Det Gode Liv Denia

Det Gode Liv Denia

Vårt langtidsopphold i Denia på Costa Blanca passer for deg som ønsker å bo i et rolig område med kort vei til både byen, stranden og samtidig ha fine turmuligheter i umiddelbar nærhet.

PS! Dersom du bestiller før 1. juni får du 500 kroner i rabatt per pers. Husk å oppgi rabattkode VO60 enten du bestiller via nett eller ringer Aller Travel på tlf. 23 89 64 70.

Høydepunkt:
✔ Godt utrustede og fine leiligheter
✔ Frokost inkludert i 4 uker
✔ Nærhet til hyggelig by
✔ Fem minutter til flott strand
✔ Hyggelig fellesrom for våre gjester
✔ Flotte utflukter
✔ Gode turmuligheter i området
✔ Voksne verter som bidrar til aktiviteter og trygghet

Leilighetene er av god standard og har moderne interiør. Her kan man nyte roen og samtidig ha kort vei til byen Denia med mer folkeliv om man ønsker dette.

Denia er en av flere attraktive destinasjoner på Costa Blanca kysten. Ikke bare tilbyr stedet vakre strender, men den har også et svært interessant historisk sentrum, en tung kunstnerisk arv, en aktiv marina og mange fine og naturlige omgivelser.

Denia er en kystby som ligger midt mellom Alicante og Valencia. Byen har en god blanding av gammelt og nytt, fine sandstrender og en koselig båthavn. Stedet er også kjent for sin gode mat. Opplev fisketorget, gamlebyen, handlegatene og museene.

På Det Gode Liv Langtidsferie får du trygge dager med innhold, aktivitet og mening – i sol, lys og varme. Hver dag kan du delta på våre sosiale samlinger, bli underholdt, bli beriket og få nye venner. Våre norske voksne verter er «limet» i vårt unike langtidsferiekonsept. De ser og tilrettelegger for blant annet utflukter, vaffelstunder, fellesmiddager, turgåing, kurs, quiz, bingo, foredrag etc. Vårt allsidige ukeprogram gir deg valgmuligheter og frihet. Les mer under «Verter, aktiviteter og utflukter».

For oss er det aller viktigste at du blir sett og trives. Derfor har alle våre steder eget fellesrom og et lite bibliotek med norske bøker, som bidrar til nærhet og kos, også om du er alene. Vi tar deg på alvor – det vil du merke.

Hotellet vi bruker heter Ona Ogisaka Garden. Leilighetene er 45m2 og består av stue med åpen kjøkkenløsning, spisestue og balkong. Separat soverom og bad. De er hyggelig og moderne innredet. Stuedelen har en sofa/sovesofa med TV og egen spisestue mellom stue og kjøkken. Godt utrustet kjøkken med kokeplater og mikrobøgeovn,  (ikke stekeovn) samt oppvaskmaskin.

Leilighetene rengjøres 1 gang i uken hvor også håndklær og sengetøy skiftes. Kjøkkenutstyr vaskes ikke.

Resortet har et utendørs svømmebasseng (ikke oppvarmet) med solsenger tilgjengelig. Frokost er inkludert (buffé) hver morgen.

Hotellet har egen restaurant som serveres både lunsj og middag. Dette bestilles og betales på stedet.

Både i baren, restauranten og i vårt fellesrom arrangerer vi ulike sosiale aktiviteter som for eksempel quiz, bingo, kreativt hjørne, spanskkurs, vaffelsteking, underholdning etc.

Hotellet ligger ca. 100 km fra Alicante lufthavn, og det tar oss ca 1 ½ time med transferbuss til hotellet.

Wifi er inkludert i prisen for våre gjester, men merk at du vil ikke oppleve samme kvalitet som du har hjemme. Wifi tilgangen er av middels kvalitet. Dvs du kan lese avisen og sende/motta mail, men du vil ikke kunne se en film da tilkoblingen har begrenset hastighet. Norske TV-kanaler. TV-kanalen kan være ustabil og tilgangen er av middels kvalitet.

Norsk TV kanal – I Denia har vi 1 TV kanal: TVNorge. Kanalen kan være ustabil og tilgangen er av middels kvalitet.

Det er mulig for våre reisende å ta imot gjester på vårt resort i Denia. I stuedelen finnes det en sovesofa hvor gjesten kan sove. Pris EUR 150 inkludert frokost/per pers per påbegynt uke, maks 2 uker. Merk at hver påbegynt uke, teller som full uke. Barn under 12 år gratis. Gi beskjed god tid i forkant og betal til verten på stedet. Denne summen betales til verten når de ankommer.

Fasiliteter leilighet

 • Aircondition (for varme og kjøling)
 • Safe mot gebyr
 • Middels med kjøkkenutstyr
 • Kokeplater
 • Kjøleskap (medium str)
 • Mikrobølgeovn
 • Brødrister
 • Kaffetrakter
 • Hårføner
 • Dusj (ingen badekar)
 • Vaskemaskin
 • Stykejern
 • Lette dyner
 • Wifi – middels kvalitet
 • TV med norsk kanal TVNorge (ustabil kvalitet)

Fasiliteter hotellet

 • Heis
 • Egen restaurant
 • Bar/lounge
 • Spa- og velvære avdeling
 • Trimrom
 • Innendørs svømmebasseng
 • Utendørs svømmebasseng (ikke oppvarmet)

På våre Det Gode Liv Langtidsferie har vi voksne verter som bidrar til trygghet og sosialt samvær.

Våre verter er tilstede hele tiden. I Denia blir det arrangert mange aktiviteter som quiz, bingo, sang, foredrag, dans, vaffelstunder, faste gåturer, kreativt hjørne, pub besøk osv. Dette vil kun være for våre gjester, og du blir med på det du måtte ønske.

Detaljert program (ukeplan) og tilbud får du ved ankomst.

Ellers blir det arrangert ulike utflukter hver uke til interessante områder i regionen, blant annet til Valencia, Alicante, Guadalest, Albir, Calpe, Villajoyosa og Benidorm. Påmelding og informasjon rundt dette vil du også få ved ankomst.

Byen Denia og nærmiljøet

Den fargerike kystbyen Denia ligger midt mellom Alicante og Valencia. Denia har en interessant blanding av gammelt og nytt, sandstrender og en lekker båthavn. På en høyde over havnen finner du den imponerende middelalder festningen «El Castillo» bygget i det 11. og 12. århundre. Fra tårnene har man en fantastisk utsikt over kysten. Denia er også kjent for sin gode mat, og kan skilte med over 300 restauranter i høysesong. Opplev fisketorget, gamlebyen, handlegatene og museene.

Ellers er det gode turmuligheter og turstier i området, og våre verter arrangerer flere utflukter, enten til fots eller med lokalbussen. Naturparkene Montgo og Torre del Gerrohar er begge merkede turstier for turelskere. Det finnes svært mange og gode sykkelmuligheter i området.

Det går en lokalbuss rett ved hotellet og inn til byen Denia. Derfra kan man videre ta andre forbindelser både nordover og sørøver langs kysten.

Nærmeste sjømannskirke ligger i Albir. Sjømannskirken er åpen fra tirsdag til lørdag 11:00 -14:00 og det selges vafler hver dag. Lørdag er grøtdag og kirken kan ha flere aktiviteter som kan være interessante for våre gjester. Vertene har mer informasjon.

Klima og temperaturer

Denia ligger på Costa Blanca kysten og har et gunstig klima stort sett året rundt.  Mange velger Costa Blanca-kysten av helsemessige årsaker.  Med mer enn 2800 soltimer per år og en gjennomsnittlig årlig temperatur på 23 grader er Denia et populært turistmål. Vinteren i Denia er svært mild i forhold til Nord-Europa. De fleste vinterdager er klare og solfylte, det kan være kjølige morgener og kvelder, og temperaturene kan variere. En dag kan temperaturen være 20 grader og det egner seg med shorts og t-skjorte, mens neste dag kan temperaturen falle til kjølige 6 grader. Vindforholdene varierer i vinterhalvåret, og det kan i perioder være sterke vindkast.

Denia
Måned Gjennomsnitt dag temp. Gjennomsnitt natt temp. Nedbørsdager
Januar 17 6 4
Februar 18 7 3
Mars 19 8 4
April 21 10 4
Mai 24 13 4
Juni 27 17 2
Juli 30 20 1
August 31 20 1
September 28 18 3
Oktober 24 14 4
November 20 10 4
Desember 18 7 4

Avganger
Vi har avganger fra Trondheim, Bergen, Stavanger og Oslo hver måned fra oktober til april. Opphold på 4 eller 8 uker.

Flytider

Alle flyreisene blir gjennomført av Norwegian som inkluderer innsjekket bagasje.

Forbehold om rutetabellendringer som er utenfor Aller Travel sin kontroll.

Flytider for sesongen 2020/2021 er ennå ikke bekreftet og kan variere noe fra måned til måned.

Skulle du ha behov for tilslutning fra andre byer, er vi behjelpelig med det. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.

Enkeltrom
Det tilkommer et tillegg for enkeltrom. Pris per uke er kr 1.250,- / kr 5.000,- for 4 uker / kr 6.250,- for 5 uker / kr 10.000,- for 8 uker

Trenger du hjelp?
Kontakt Aller travel på telefon eller e-post.

23 89 64 70
Del innlegg