VIP uke for VI OVER 60 abonnenter på Hadeland glassverk i uke 49 (6 – 12. desember)!

Førjulstiden er Hadeland Glassverk et fint sted å være om du er ute etter den ekte julestemningen. Her kan du kombinere juleshopping, førjulskos, tradisjoner og gode matopplevelser!

Hver helg i perioden 30. oktober – 19. desember får vi besøk av Julenissen og de søte nissebarna. Lever ønskelisten i Nissens postkasse og er du heldig, får du en sjokolade eller to av nissebarna som går rundt med godsaker i kurvene sine, til glede for store og små gjester. I julen har vi mange hyggelige aktiviteter for både barn og voksne. Blås en julekule i Glasshytta, gå på konsert og teater, delta på nissefest eller andre julearrangementer, og kjør en tur med hest og slede i vår stemningsfulle og julepyntede glassverkslandby. Her er aldri et kjedelig øyeblikk! Vi har 10 butikker, 5 spisesteder, kunstgalleri, innendørs julemarked, glassmuseum og Glasshytta – de gode opplevelsene står i kø hos oss denne julen!

I uke 49 (6. – 12. desember) er det VIP uke for VI OVER 60 abonnenter med ekstra gode tilbud:
Juletallerken kr 286,- (ikke abonnenter kr 358,-) 
Inneholder ribbe, medisterkake, medisterpølse, rødkål, tyttebær, potet, riskrem og kaffe.
20 % rabatt på varer i fabrikkutsalget.
Gjelder ikke allerede rabatterte varer eller belysning
Selvblås blomstervase/drikkeglass/ølglass/honningkrukke kr 148,-
(ikke abonnenter kr 185,-)
Selvblås julekule kr. 200,-
(ikke abonnenter kr 250,-)

For å få rabatt og ekstra gode tilbud i VIP uken for VI OVER 60 abonnenter må dere opplyse muntlig om at dere er VI OVER 60 abonnenter når dere skal betale.