Cruise fra Middelhavet til Skandinavia

Italia – Frankrike – Spania – Portugal – England – Holland – Danmark. Bli med på vårens cruiseeventyr, fra Genova i Italia til København i Danmark.

Opplev syv land på en og samme reise; nyt en bouillabaisse ved strandpromenaden i Marseilles, besøk den kjente katedralen La Sagrada Familia i Barcelona og ta trikken opp de bratte bakkene i gamlebyen i Lisboa. Amsterdam er en by med mange spennende museer, i tillegg til at det er en veldig hyggelig by å rusle rundt i. Det blir også mulighet for å besøke både Paris og London for de som ønsker litt storbyliv.
Vi avslutter cruiset i København, hvor vi går i land og flyr hjem til Norge.

På alle steder som besøkes underveis blir det mulighet til å være med på spennende utflukter. Disse bestilles og betales om bord. Andre alternativer kan være en tur på land på egen hånd, eller å bare nyte alle fasilitetene om bord på skipet.

Skipet: MS Costa Favolosa er et hyggelig og moderne skip med et interiør inspirert av italiensk eleganse. Det er et internasjonalt miljø om bord og italienske kjøkkensjefer sørger for en spennende europeisk/italiensk meny i skipets mange restauranter. Cruiset byr på et rikt underholdningstilbud, i tillegg til gode muligheter for sportslige aktiviteter og avslapning.

Høydepunkter:

  • Syv land på samme reise
  • Europeiske storbyer
  • Skip med mange muligheter
  • Spennende utflukter

Reiserute:

Dag 1: Avreise fra Oslo til
Genova, Italia – ombordstigning
Dag 2: Marseilles, Frankrike
Dag 3: Barcelona, Spania
Dag 4: I sjøen
Dag 5: Lisboa, Portugal
Dag 6: Vigo, Spania
Dag 7: I sjøen
Dag 8: Le Havre, Frankrike
Dag 9: Harwich, England
Dag 10: Amsterdam, Holland
Dag 11: I sjøen
Dag 12: København, Danmark

Del innlegg