Vårcruise til Valencia fra Brasil

Vårcruise til Valencia fra Brasil

Bli med på et meget innholdsrikt transatlantisk cruise der du virkelig får mye for pengene!

Høydepunkter:
√ 6 ulike anløp i Brasil, inkl. Rio
√ Gode sjødager i sol og varme
√ Vi besøker tre ulike kontinenter
√ Moderne skip med mange fasiliteter

19 varierte dager starter med en uke i Brasil. Her får du oppleve vakker natur, deilige strender og en rekke severdigheter som gir deg et godt innblikk i verdens femte største land.

Det tropiske klimaet gir gode forutsetninger for et stabilt varmt vær. Middeltemperaturen ligger på rundt 26 – 28 °C, med små årstidsvariasjoner, men også forfriskende regnskyll.

Turbeskrivelse
Reisen starter med KLM til Amsterdam, og formiddagsfly videre direkte til Sao Paulo i Brasil. Flyturen over Atlanterhavet er på 12 timer, og vi sørger for ønsket seteplassering for en komfortabel flyreise med flytypen Boeing 777. Om du ønsker å oppgradere til Economy Comfort som gir bedre benplass i en adskilt kabin langt framme i kabinen tilbyr vi dette mot et tillegg på kun 1.400.- Måltider og servicetilbud om bord er selvsagt inkludert uansett.

Vi ankommer Sao Paulo kl 17.00 lokal tid, og etter immigrasjon drar vi direkte med egen buss til vårt 4* hotell for middag og en rolig kveld etter flyturen.

Neste dag er det klart for cruiseavreise! Etter frokost kombinerer vi transporten til havnen med et par timers sightseeing i Santos. Byen er kjent for å være der fotballspilleren Pelé startet sin karriere, og kaffeproduksjon som også har kommet norske importører til gode!

Cruiseavreise er kl 18.00, og i løpet av den neste uken besøker vi en rekke byer og steder langs kysten av Brasil, alle med sine særpreg og severdigheter.

Første anløp er Rio de Janeiro, der Kristus- statuen troner over Copacabana – stranden, et av turens mange høydepunkter! En deilig sjødag bringer oss videre til Ilhéus. Her er et av landets mest berømte plantasjer, hvor du kan smake håndverksjokolade. Neste dag besøkes Salvador, og dermed kan du krysse av for besøk i de tre største byene i Brasil i løpet av turen.

Maceió er neste stopp, og her kan du igjen nyte vakre og sentrumsnære strender med vakre korallrev og laguner. Siste anløp i Brasil er den viktige havnebyen Recife, kjent blant annet for sin nærhet til Unesco- byen Olinda.

Så er det tid for å krysse Atlanterhavet! De neste fem dagene er til din rådighet om bord på skipet Costa Fascinosa. Mange setter stor pris på disse sjødagene
der man kan nyte gode dager, langt borte fra hverdagen. Om bord kan du nyte tiden på soldekk, gode måltider og en rekke underholdningstilbud, inkludert daglige show. Det er flotte treningsmuligheter og et godt spa om bord. Vi håper dere får noen nydelige dager ombord på Costa Fascinosa!

Neste mulighet for å sette foten på landjord er på Tenerife, den største av de syv bebodde Kanariøyene. Videre til Tanger i Marokko, og dermed får du tre kontinenter i løpet av turen. Tanger er en spennende
by med en meget vakker Medina fra Middelalderen, vel verdt et besøk! Cádiz er byen der Christopher Columbus reiste til Amerika, før vi cruiser gjennom Gibraltarstredet og inn i Middelhavet. Turen avsluttes med anløp i Malaga, der det er både gode strand– og shoppingmuligheter, før vi går i land i Valencia og flyr hjem etter en meget innholdsrik tur.

Prisen inkluderer:
Fly Oslo – Sao Paulo, med retur Barcelona – Oslo. (Vi hjelper gjerne med tilslutning fra andre byer)
En hotellovernatting med middag og frokost før cruiset
Alle transfers
19 dagers cruise med helpensjon om bord på Costa Fascinosa
Underholdning og de fleste aktiviteter og fasiliteter på skipet
Forhåndsbetalt tips på skipet
Reiseleder fra Cruisespesialisten (minimum 16 reisende)

Ikke inkludert:
Drikke og annet personlig forbruk – vi tilbyr gode drikkepakker
Valgfrie organiserte utflukter underveis

Reiserute:
Dag 1, 13. april Fly til Sao Paulo, overnatting
Dag 2, 14. april Santos, Brasil cruiseavreise kl 18.00
Dag 3, 15. april Rio De Janeiro, Brasilank. 09.00 – avr. 19.00
Dag 4, 16. april Cruisedag til sjøs
Dag 5, 17. april Ilheus, Brasil ank. 09.00 – avr. 19.00
Dag 6, 18. april Salvador Bahia. Brasil ank. 07.00 – avr. 14.00
Dag 7, 19. april Maceió, Brasil ank. 13.00 – avr. 23.00
Dag 8, 20. april Recife, Brasil ank. 08.00 – avr. 13.00
Dag 9 til dag 13 Cruise over Atlanterhavet
Dag 14, 26. april S.Cruz de Tenerife, Spania ank.09.00 – avr.17.00
Dag 15, 27. april Cruisedag til sjøs
Dag 16, 28. april Tanger, Marokko ank. 07.00 – avr. 19.00
Dag 17, 29. april Cadiz, Spania ank. 08.00 – avr. 18.00
Dag 18, 30. april Malaga, Spania ank. 09.00 – avr. 18.00
Dag 19, 1. mai Valencia, Spania ank 13.00, flyretur til Norge

Costa Fascinosa er bygget i 2010 og er med sin kapasitet på 2850 passasjerer ikke større enn at det er oversiktlig og hyggelig, men samtidig stort nok til at det inneholder alle de fasiliteter man behøver.

Om bord kan du nyte tiden på soldekk, gode måltider og en rekke underholdningstilbud, inkludert daglige show. Det er flotte treningsmuligheter og et godt spa om bord. Vi håper dere får noen nydelige dager ombord på Costa Fascinosa!

For å delta på våre leserreiser må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Du må også kunne gå i et normalt tempo.

Dette gjelder alle turene våre, og ikke bare vandreturene. Selv om hoveddelen av turen går med buss, tog eller båt vil det ofte bli gåturer til og fra severdigheter.

Avreise 13. april 2020 – 19 dager

PRISER PER PERSON:
Premium innvendig lugar Kr. 29.900.-
Premium utvendig lugar Kr. 33.900.-
Premium Balkonglugar Kr. 36.900.-

Last ned turprospektet her.

Cruisespesialisten

www.cruisespesialisten.com
gruppe@cruisespesialisten.com
Telefon 55 59 68 50

Trenger du hjelp?
Kontakt Cruisespesialisten på telefon eller e-post.

Del innlegg