Spennende cruise fra Dubai til Roma

Spennende cruise fra Dubai til Roma

Bli med på et prisgunstig cruise fra Dubai! Reiseruten er meget spennende: Dubai – Oman – Rødehavet – Jordan – Israel – Suezkanalen – Hellas, før ankomst Roma og direktefly Roma – Oslo

Høydepunkter:
√ Spennende reiserute med mange gode sjødager
√ Suezkanalen
√ Meget prisgunstig totalpris!
√ Hyggelig skip av medium størrelse

Bli med på et meget prisgunstig cruise på et skip av medium størrelse! I løpet av 18 dager besøkes Dubai, Emiratene, Rødehavet, Suezkanalen og Middelhavet. Flyreisen til og fra er enkel med direktefly fra Norge begge veier

Turbeskrivelse
Reisen starter med direktefly med Emirates fra Oslo kl 14.10 på tidlig ettermiddag. Emirates samarbeider med SAS og vi tilbyr tilslutning fra en rekke andre byer samme formiddag.

Ankomst Dubai er kl. 23.55 lokal tid. Flytid er 6 timer 45 min, og du flyr meget bekvemt og bra med Emirates. På flyplassen i Dubai går man gjennom immigrasjon (ingen forhåndsvisum er nødvendig), henter bagasje og blir så henvist til ventende buss, som tar dere direkte til skipet Costa Mediterranea.

Skipet ligger i Port Rashid, rett nord for sentrum av Dubai, noe som gjør at man kjører gjennom byen på vei fra flyplassen til skipet; et fascinerende syn med de mektige byggverkene opplyst i nattemørket. En rask innsjekk, så er vel de fleste klar for å ta kvelden på lugaren.

På formiddagen dag 2 er det klart for avreise fra Dubai, og første ettermiddagen brukes til å cruise på Omanbukten. Første anløp er Muscat, som er blant de eldre byene i Midtøsten og bærer med seg mye historie og tradisjoner. Du vil absolutt ikke gå glipp av Muscats to festninger, Al Jalali og Al Marani, som sies å ha blitt brukt som fengsel på 1600-tallet av de portugisiske kolonistene. De nesten usynlige bygningene er siden blitt omgjort til regionens mest populære museer. Den fantastiske utsikten over havnen og gamlebyen er også vel verdt å få med seg, det samme er Mutrah Soug, Muscats eldste marked.

Nye deilige cruisdager tar oss til Oman, før det er tid for å oppleve Rødehavet!
Flere deilige cruisedager i eksotisk farvann gir ro til å nyte ferien med godt klima, et bra skip og hyggelig stemning om bord.

Så er det tid for anløp i Israel og Jordan, besøk via et cruiseskip er en perfekt måte å gjøre dette på, praktisk og uten visumplikt i forkant av cruiset, alt av formell innreisetillatelser foretas underveis om bord på skipet.

Gjennom Suezkanalen og ut i Middelhavet! Her har vi anløp i Katakolon, en sjarmerende liten havneby i Hellas, aller mest kjent for sin nærhet til Olympia.

En sist sjødag bringer oss til Civitavecchia, havnebyen til Roma, der vi går i land og flyr direkte med Norwegian til Oslo på ettermiddagen, med evt. mulighet for videre tilknytning.

Prisen inkluderer:
Fly Oslo – Dubai, Roma – Oslo
(Vi hjelper gjerne med tilslutning)
Transport flyplass – skip – flyplass
18 dagers cruise med helpensjon om bord på Costa Mediterranea
Underholdning og de fleste aktiviteter og fasiliteter på skipet
Forhåndsbetalt tips på skipet
Reiseleder fra Cruisespesialisten

Ikke inkludert:
Drikke og annet personlig personlig forbruk
Valgfrie organiserte utflukter

Reiserute:
Dag 1, 9. mars Fly til Dubai, transport til skipet
Overnatting på Costa Mediterranea
Dag 2, 10. mars Dubai, cruiseavreise kl. 12.00
Dag 3, 11. mars Muscat, Oman
Ankomst kl. 08.00 – avreise kl. 18.00
Dag 4, 12. mars Cruisedag til sjøs
Dag 5, 13. mars Salalah, Oman
Ankomst kl. 09.00 – avreise kl. 18.00
Dag 6, 14. mars Cruisedag til sjøs
Dag 7, 15. mars Cruisedag til sjøs
Dag 8, 16. mars Cruisedag i Rødehavet
Dag 9, 17. mars Cruisedag i Rødehavet
Dag 10, 18. mars Cruisedag i Rødehavet
Dag 11, 19. mars Akaba, Jordan
Ankomst kl. 08.00 – avreise kl. 19.00
Eilat, Israel Ankomst kl. 22.00, overnatting
Dag 12, 20. mars Eilat, Israel Avreise kl. 21.00
Dag 13, 21. mars Cruisedag i Rødehavet
Dag 14, 22. mars Cruisedag til sjøs, Suezkanalen
Dag 15, 23. mars Cruisedag til sjøs
Dag 16, 24. mars Katakolon, Hellas
Ankomst kl. 09.00 – avreise kl. 15.00
Dag 17, 25. mars Cruisedag til sjøs
Dag 18, 26. mars Roma, Italia. Cruiseavstigning, flyretur til Norge

Skipet Costa Mediterranea er bygget i 2003 og pusset opp i 2013, og er et skip av medium størrelse med 2200 passasjerer over 12 dekk.

Skipet er et romslig, elegant og lyst skip av medium størrelse, perfekt for å trives på et varmt cruise. Om bord er flere svømmebasseng, fire restauranter, 12 ulike barer og salonger, teatersal, stort treningssenter og spaområde.

Lugarene er romslige og lyse, og hele skipet fremstår som elegant og hyggelig, med italiensk kunst fra 17 – og 1800-tallet som gjennomgangstema.

For å delta på våre leserreiser må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Du må også kunne gå over lengre distanser i et normalt tempo.

Dette gjelder alle turene våre, og ikke bare vandreturene. Selv om hoveddelen av turen går med buss, tog eller båt vil det ofte bli gåturer til og fra severdigheter.

Avreise 9. mars 2019 – 18 dager

Priser per person:
Premium innvendig lugar Kr. 17.900.-
Premium utvendig lugar Kr. 19.900.-
Premium Balkonglugar Kr. 22.900.-

Les mer om turen i turprospektet her!

Cruisespesialisten

www.cruisespesialisten.com
gruppe@cruisespesialisten.com
Telefon 55 59 68 40 (tast 2)

Trenger du hjelp?
Kontakt Cruisespesialisten på telefon eller e-post.

55 59 68 40 (tast 2)
Del innlegg