Det indiske hav – cruise til 4 øyperler!

Opplev Mauritius, Seychellene, Madagaskar og Reunion på dette flotte cruiset med helpensjon!

Nyt solrike dager om bord på cruiseskipet Costa NeoRiviera mens høstmørket sniker seg over oss her hjemme. Det indiske hav lokker med vakre øyer, fargerike korall-rev, krystallklart vann, hvite strender og vaiende palmer. Du får oppleve de kjente øyperlene Mauritius, Seychellene, Madagaskar og Reunion på en og samme ferie, og har mulighet til å bli med på spennende utflukter på de unike øyene.

Mauritius er startstedet for cruiset, juvelen blant øyene i det indiske hav. Her skal vi bo to netter på hotell før vi går om bord på skipet. Med sine eksotiske
strender, turkisblått hav og frodige landskap er Mauritius et paradis som gir deg alt du ønsker på en sol- og badeferie.

Seychellene består av 158 øyer og er kjent for å være blant de vakreste i verden. Her kan du nyte roen på uberørte strender, dykke blant fargerike og eksotisk fisker, og oppleve det rike fuglelivet.

Madagaskar er verdens fjerde største øy. Dyrelivet og planteriket her er unikt og mange av artene finnes kun på Madagaskar. Dette skyldes øyas isolerte tilværelse, der alt har fått utvikle seg uten påvirkning fra andre områder. I tillegg til noen av verdens merkeligste dyrearter lokker Madagaskar med kilometervis av hvite strender og flotte nasjonalparker.

Reunion er vill og vakker, med fjell og daler, fossefall og fine laguner. To store vulkanske fjell dominerer den kuperte øya, som er et yndet reisemål for vandring og klatring.

Reiserute:

Dag 1: Avreise fra Oslo til Mauritius
Dag 2: Ankomst Mauritius
Dag 3: Port Louis, Mauritius
Dag 4: Port Louis, Mauritius
Dag 5-6: I sjøen
Dag 7-9: Victoria, Seychellene
Dag 10: I sjøen
Dag 11: Nosy Be, Madagaskar
Dag 12: Antsiranana, Madagaskar
Dag 13: I sjøen
Dag 14: Tamatave, Madagaskar
Dag 15-16: Reunion
Dag 17: Port Louis, Mauritius – ilandstigning og hjemreise
Dag 18: Ankomst Oslo

Del innlegg