Klassisk elvecruise i Russland – to avganger

Klassisk elvecruise i Russland – to avganger

Bli med på et meget innholdsrikt og populært elvecruise mellom St. Petersburg og Moskva, der du opplever Russlands sjel sammen med vår dyktige reiseleder og dine medreisende.

Høydepunkter:
√ Meget populær tur, opplev Russlands sjel
√ Utflukter og vin til middag inkludert!
√ Oppgradert skip, nå med balkonglugarer!

Bli med på en innholdsrikt og prisgunstig tur til Russland, på et oppgradert skip der bla. utflukter og vin til middag er inkludert.

Reisen starter med fly til St. Petersburg og transport direkte til det komfortable elvecruiseskipet MS Rostropovich. I flotte St. Petersburg får vi med oss de største severdighetene som Eremitasjen og Peter-Paulusfestningen, samt en bysightseeing. I løpet av cruiset besøker vi en rekke interessante byer og steder, og seiler på bl.a. Volga, Neva, Onegasjøen og Ladogasjøen. Reisen avsluttes med en overnatting i Moskva, der vi får med oss en bysightseeing og et besøk i Kreml, før det er tid for retur til Norge

Dag 1 Ankomst Split. Stopp i den lille fiskelandsbyen Trogir for lunsj og guidet byvandring, før vi fortsetter til vårt hotell i Podstrana utenfor Split.

Dag 2 Split. Byvandring og fritid i spennende Split.

Dag 3 Omis og elven Cetina. Byvandring i den gamle piratbyen Omis og elvecruise opp Cetina-elven til Radmanove Mlinice. Lunsj her og buss tilbake.

Dag 4 Podstrana – Mostar – Dubrovnik. Busstur til Mostar i Bosnia Herzegovina, hvor det blir byvandring i gamlebyen. Vi krysser også den berømte broen over Neretva-elven.

Dag 5 Dubrovnik. Guidet byvandring i byens historiske sentrum. Fritid til lunsj.

Dag 6 Dubrovnik – Kotor – Budva – Dubrovnik. Tidlig avreise mot Montenegros grense og videre via Kotorbukten til byen Kotor. Byvandring med lokalguide og videre til Budva.

Dag 7 Fridag. Dagen til egen disposisjon.

Dag 8 Hjemreise. Retur til Norge fra Dubrovnik.

Prisen inkluderer:
8 dagers elvecruise
Fly med KLM Oslo / Bergen – Russland t/r (Spør om andre byer)
Utvendig lugar m/dusj og wc
Helpensjon og et glass vin/mineralvann til middag
Underh., aktiviteter og fasiliteter
Alle utflukter på båtturen
Utflukt til Eremitasjen og Kreml
Bysightseeinger med lokal guide
Alle flyskatter og avgifter
Meget erfaren norsk reiseleder

Ikke inkludert:
Drikke og personlig forbruk om bord
Visum til Russland
Tips til mannskapet

For å delta på våre leserreiser må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Du må også kunne gå over lengre distanser i et normalt tempo.

Dette gjelder alle turene våre, og ikke bare vandreturene. Selv om hoveddelen av turen går med buss, tog eller båt vil det ofte bli gåturer til og fra severdigheter.

Vi har gleden av å tilby et skip med balkonglugarer – MS Rostropovich!
Skipet er av klart bedre klasse enn de aller fleste elvecruiseskip i Russland, med betegnelsen 5* i standard. Skipet tar 212 passasjerer over 4 dekk, og var helt
nyoppusset i 2009. Lugarene er alle sammen utvendige og inneholder to enkeltsenger (kan bli omgjort til dobbeltseng), toalett/ dusj, tv, kjøleskap, hårføner og safe.

Legg merke til at vi tilbyr balkonglugarer på Middle deck til en gunstig pris! Balkongen inneholder en liten sittegruppe med to stoler og et bord, perfekt når skipet er i fart eller for å med seg solnedgangen! Skipet har restaurant, bar, møterom, soldekk samt et lite treningsrom og bibliotek.

Mandrogi: En tradisjonell russisk landsby, der du kan oppleve håndverk og kultur.

Kishi: I nordenden av Onegasjøen ligger den berømte museumsøyen Kishi, hvor vi har en utflukt til fots for å oppleve stedet. Den største severdigheten er Forklarelseskirken, som ble bygget uten en spiker!

Goritsy: Ligger omtrent halvveis mellom St. Petersburg og Moskva, ved Volga – Baltkanalen. Utflukten går sydøst til Kirilov, Russlands største kloster.

Uglitsj: Grunnlagt på 900- tallet. Her ble den yngste sønnen til Ivan den grusomme drept, og Dmitrikatedralen er bygget til minne om dette.

TO AVGANGER: 25. mai og 31. august 2019.

Priser per person i delt dobbeltlugar:
Utvendig lugar uten balkong, dekk 1, 13m² Kr. 21.900.-
Utvendig lugar med balkong, dekk 2, 16m² Kr. 25.900.-
Utvendig lugar med balkong, dekk 3, 16m² Kr. 26.900.-

Last ned turprospektet fra Cruisespesialisten her!

Cruisespesialisten

www.cruisespesialisten.com
gruppe@cruisespesialisten.com
Telefon 55 59 68 40 (tast 2)

Trenger du hjelp?
Kontakt Cruisespesialisten på telefon eller e-post.

55 59 68 40 (tast 2)
Del innlegg