Helse

Å være svimmel kan gi mye ubehag og redusere livskvaliteten. Sjelden er det uttrykk for alvorlig sykdom. Men kontakt lege. Effektiv behandling finnes, som for eksempel trening.

Helse

Hvert år får vel 1500 norske kvinner beskjed om at de har en gynekologisk kreftsykdom. Her er varselsignalene alle bør kjenne til.

Helse

Kolesterol er et nødvendig fettstoff for at kroppens celler skal fungere normalt. Men får du for høyt nivå av feil type kolesterol i blodet, kan det øke risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag.

Helse

En følelse av kraftløshet og utmattelse, der hvile ikke hjelper. Fatigue rammer mange med alvorlig og kronisk sykdom. Trening kan hjelpe, men kan være utfordrende når det skorter på kreftene.

Helse

Du trenger ikke å drikke deg sanseløst full for å ha et alkoholproblem. Men ble det lange kvelder med alkohol i sommer? Da kan det være nyttig for mange å tenke over egne drikkevaner.

Helse

De finnes overalt: I luften vi puster inn, på tingene vi berører, på huden, i luftveiene og i tarmen. Noen blir vi syke av, noen er dødelige, men enkelte er også med på å holde oss friske.

Helse

Søvn er avgjørende for god helse, likevel klager mange over søvnløshet. Søvnmedisin er et relativt nytt fag, men vår viten om søvnens hemmeligheter blir stadig større.

1 2 3 23