Singelcruise fra Dubai

Singelcruise fra Dubai

Vi har gleden av å presentere en tur helt uten singletillegg! Spennende og trygge steder med mengder av severdigheter og aktiviteter. Et paradis for shopping og strandliv. Flott vær, varmt klima og sol når det er snø hjemme i Norge. Dubai og de Arabiske Emiratene er en perfekt vinterdestinasjon!

Reisen starter med direktefly med Emirates fra Oslo kl 14.10 på tidlig ettermiddag. Emirates samarbeider med SAS og vi tilbyr tilslutning fra en rekke andre byer samme formiddag.

Ankomst Dubai er kl. 23.55 lokal tid. Flytid er 6 timer 45 min, og du flyr meget bekvemt og bra med Emirates. På flyplassen i Dubai går man gjennom immigrasjon (ingen forhåndsvisum er nødvendig), henter bagasje og blir så henvist til ventende buss, som tar dere direkte til skipet Costa Diadema.

Skipet ligger i Port Rashid, rett nord for sentrum av Dubai, noe som gjør at man kjører gjennom byen på vei fra flyplassen til skipet; et fascinerende syn med de mektige byggverkene opplyst i nattemørket. En rask innsjekk, så er vel de fleste klar for å ta kvelden på lugaren.

På ettermiddagen dag 2 er det klart for avreise fra Dubai, og første ettermiddagen brukes til å cruise på Omanbukten. Første anløp er Muscat, som er blant de eldre byene i Midtøsten og bærer med seg mye historie og
tradisjoner. Du vil absolutt ikke gå glipp av Muscats to festninger, Al Jalali og Al Marani, som sies å ha blitt brukt som fengsel på 1600-tallet av de portugisiske kolonistene. De nesten usynlige bygningene er siden blitt omgjort
til regionens mest populære museer. Den fantastiske utsikten over havnen og gamlebyen er også vel verdt å få med seg, det samme er Mutrah Soug, Muscats eldste marked.

En fin sjødag gir bringer oss til Doha i Qatar. Doha er hovedstaden og den største byen i Qatar. Under fotball VM i 2022 skal mange kamper spilles i Doha.

Videre til spektakulære Abu Dhabi. Dette er det største av de syv emiratene som utgjør De forente arabiske emirater. Fantastiske strender og ørkenoaser kombinert med et yrende byliv kjennetegner dette stedet. Det er vanskelig å fatte at Abu Dhabi var en liten stille fiskelandsby i århundrer. Funnet av olje har formet byen til en av de rikeste og tryggeste turistdestinasjoner i verden. For den aktive er det mer enn nok å ta seg til i Abu Dhabi. Ørkenen tilbyr fantastiske forhold for off-road bilkjøring og sandslalom. For de golfinteresserte er det plenty av storslåtte baner å utforske og det er vel verdt et besøk til den verdenskjente hesteklubben i byen. Med overnatting her er det god anledning til å oppleve Abu Dhabi både på dag og kveldstid

Cruiset avsluttes i Dubai med tidlig utsjekk dag 8, før direktefly med Emirates til Oslo kl. 07.45 med ankomst Oslo kl 12.00. For de som ønsker videre tilslutning fra Oslo tilby vi dette med gode priser fra SAS

Prisen inkluderer:
Fly Oslo – Dubai t/r med Emirates
(Vi hjelper gjerne med tilslutning fra andre byer i Norge)
Transport flyplass – skip – flyplass
8 dagers cruise med helpensjon
Underholdning og de fleste aktiviteter og fasiliteter på skipet
Forhåndsbetalt tips på skipet
Reiseleder fra Cruisespesialisten (minimum 16 reisende)

Ikke inkludert:
Drikke og annet personlig forbruk
Valgfrie organiserte utflukter

Reiserute:
Dag 1 Fly til Dubai, innsjekk på Costa Diadema
Dag 2 Dubai. Cruiseavreise kl 14.00
Dag 3 Muscat, Oman. Ankomst kl. 09.30. Avreise kl. 22.00
Dag 4 Cruisedag til sjøs
Dag 5 Doha, Qatar. Ankomst kl. 09.00. Avreise kl. 20.00
Dag 6 Abu Dhabi. Ankomst kl. 11.00. Overnatting skip
Dag 7 Abu Dhabi. Avreise kl 23.59
Dag 8 Dubai, utsjekk morgen, flyretur

Skipet Costa Diadema er bygget i 2014, og er et moderne skip med en rekke fasiliteter over 14 dekk. Skipet er et romslig, elegant og lyst, perfekt for å
trives på et varmt cruise!

Om bord er flere svømmebasseng, en rekke restauranter, barer og salonger, teatersal, stort treningssenter og spaområde. Lugarene er romslige og lyse, og hele skipet fremstår som elegant og hyggelig.

For å delta på våre leserreiser må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Du må også kunne gå i et normalt tempo.

Dette gjelder alle turene våre, og ikke bare vandreturene. Selv om hoveddelen av turen går med buss, tog eller båt vil det ofte bli gåturer til og fra severdigheter.

Avreise 25. januar 2020 – 8 dager

Pris per person i enkeltlugar Premium balkong
Kr 19.900,-

Last ned turprospektet her.

Cruisespesialisten

www.cruisespesialisten.com
gruppe@cruisespesialisten.com
Telefon 55 59 68 50

Trenger du hjelp?
Kontakt Cruisespesialisten på telefon eller e-post.

Del innlegg