Det Gode Liv Nerja

Det Gode Liv Nerja

Vårt langtidsopphold i Nerja passer for deg som ønsker å tilbringe deler av høsten/våren i nærheten av en av de små sjarmerende Andalusiske byene.

Høydepunkt:

 • Hyggelig familiedrevet leilighetshotell
 • Rolig beliggenhet
 • Nærhet til sjarmerende by
 • Gode turmuligheter
 • Flotte utfluktsmål
 • God og stabil Wifi

Vårt leilighetshotell ligger rolig til i utkanten av den pittoreske byen Nerja. Her kan du oppleve en genuin liten by som har beholdt sitt opprinnelige preg. Leilighetsanlegget er familiedrevet og ligger i et rolig område med lite trafikk. Leilighetene er romslige og har stor terrasse/balkong og et velutstyrt kjøkken.

På Det Gode Liv Langtidsferie har vi voksne verter som bidrar til trygghet og sosialt samvær. Det arrangeres ulike aktiviteter og utflukter hvor du som gjest er med på det du måtte ønske. Les mer under «Verter og aktiviteter».

Leilighetsanlegget er familiedrevet og ligger i et rolig område med lite trafikk. Leilighetene består av oppholdsrom med sovesofa, kjøkken, separat soverom og bad. Alle leilighetene har stor terrasse/balkong og et velutstyrt kjøkken med komfyr og kokeplater, kaffetrakter, vannkoker og brødrister. Leilighetene rengjøres 1 gang i uken hvor håndklær og sengetøy skiftes.

Las Rosas ligger øst for Malaga, i utkanten av Nerja. Det er ca 2 km til Nerja sentrum (Balcón de Europa) og ca 1,5 km til nærmeste strand. Du vil finne et supermarked 50 meter fra resortet og lokalbussen stopper rett utenfor hotellet.

Det er en del trapper på anlegget og området er kupert, så vi anbefaler at gjester som velger dette resortet er gode til beins og ønsker en aktiv ferie.

På resortet har vi et lite kontor hvor det finnes et utvalg av norske bøker, og våre verter er tilgjengelig her et par timer alle hverdager. I tillegg har vi velkomstmøter og andre aktiviteter ved kaféen på resortet. Det vil bli arrangert ulike sosiale aktiviteter som for eksempel quiz kvelder, bingo og vaffelsteking.

Det er ikke inkludert måltider, men våre gjester kan kjøpe frokost i kaféen til en redusert pris. Åpningstidene er væravhengig.

Hotellet ligger 55 km fra Malaga flyplass, og det tar oss ca 1 time med transferbussen til hotellet.

Wifi er inkludert i prisen for våre gjester. Wifi tilgangen er god og stabil.

På Nerja kan vi tilby 2 norske TV kanaler; NRK og TV2. Disse er basert på internett og dermed kan det hende at de faller ut i blant.

Det er ingen vaskemaskin i leiligheten på Nerja, men det er vaskemaskin på anlegget som er tilgjengelig for gjestene. Den er enkel å bruke og koster 3 euro (mynter) pr. vask.

Det er mulig for våre reisende å ta imot gjester på vårt resort i Nerja. I stuedelen finnes det en sovesofa hvor gjesten kan sove. Pris 100,- euro per påbegynt uke, maks 1 person i 2 uker. Barn under 12 år gratis. Gi beskjed god tid i forkant og betal til verten på stedet.

Fasiliteter

Fasiliteter leilighet

 • 2 varmeovner
 • Safe mot gebyr
 • Godt med kjøkkenutstyr
 • Komfyr med kokeplater
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Brødrister
 • Kaffetrakter
 • Vannkoker
 • Dusj, ikke badekar
 • Wifi
 • TV med norske kanaler; NRK & TV2

Fasiliteter hotellet

 • 3 eller 4 etasjer
 • Bar/cafe
 • Utendørs svømmebasseng (ikke oppvarmet)

På våre Det Gode Liv Langtidsferie har vi voksne verter som bidrar til trygghet og sosialt samvær. Våre verter er tilstede hele tiden. I Nerja vil det bli arrangert mange aktiviteter som for eksempel vaffelstunder, faste gåturer, kreativt hjørne, pub besøk osv. Dette vil kun være for våre gjester, og du blir med på det du måtte ønske. Detaljert program (ukeplan) og tilbud får du ved ankomst. Ellers blir det arrangert ulike utflukter hver uke til interessante områder i regionen. Tidligere har vi hatt utflukter til Frigiliana, Maro, La Cueva de Nerja, Almunecar og Torrox. Disse har vært veldig populære og mange av de kommer tilbake.

Nerja og nærmiljøet

Nerja ligger attraktivt til ved foten av Sierra Almijara-fjellene. Dette er en sjarmerende by – kjent som en av de hvite Andalusiske byene og har lykkes i å beholde sin landsbystatus. Flere steder holder åpent på vinterstid, så her kan du nyte god mat fra spanske restauranter, ta turen innom barer og handle fra koselige markeder.

I hjertet av Nerja sentrum finner du Nerjas mest ikoniske landemerke, Balcón de Europa – som er et viktig symbol for byen og er bygget over et gammelt fort. Dette er et ypperlig utgangspunkt for vandreturer som er fint om man vil gjøre seg kjent i byen. I tillegg finnes det flotte turstier å benytte seg av. Våre verter vil arrangere ulike utflukter til for eksempel Frigliana, Torrox, Maro og Almuñécar som alle er i nærheten av Nerja. Det er mange muligheter til å dra på egenhånd via lokalbuss.

Ta seg rundt med lokalbuss er helt supert med mange muligheter, også til Malaga, Granada og Sevilla!

Klimaet langs Costa del Sol er helt spesielt, og lokalt kan det være store svingninger i temperatur og vær. Været er stabilt med mange soldager året rundt. Det er ikke uten grunn at området har fått sitt navn som betyr «Solkysten». Costa del Sol er nemlig det området på fastlands Spania med høyest gjennomsnittstemperatur gjennom året.

Vinteren regnes fra desember til februar – med både solrike perioder og perioder med vind og regn. I den kaldeste måneden, januar – faller gradene ned mot 13, men det verken snør eller fryser til. Svært kalde dager er sjeldne, men selv da vil temperaturen stige i løpet av dagen.

Oversikt temperaturer:

Malaga
Måned Gjennomsnitt dag temp. Gjennomsnitt natt temp. Nedbørsdager
Januar 17 7 6
Februar 18 8 5
Mars 19 9 4
April 21 10 5
Mai 24 13 3
Juni 27 17 2
Juli 30 20 0
August 30 21 0
September 28 18 2
Oktober 24 14 4
November 20 11 5
Desember 17 8 6

Avganger
Vi har avganger fra Oslo fra og med oktober til og med april. Opphold på 4 uker.

Flytider
Alle flyreisene blir gjennomført av Norwegian. Det er inkludert 2 kofferter á 20 kilo per reisende. Alle flytider for sesongen 2019/2020 er ennå ikke bekreftet. Flytider kan variere noe fra måned til måned.

Skulle du ha behov for tilslutning fra andre byer, er vi behjelpelig med det. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.

Enkeltrom
Det tilkommer et tillegg for enkeltrom. Pris per uke er kr 1.250,- / kr 5.000,- for 4 uker.

Trenger du hjelp?
Kontakt Aller travel på telefon eller e-post.

23 89 64 70
Del innlegg