Det Gode Liv Albufeira

Det Gode Liv Albufeira

Vårt langtidsopphold i Albufeira ved Algarve-kysten i Portugal passer for deg som ønsker et trivelig opphold i store og lyse leiligheter. Her kan du nyte et grønt og frodig uteområde og mange hyggelige fellesaktiviteter. PS! Husk å oppgi rabattkode VO60 for å få 500 kroner i rabatt per person enten du bestiller den nye sesongen via nett eller ringer Aller Travel på tlf. 23 89 64 70.

Høydepunkt:

 • Store, lyse leiligheter
 • Godt utrustede leiligheter
 • Innendørs svømmebasseng
 • Hyggelig fellesrom
 • Underholdning med dansemuligheter i baren flere kvelder i uken
 • Flotte utfluktsmål
 • Flott beliggenhet på Algarvekysten.

Resortet ligger sentralt i en rolig del av Albufeira, med kort vei til «The Strip» – som er hovedgaten for restauranter og barer. Vinterstid fra midten av november til midten av mars holder en del av restaurantene stengt, men det er mye åpent. Butikker og kjøpesentre holder åpent hele året.

På Det Gode Liv langtidsferie får du trygge dager med innhold, aktivitet og mening – i sol, lys og varme. Hver dag kan du delta på våre sosiale samlinger, bli underholdt, bli beriket og få nye venner. Våre norske voksne verter er «limet» i vårt unike langtidsferiekonsept. De ser og tilrettelegger for blant annet utflukter, vaffelstunder, fellesmiddager, turgåing, kurs, quiz, bingo, foredrag etc. Vårt allsidige ukeprogram gir deg valgmuligheter og frihet. Les mer under «Verter, aktiviteter og utflukter».

For oss er det aller viktigste at du blir sett og trives. Derfor har alle våre steder eget fellesrom og et lite bibliotek med norske bøker, som bidrar til nærhet og kos, også om du er alene. Vi tar deg på alvor – det vil du merke.

Leilighetene er romslige, lyse og har oppholdsrom, separat kjøkken og soverom, bad og balkong. Noen av leilighetene har bassengutsikt mot tillegg i prisen. Kjøkkenet er godt utstyrt med komfyr, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker, kaffetrakter og kjøleskap. Oppholdsrom/stue har sittemøbler, sovesofa, TV og spiseplass. Badet har badekar med dusj. Soverommene har store senger, leselys og små nattbord.
Leilighetene rengjøres lett fem ganger i uken. Håndklær skiftes to ganger og sengetøy en gang i uken. Kjøkkeninventar vaskes ikke.

Resortet har et lekkert og frodig uteområde med utendørs svømmebasseng (ikke oppvarmet) samt solstoler rundt bassenget.

Ingen måltider er inkludert, men man kan kjøpe frokostbuffé. Dette bestilles og betales direkte til resepsjonen.

Vi har et eget stort og hyggelig fellesrom på bakkeplan i hotellet. Her er våre verter tilgjengelige alle hverdager. Vi arrangerer ulike sosiale aktiviteter som for eksempel quiz, foredrag, bingo, kreativt hjørne, vaffelsteking, underholdning etc. Disse arrangementene foregår i vårt fellesrom. Her finner du også vårt lille bibliotek med et utvalg av norske bøker og noen blader og magasiner.

På hotellet finner du to restauranter som ofte blir benyttet av våre gjester. Frokostrestauranten serverer frokost. Lunsjrestauranten holdes åpen på dagtid slik at gjester som oppholder seg i basseng- og uteområdet kan kjøpe lunsj, forfriskninger, is og snacks.

Wifi er inkludert i prisen for våre gjester, men merk at du vil ikke oppleve samme kvalitet som du har hjemme. Wifi tilgangen er av middels kvalitet. Dvs. du kan lese avisen og sende/motta mail, men du vil ikke kunne se en film da tilkoblingen har begrenset hastighet.

TV-kanalene sendes via satellitt og kan være ustabile, og tilgangen er av middels kvalitet.

Det er ingen vaskemaskin i leilighetene i Albufeira. Det finnes imidlertid et myntvaskeri med stor kapasitet på hotellet som kan benyttes.

Det er mulig for våre reisende å ta imot gjester på vårt resort i Albufeira. I stuedelen finnes det en sovesofa hvor gjesten kan sove. Pris EUR 100,- per påbegynt uke, maks 1 person i 2 uker. Merk at hver påbegynt uke teller som full uke.  Barn under 12 år gratis. Gi beskjed god tid i forkant og betal til verten på stedet.

Fasiliteter

 

Fasiliteter leilighetene

 • Aircondition (for varme og kjøling)
 • Safe mot ekstra kostnad
 • Godt med kjøkkenutstyr
 • Kokeplater
 • Kjøleskap
 • Brødrister
 • Vannkoker
 • Kaffetrakter
 • Hårføner
 • Lett dyne
 • Dusj med badekar
 • Wifi – middels kvalitet
 • Satellitt TV med norske kanaler (ustabil kvalitet)

 Fasiliteter hotellet

 • 3 – 5 etasjer, 141 leiligheter
 • Heis
 • Egne restauranter
 • Utendørs svømmebasseng (ikke oppvarmet)
 • Myntvaskeri (ca. kr 40 for vask og kr 40 for tørk)
 • Gratis parkering med forbehold om plass
 • Tennisbane, squashbane og treningsrom mot kostnad
 • Spa-avdeling mot kostnad

På vårt Det Gode Liv Langtidsferie i Albufeira har vi voksne verter som bidrar til trygghet og sosialt samvær. Våre verter er tilstede hele tiden. På Albufeira blir det arrangert mange aktiviteter, og fra tidligere sesong har blant annet disse vært populære; quiz, bingo, sang, foredrag, dans, vaffelstunder, faste gåturer, kreativt hjørne, pub besøk osv. Dette vil kun være for våre gjester, og du blir med på det du måtte ønske. Detaljert program (ukeplan) og tilbud får du ved ankomst.

Ellers blir det arrangert ulike utflukter hver uke til interessante områder i regionen som Lisboa, Faro og Tavira. Påmelding og informasjon rundt dette vil du også få ved ankomst.

Albufeira og nærmiljøet

Under vinterhalvåret finner du roen i Albufeira. Tempoet er lavere og turistene færre. Albufeira er et perfekt utgangspunkt for å utforske andre deler av Portugal, som Lisboa og Estoril.

Algarves største by, Faro er også et hyggelig bekjentskap. Byen har en sjarmerende gamleby, et universitet, havn, jernbanestasjon og marina.  Store deler av den gamle bydelen har bilfrie og koselige smågater med et yrende folkeliv. Her ligger spennende butikker, små kafeer og gode restauranter side om side. Ønsker du flere shoppingalternativer så ligger blant annet shoppingsenteret Jumbo rett på utsiden av bykjernen.

Litt vest for selve båthavnen kan du bli med på båtturer ut til de nærliggende strendene som ligger i naturskjønne områder langs kysten. En annet alternativ er å bli med en av småbåtene ut i de vakre våtmarksområdene.

Langs Algarvekysten finner du mange finnes det mange små tettsteder og byer som du lett kan ta deg til med buss. Området har mange historiske minnesmerker og flotte naturlandskaper. Algarvekysten passer godt for deg som liker å ferdes i naturen og kulturlandskaper.

Tavira er en sjarmerende fiskerlandsby i den østre delen av Algarve. Den historiske byen er regnet for å være nesten 3000 år gammel med bygninger og strukturer fra mange tidsaldre, og har fungert som havneby for bl.a. fønikerne og romerne.  Byen er stor nok til å ha et tilstrekkelig utvalg av barer, restauranter, markeder og butikker – men likevel liten nok til at man kan gå fra den ene enden til den andre på 15 minutter. En fergetur på noen få minutter tar deg ut til den fantastiske øya Ilha de Tavira med sine kjente sanddyner.

Østover finner du Vilamoura, et populært tettsted blant nordmenn med både kasino og en elegant marina i tillegg til ypperlige golfbaner.

Ellers er det gode turmuligheter og turstier i området hvor våre verter arrangerer flere utflukter til de nærliggende byene og markedene i og rundt Albufeira.

Algarve er et av de mest solrike steder i Europa. Her skinner solen mer enn 3000 timer i året og området får minimale mengder med regn. I sommermånedene kan temperaturen snike seg helt opp til 35 grader, og i vintermånedene har området behagelige temperaturer på omkring 16 grader på dagtid.

Temperaturene kan imidlertid variere fra dag til dag. En dag kan temperaturen være 20 grader og det egner seg med shorts og t-skjorte, mens neste dag kan temperaturen falle til kjøligere 9 grader.

Albufeira
Måned Gjennomsnitt dag temp. Gjennomsnitt natt temp. Nedbørsdager
Januar 16 8 8
Februar 17 8 9
Mars 18 9 5
April 20 10 6
Mai 22 13 3
Juni 25 16 1
Juli 29 18 0
August 29 18 1
September 27 17 2
Oktober 23 14 6
November 19 11 7
Desember 17 9 8

Avganger
Vi har avganger fra Oslo i november, februar, mars og april. Opphold på 4 uker.

Flytider

Alle flyreisene blir gjennomført av Norwegian. Det er inkludert 2 kofferter á 20 kilo per reisende. Flytider for sesongen 2019/2020 er ennå ikke bekreftet og kan variere noe fra måned til måned.

Skulle du ha behov for tilslutning fra andre byer, er vi behjelpelig med det. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.

Enkeltrom
Det tilkommer et tillegg for enkeltrom. Pris per uke er kr 1.250,- / kr 5.000,- for 4 uker.

Rabatt
Husk å oppgi rabattkode VO60 for å få 500 kroner i rabatt per person enten du bestiller den nye sesongen via nett eller ringer Aller Travel på tlf. 23 89 64 70.

Husk å oppgi rabattkode VO60 for å få 500 kroner i rabatt per person enten du bestiller den nye sesongen via nett eller ringer Aller Travel på tlf. 23 89 64 70.

Trenger du hjelp?
Kontakt Aller travel på telefon eller e-post.

23 89 64 70
Del innlegg