Det Gode Liv Mallorca

Det Gode Liv Mallorca

Vårt langtidsopphold i Mallorca passer for deg som er aktiv og ønsker en opplevelsesrik høst eller vinter i varmere strøk. Mange av de som reiser til Mallorca, drar alene da det ikke tilkommer noe enkeltromstillegg på dette langtidsoppholdet.

PS! Dersom du bestiller før 1. juni får du 500 kroner i rabatt per pers. Husk å oppgi rabattkode VO60 enten du bestiller via nett eller ringer Aller Travel på tlf. 23 89 64 70.

PS! Du kan bestille langtidsferie fra Aller Travel til neste sesong helt uten forpliktelser. Les mer her!

Høydepunkt:

  • ✔ Leilighet med separat soverom og nypusset bad
    ✔ Uten enkeltromstillegg
    ✔ Innendørs svømmebasseng
    ✔ Gode turmuligheter
    ✔ Flotte utfluktsmål

Hotellet vårt Vistasol ligger i Torrenova, et rolig og kupert område mellom Palma Nova og Magaluf, med kun 5 minutters gange til stranden. Her finnes et utvalg av butikker, restauranter og kaféer, samt god forbindelse til øyas hovedstad Palma de Mallorca.

Som vinterreisemål er Mallorca en flott destinasjon med frodig og grønn natur. For alle som ønsker en aktiv høst eller vinter så er det mange opplevelser i vente, både på øya og i Palma by. Her er det flotte vandremuligheter og herlige utflukter til både markeder og kulturelle steder med praktfull arkitektur og rik historie.

På våre Det Gode Liv Langtidsferie har vi voksne verter som bidrar til trygghet og sosialt samvær. Det arrangeres ulike aktiviteter og utflukter hvor du som gjest er med på det du måtte ønske. Les mer under «Verter og aktiviteter».

Vistasol
Leilighetene har moderne innredning og består av et oppholdsrom med sovesofa, kjøkken, separat soverom og et nyoppusset bad. I grunnprisen tilbyr vi leilighet med balkong med delvis havutsikt og morgen/formiddagssol. Ønsker du derimot og oppgrader til balkong med havutsikt og ettermiddagssol kan også dette tilbys mot et tillegg på kr 1500,- pr leilighet. Videre har alle en godt utstyrt kjøkkenkrok med kokeplater, kjøleskap, mikroovn, vannkoker, kaffetrakter og brødrister. Leilighetene rengjøres tre ganger i uken, skifte av sengetøy/håndklær en gang i uken.

Leilighetsanlegget ligger i et kupert og rolig område vinterstid  i Torrenova, ved grensen til Palma Nova og Magaluf. På denne måten får du det beste av begge steder, hvor du kan utforske både to strender og to steder. Magaluf er en rolig by under vinterhalvåret med mange nybygde restauranter og butikker. Palma Nova er også rolig, med et mindre utvalg av restauranter og suvenirbutikker. I Palma Nova finner du også sjømannskirken (ca 2 km) og i tillegg det største supermarkedet i området, Aldi, kun 9 minutters gange fra hotellet.

Resorten ligger på en høyde mellom Palma Nova og Magaluf, så området er noe kupert. Det finnes heis på resorten, men en del trapper må likevel påregnes. Vi anbefaler at gjester som velger dette resortet er gode til bens og ønsker en aktiv ferie.

Vårt lille kontor befinner seg i resepsjonsområdet hvor våre verter er tilgjengelige alle hverdager. Det vil bli arrangert ulike sosiale aktiviteter som for eksempel quiz, vaffelsteking, felles middager og informasjonsmøter. Nevnte aktiviteter vil foregå i vårt fellesrom i kjelleren, utendørs på terrassen eller i restauranten på hotellet. Vi har selvfølgelig et lite norsk «bibliotek» for våre gjester, slik at du kan låne en bok for avkobling og late dager ved bassenget. Hotellet har både et innendørs- og utendørs svømmebasseng

Du kan velge mellom både et innendørs- eller utendørsbasseng.  Bassenget utendørs er dog for den mest vågale som ønsker seg en oppfriskende dukkert, da det ikke er oppvarmet. Ønsker du å holde deg i form så kan du bli med på hotellets ukentlige aktiviteter som både vanngym og tøying. Hotellet har ellers et mindre utstyrt trimrom som også kan benyttes, her har du tilgang til både sykkel, vekter og yoga/pilates utstyr.

Det er ikke inkludert måltider i vår pakkepris, men våre gjester kan kjøpe frokost og middag til en redusert pris direkte i restauranten på hotellet.

Hotellet Vistasol ligger ca 20 km fra Palma de Mallorcas flyplass, og det tar oss cirka 40 minutter med transferbussen til hotellet.

Wifi er inkludert i prisen for våre gjester, men merk at du vil ikke oppleve samme kvalitet som du har hjemme. Wifi tilgangen er av middels kvalitet. Det vil si at du kan lese avisen og sende/motta mail, men du vil ikke kunne se en film.

Norsk TV kanal vil være tilgjengelig på resorten og du vil få beskjed om hvilken, nærmere avreise.  Siden Mallorca er en øy så kan tv kanalene være ustabile, ha lav kvalitet og enkelte ganger dessverre falle helt ut.

Det er ingen vaskemaskin i leilighetene, men det er vaskemaskin på anlegget som er tilgjengelig for gjestene. Den er enkel å bruke og koster 4 euro per vask/3 euro per tørk (mynter).

Det er selvfølgelig mulig for våre reisende og ta imot gjester på Vistasol i Torrenova. I stuedelen finnes det en sovesofa hvor gjesten kan sove. Pris EUR 100,- per påbegynt uke, maks 2 personer i 2 uker.  Barn under 12 år gratis. Gi beskjed til verten i god tid og betal til verten på stedet.

Fasiliteter leilighet

✔ Aircondition (for varme og kjøling)
✔ Balkong/ terrasse
✔ Tynn sommerdyne
✔ Safe (mot kostnad)
✔ Kjøkkenutstyr for inntil 4 personer
✔ Kokeplater- 2 stk.
✔ Lite kjøleskap
✔ Mikrobølgeovn
✔ Brødrister
✔ Vannkoker
✔ Kaffetrakter
✔ Hårføner
✔ Dusj, ikke badekar
✔ Wifi- middels kvalitet
✔ TV

Fasiliteter hotellet 

✔ 9 etasjer
✔ Heis
✔ Restaurant
✔ Utendørsbasseng
✔ Innendørsbasseng
✔ TrimromPå våre Det Gode Liv Langtidsferie har vi voksne verter som bidrar til trygghet og sosialt samvær. Våre verter er tilstede hele tiden. På Mallorca blir det arrangert mange aktiviteter, og fra tidligere sesonger har blant annet disse vært populære; quiz, foredrag, vaffelstunder, faste gåturer, vinsmaking osv.

Palma City Tour; Dette er den første «utflukten» som blir arrangert. Torrenova er så nære Palma at en må lære seg å kjenne Palma. Det er en svært sjarmerende europeisk metropol med noe mer enn 420 000 innbyggere – og historie og kultur som kan imponere de fleste. Den første turen er bare starten på den opplevelsen.

Valldemossa, Soller og Port de Sóller; Valldemossa ligger på den nordvestre siden av Mallorca, i åsen opp mot Tramuntanafjellene og har vært på UNESCOs verdensarvliste siden 2011. Landsbyen er nok mest kjent for at komponisten Frédéric Chopin bodde her oppe i fjellene. Vi spaserer litt rundt i Valldemossa i de smale gatene med de sjarmerende husene før vi reiser videre mot den hyggelige landsbyen Sóller. Vi avslutter turen med et besøk i havnebyen Puerto de Sóller.

Vandretur til Cap Andritxol; Fra Palmanova kan en bruke bussen til mange områder i Calvia. Dette er en kombinert bli – kjent – tur og en tur i den Mallorkinske naturen.

Vandring fra Galilea til Calvia; Vi spleiser på taxi for å komme til Galilea, og går gjennom naturområder i fjellområdene Serra de Tramuntana til hovedstaden i Calvia; Calvia Vila. Kunstturer til Palma, Vi vandrer gjennom bydelen Santa Catalina til muséet for moderne kunst, Es Baluard – en flott bygning med forskjellige utstillinger av både unge og gamle Spanske kunstnere.
Derfra går vi videre til Palau March, hvor vi bla finner en nydelig permanent miniatyr utstilling av en fantastisk julekrybbe.
Vi arrangerer også kunstutflukter til Fundacio Miro og til CCA Andratx, kunstgalleri.

Tur til mathallen i Palma; Vi tar bussen til Estation Intermodal, sentralbanestasjonen i Palma og går til matmarkedet Mercat de l`Olivar.

Dette vil kun være tilgjengelig for våre gjester, og du blir med på det du måtte ønske. Detaljert program (ukeplan) og tilbud får du ved ankomst. Ellers blir det arrangert ulike utflukter hver uke til interessante områder i regionen. Favoritter fra tidligere utflukter har vært; Vestkysten til LA Granja, en reise til fjellene og klosteret i Lluc og Pollenca og utsiktspunktet på nordkysten av Mallorca. I tillegg har en reise via Valldemossa og Soller og Port Soller vært populære. Til sammen gir dette et ganske så godt innsyn i Mallorca sin del av Verdensarvområdet Serra de Tramuntana. Blir du med på alle turene får du godt kjennskap til hele fjellkjeden. Mange av disse utfluktene kommer tilbake.
Påmelding og informasjon rundt dette vil du også få ved ankomst.

Vertene har tidligere organisert «spleiselagsturer» hvor det brukes offentlig kommunikasjon. Det kan være tur til Palma når det skjer noe spesielt – eller spektakulært der. Det kan også være restaurantbesøk når det er lokale «matfestivaler». Dette er unikt for Calvia.

Resortet Vistasol, ligger sentralt i Torrenova som ligger i et område med tre større strandområder der du kan nyte fine promenader. Morgenturen kommer til å gå langs disse strandområdene. Denne er
steinbelagt – så kan bli glatt ved regn.
Resortet ligger i et rolig og kupert område vinterstid mellom Palma Nova og Magaluf, med kun 5 minutters gange til stranden. Her finnes et utvalg av butikker, restauranter og kaféer, samt god forbindelse til øyas hovedstad Palma de Mallorca. Torrenova er et av flere steder i Calvia kommune, som har en unik beliggenhet mellom storby og det tradisjonelle Mallorca, mellom kyst og fjellområder.

På vinterstid er området rundt resortet rolig. En del restauranter og butikker holder stengt, men noen er fortsatt åpne og skaper en hyggelig atmosfære. Små kupert terreng med enkelte bakker. Den norske sjømannskirken ligger i Palma Nova, kun ca 2 km fra resortet.

Med lokalbuss kan man fint ta seg rundt på Mallorca. I nærhet til hotellet finner du en bussholdeplass med forbindelse til Palma, Santa Ponsa og de andre spennende stedene i Calvia. Det tar fra 35 – 50 minutter inn til Palma, og busstoppet er rett nedenfor hotellet.
Høsten 2018 kostet bussbilletten EUR 3,50. Fra Palma finnes det forøvrige gode buss– og togforbindelser rundt til hele øya.

Kart Torrenova

Vinterstid er det gjennomsnittlig 15 – 19 grader. Det kan være kaldere om morgen/natt – og som oftest passerer dagtemperaturen 19-20 grader.

Oversikt temperaturer:

Palma de Mallorca
Måned Gjennomsnitt dagtemp. Gjennomsnitt Nattemp. Nedbørsdage
Januar 15 4 5
Februar 16 4 5
Marts 17 5 5
April 19 7 5
Maj 23 11 4
Juni 27 15 2
Juli 31 17 1
August 31 18 2
September 28 16 4
Oktober 23 12 6
November 19 8 6
December 16 5 6

Avganger
Vi har avganger fra Oslo i oktober, november, februar, mars og april. Opphold på 4 uker.

Flytider
Alle flyreisene blir gjennomført av Norwegian. Det er inkludert 2 kofferter á 20 kilo per reisende. Alle flytider for sesongen 2019/2020 er ennå ikke bekreftet. Flytider kan variere noe fra måned til måned.

Skulle du ha behov for tilslutning fra andre byer, er vi behjelpelig med det. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.

Enkeltrom
Uten enkeltromstillegg.

Trenger du hjelp?
Kontakt Aller travel på telefon eller e-post.

23 89 64 70
Del innlegg