minutter

Endelig skal norske kvinner stå i sentrum for norgeshistorien. Nok menn på søyler nå! Norges historie fra kvinnenes perspektiv. Kvinners liv har endret seg i en revolusjonerende fart de seneste 150 årene. Likevel er det menn som dominerer historiebøkene og får sine statuer. Journalist og forfatter Hege Duckert setter endelig kvinnene i sentrum og beskriver norsk kvinnehistorie slik den aldri har vært fortalt før. Vi møter dem som kjempet for selvstendighet og stemmerett, men Duckert beskriver også hverdagskvinnenes kår og forteller spennende om heltene du ikke har hørt om. Hvorfor feirer vi polfarerne Nansen og Amundsen, men ikke helsepionerne Elise Ottesen-Jensen og Katti Anker Møller. Hvorfor hører vi om Tungtvannsaksjonen, men ikke om Fyrstikkarbeiderstreiken? For å delta MÅ du melde deg på via billettlinken.

Erik Bertrand Larssen. 15. juni kl 18:00: Det er bare å gønne på!

Webinaret den 15. juni er gratis og varer i ca. 30 minutter og gir et lite innblikk i Erik Bertrand Larssen sitt kommende foredrag «Det er bare å gønne på»! Erik Bertrand Larssen har dykket ned i egne erfaringer, både personlig og som mentaltrener, og har utviklet et splitter nytt og dønn ærlig foredrag som forteller deg hvordan du kan tenke mer optimalt for å oppnå ønskede endringer. For å delta MÅ du melde deg på via billettlinken.