Det Gode Liv Tenerife

Det Gode Liv Tenerife

Ønsker du stabilt godt klima og samtidig være litt aktiv, så er Tenerife stedet for deg. Vi tilbyr nå 3 ukers opphold og vår resort ligger helt i sør på øya med kort vei inn til Los Cristianos (kun 20 min med lokalbuss). Fine turmuligheter både rett i nærheten av resorten og ellers rundt på øya. Kanskje du i tillegg er glad i golf? Flere golfmuligheter i umiddelbar nærhet og ikke minst perfekte forhold for akkurat dette.

PS! Husk å oppgi rabattkode VO60 for å få 500 kroner i rabatt per person enten du bestiller via nett eller ringer Aller Travel på tlf. 23 89 64 70.

PS! Du kan bestille langtidsferie fra Aller Travel til neste sesong helt uten forpliktelser. Les mer her!

Høydepunkter:

 • Godt utrustede og fine, moderne leiligheter
 • Behagelig klima året rundt
 • Flott beliggenhet ved havet
 • oppvarmet utendørs svømmebasseng
 • Gode tur- og golfmuligheter
 • Flotte utflukter

Leilighetene har god standard og moderne interiør. Her kan du nyte roen og samtidig ha muligheten til å være både aktiv og sosial hvis du ønsker dette.
Spanias høyeste fjell Teide, som er verdens tredje største vulkan, ligger faktisk på Tenerife. Å spasere rundt i nasjonalparken som omgir fjellet kan minne om en spasertur på månen. Landskapet er spesielt og man kan beundre naturskulpturer som «Dronningens sko» og «Madonna», i tillegg til fantastisk utsikt over havet og de omkringliggende Kanariøyene.

Gode opplevelser

Hos oss på «Det Gode Liv» langtidsferie får du aktiviteter, innholdsrike og meningsfulle dager – i sol, varme og trygge omgivelser. Hver dag kan du delta på våre sosiale samlinger, bli underholdt og få nye venner. Våre norske, voksne verter er limet i vårt unike langtidsferiekonsept.

De er der for deg og arrangerer aktiviteter som utflukter, vaffelstunder, fellesmiddager, turgåing, kurs, quiz, bingo, foredrag etc. Med varierte ukeprogram har du valgmuligheter og frihet til å velge hva du ønsker å være med på. Vertene gjør det de kan for at vi skal få gode opplevelser sammen.

For oss er det aller viktigste at du har det hyggelig og trives. Derfor har alle våre steder eget fellesrom og et lite bibliotek med norske bøker, som bidrar til nærhet og kos, også om du reiser alene.

Rabattkode sesong 20/21:

Bestiller du før 1. juni 2020 får du kr 500,- i rabatt per pers.
Legg inn «VO60» under kampanjekode i bestillingsløpet.

Santa Barbara Golf & Ocean Club by Diamond Resorts
Avenida del Atlantico s/n Urbanizacion Golf del Sur,
38639, Santa Cruz de Tenerife
Spania

Leilighetene er romslige, alle med balkong/terrasse og stue med åpen kjøkkenløsning, spisestue, soverom og bad. De er alle hyggelig og moderne innredet. Stuedelen har en sofa/sovesofa (gjelder kun 1- og 2-soveromsleiligheter) med TV og egen spisestue mellom stue og kjøkken. Kjøkkenet er godt utrustet med både steke- og kokemuligheter, samt mikrobølgeovn.

Studioleilighet er ca. 35m2 og beregnet for max 1 person. Ikke mulighet med besøk.

1-soveromsleilighet er ca. 55m2 og beregnet for 2 personer. Et separat soverom og sovesofa i stuen.

2-soveromsleilighet er ca. 100 m2 og beregnet for 2 personer. 2 separate soverom og 2 bad.

Leilighetene rengjøres 3 ganger i uken hvor også håndklær skiftes. Sengetøy skiftes 1 gang i uken. Kjøkkenutstyret som brukes må du naturlig nok vaske selv.

Resorten har et utendørs, oppvarmet svømmebasseng med solsenger tilgjengelig, i tillegg til flere solterrasser. Når det gjelder måltider kan du kan bestille (og betale) for både frokost, lunsj og middag på hotellets egen restaurant hvis du ønsker det.

Både i baren du finner utendørs og lokaler inne på resortet, samt i fellesrom arrangerer vi ulike sosiale aktiviteter som for eksempel quiz, bingo, kreativt hjørne, spanskkurs, vaffelsteking, underholdning etc.

Hotellet ligger kun 4 kilometer fra flyplassen Tenerife Sur (TFS) og det tar kun ca. 10-15 minutters kjøring med transferbuss til hotellet.

Wifi er inkludert i prisen for våre gjester, men merk at du vil ikke oppleve samme kvalitet som du har hjemme. Det vil si at du kan lese avisen og sende/motta e-post, men du vil ikke kunne se film fordi tilkoblingen har begrenset hastighet.

På vår resort finnes per nå ingen norske TV-kanaler, men vi håper at dette vil komme på plass innen sesongstart.

Ønsker du å ta imot overnattingsgjester i leiligheten er det en sovesofa i stuedelen. Prisen er 100 euro per person for hver påbegynt uke i maks to uker, ekskl. frokost. Merk at hver påbegynt uke teller som full uke. Barn under 12 år bor gratis. Det er fint om du gir beskjed god tid i forkant og betalingen skjer til verten på stedet ved gjestenes ankomst.

 Flyplass  15 min
Apotek 10-15 min
Matbutikk 2 min
Bank 20 min
Minibank 2 min
Restauranter 5 min
Strand 5-10 min
Los Cristianos 10 min

Vår langtidsresort på Tenerife ligger helt i sør på øya i et område som kalles Golf el Sur, som er et populært feriested og behagelig klima året rundt. Nedenfor resorten har man en vakker promenade som forbinder hovedområdet Golf del Sur med et mindre nabolag som heter San Blas og fiskebyen Los Abrigos. Promenaden strekker seg over ca. 4 km og er perfekt for nydelig morgentur i soloppgang mens man nyter lyden fra bølgene i havet.

Er du golf interessert er dette området helt perfekt, da området tilbyr flere muligheter. Både 9-hulls baner og 18-hulls baner finner du i umiddelbar nærhet. Landskapet i Golf del Sur består av frodige golfbaner, palmetrær langs veiene og vakre baner med storslått utsikt til havet. Å spille golf i naturlige omgivelser og samtidig kjenne sola varme er selve drømmen for mange.

Du finner ellers et mindre kommersielt senter i San Blas med et utvalg av barer, kafeer og restauranter, samt et lite utvalg av butikker.

Ønsker du et større utvalg av butikker kan man ta lokalbuss (20 min), som går rett ovenfor hotellet og inn til byen Los Cristianos, som er den største byen i nærheten. Derfra kan man også ta videre forbindelser til andre steder på øya om man ønsker.

Nærmeste sjømannskirke ligger i Los Cristianos. Sjømannskirken er åpen mandag, torsdag og fredag fra kl. 11:00 – 15:00 og det selges vafler hver dag. Lørdag er grøtdag og kirken kan ha flere aktiviteter som kan være interessante for våre gjester.

Vår verter er behjelpelig med mer informasjon.

På langtidsferie hos oss i «Det Gode Liv» knytter du nye vennskap og opplever meningsfulle dager – i sol, varme og trygge omgivelser. Våre norske, voksne verter er der for å gjøre ditt opphold best mulig og arrangerer mange forskjellige aktiviteter og hyggestunder.

På Det Gode Liv Tenerife vil det bli arrangert mange aktiviteter som; quiz, sang, foredrag, dans, vaffelstunder, faste gåturer, kreativt hjørne, pub besøk, boccia, sjakk osv. Dette vil kun være for våre gjester, og du blir med på det du måtte ønske. Detaljert ukeplan og tilbud får du ved ankomst.

Ellers blir det arrangert ulike utflukter hver uke til interessante områder i regionen.

Alle i VI OVER 60 og Aller Travel er opptatt av at du skal få gode opplevelser sammen med oss – og vi ønsker deg hjertelig velkommen!

Et av de fineste aspektene ved Tenerife er selvfølgelig klimaet. Vårt resort ligger helt i sør og på den delen av øya er det i gjennomsnitt opp mot ca. 300 soldager i året. Alltid varmest og mest sol, samt færrest skyer. Vestsiden har også mye finvær. I nord er det også varmt, selv om det kan være mer regn og skyer på denne delen av øya, sammenlignet med resten.

Jo nærmere du kommer Teide nasjonalpark, Tenerifes vulkanske region og hjemstedet til Spanias høyeste fjelltopp El Teide (3718 moh), desto mer variabelt blir været. Selvsagt synker temperaturen når du kommer opp i høyden, og noen ganger i året kan det snø her her mens sola skinner langs kysten. Passatvindene, sammen den forfriskende Golfstrømvinden, er de viktigste værfaktorene som bidrar til klimaet.

Tillegg for enkeltrom

Enkeltromstillegg vil forekomme, men vil kunne variere. Mer informasjon finner du under hver enkelt avgang.

Avganger

Vi har avganger fra Oslo i oktober, november, januar, februar og mars. Opphold på 3 uker.

Viktig informasjon

 • For å delta på turen må man være selvhjulpen og kunne håndtere sin egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre verter skal bistå med dette.
 • Spesielle behov av helsemessige årsaker på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.

Om flyreisen

Har du behov for tilslutning fra andre byer er vi selvfølgelig behjelpelig med dette. Ta kontakt med oss for priser og muligheter. I noen tilfeller må overnatting på Gardermoen påregnes på ut- og/eller hjemreise, grunnet tidlig avreise eller sen ankomst.

Vi gjør oppmerksom på at alle tider er lokale tider.

 • Avgang fra Oslo.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
 • Trenger du hjelp til å sjekke inn på innsjekkingsautomatene? Ta kontakt med flyselskapets representanter som er tilgjengelige i området.

Trenger du hjelp?
Kontakt Aller travel på telefon eller e-post.

23 89 64 70
Del innlegg