Velkommen til julestemning på Hadeland glassverk!

Få 10% rabatt i nettbutikken og fabrikkutsalget fra 15. november og ut desember 2021. Gjelder ikke allerede rabatterte varer eller belysning.

Les mer og besøk nettbutikken HER

For å få rabatt i nettbutikken: Legg inn rabattkoden 2021jul der det står: Angi rabattkode. Trykk deretter på Bruk rabatt.

Førjulstiden er Hadeland Glassverk et fint sted å være om du er ute etter den ekte julestemningen. Her kan du kombinere juleshopping, førjulskos, tradisjoner og gode matopplevelser! Hver helg i perioden 30. oktober – 19. desember får vi besøk av Julenissen og de søte nissebarna. Lever ønskelisten i Nissens postkasse og er du heldig, får du en sjokolade eller to av nissebarna som går rundt med godsaker i kurvene sine, til glede for store og små gjester. I julen har vi mange hyggelige aktiviteter for både barn og voksne. Blås en julekule i Glasshytta, gå på konsert og teater, delta på nissefest eller andre julearrangementer, og kjør en tur med hest og slede i vår stemningsfulle og julepyntede glassverkslandby. Her er aldri et kjedelig øyeblikk! Vi har 10 butikker, 5 spisesteder, kunstgalleri, innendørs julemarked, glassmuseum og Glasshytta – de gode opplevelsene står i kø hos oss denne julen!

I uke 49 er det VIP-uke for VI OVER 60 abonnenter med ekstra gode tilbud:

Juletallerken kr. 286,- (ikke abonnenter kr. 358,-) 
Inneholder ribbe, medisterkake, medisterpølse, rødkål, tyttebær, potet, riskrem og kaffe.

20% rabatt på varer i fabrikkutsalget. Gjelder ikke allerede rabatterte varer eller belysning
Selvblås blomstervase/drikkeglass/ølglass/honningkrukke kr. 148,- (ikke abonnenter kr. 185,-)
Selvblås julekule kr. 200,- (ikke abonnenter kr. 250,-)

For å få rabatt og ekstra gode tilbud i VIP uken for VI OVER 60 abonnenter må dere opplyse muntlig om at dere er VI OVER 60 abonnenter når dere skal betale.

For å utløse rabatt i nettbutikk skal rabattkode 2021jul benyttes.

Les mer og besøk nettbutikken HER