Andrea Bocelli i Warszawa i 2021

Andrea Bocelli i Warszawa i 2021

Konserten med Andrea Bocelli i Warszawa denne høsten er blitt kansellert, men nå får du en ny sjanse neste år. Så bli med til Polens hovedstad – vakre og spennende Warszawa og opplev den verdensberømte tenoren Andrea Bocelli på PGE Narodowy Arena sammen med oss i august 2021.

PS! Du kan bestille denne og alle andre utenlandsturer fra Aller Travel helt uten forpliktelser. Les mer her!

Høydepunkter:
√ 5 stjerners hotell nær gamlebyen
√ Andrea Bocelli konsert
√ Chopin konsert og besøk på Chopin-museet
√ Bli kjent med en fargerik by

Byen ble under andre verdenskrig nesten totalt ødelagt og er nå gjenoppbygget med en spennende blanding av gammel og moderne arkitektur. Gamlebyen- Stare Miasto – er Warszawas hjerte. Her finner du sjarmerende brosteinsbelagte gater, vakre og fargerike restaurerte bygninger, koselige restauranter og et yrende folkeliv. Området gir et inntrykk av å være satt flere hundre år tilbake i tid, men sannheten er at bydelen ikke mer enn litt over 40 år gammel.

Vi skal på sightseeing i Warszawa både med buss og til fots der vi blant annet skal se det kongelige slott, St. Annes kirke og Wilanow parken. Vi besøker Chopin-museet der vi får en guidet omvisning som vil gi oss et variert og innholdsrikt innblikk i Polens kjente komponists liv, og selvsagt skal vi også i løpet av våre dager oppleve en pianokonsert med stykker av Chopin. Det vil bli tid til å oppleve byen på egenhånd eller kanskje man heller vil bli med på en frivillig utflukt der vi vil få et innblikk i jødenes historie i Warszawa med bl.a. besøk på POLIN-museet.
Vi bor fint og sentralt på 5-stjerners hotell i sentrum av Warszawa med gangavstand til Warszawas gamleby.
Reiseleder vil samle gruppen der det ikke er program og ta godt vare på alle.

Bli med og få gode og autentiske opplevelser samt en fantastisk musikkopplevelse.

Prisen inkluderer:
Fly t/r Oslo – Warszawa med alle skatter og avgifter
4 overnattinger med frokost på Sofitel Warsaw Victoria Hotel*****
Sightseeing i Warszawa med buss og guide
1 billett til Andrea Bocelli konsert, kategori lower grand stand
Chopin konsert i “Fryderyk” hall
2 middager på lokale restauranter inkl. 1 glass vin/øl
1 lunsj på lokal restaurant inkl. 1 glass vin/øl
All transport og utflukter som nevnt i programmet
Skandinavisktalende reiseleder

Ikke inkludert:
Avbestillings- og reiseforsikring
Valgfri utflukt kr 800,- per person
Øvrige måltider, drikke og tips
Tilslutning fra andre byer i Norge

 • Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme. Oversikten nedenfor er for avreisen 20. august. For avreise 19. og 21. august vil innholdet være det samme, men rekkefølgen vil endres noe.

  F = Frokost / L = Lunsj / M = Middag

 • DAG 1 AVREISE OSLO OG ANKOMST WARSZAWA (M)

  Vi ankommer Warszawa og kjører direkte til hotellet. Det vil bli litt egentid her før vi samles for å gå til en lokal restaurant for en felles velkomstmiddag.

  AVREISE OSLO OG ANKOMST WARSZAWA (M)
 • DAG 2 RUNDTUR WARSZAWA OG BESØK PÅ CHOPIN-MUSEET (F, L)

  Etter frokost starter vi på formiddagens rundtur både til fots og i buss. Denne vil gi oss et godt inntrykk av Polens største by. Langs Royal Way vil du se de vakreste severdighetene i gamlebyen inkludert St. John Katedralen og kongeslottet. Vi spiser en lunsj før vi besøker Chopin-museet. Etter besøket her returnerer vi til hotellet og vil ha resten av ettermiddagen fri til egen disposisjon.

  RUNDTUR WARSZAWA OG BESØK PÅ CHOPIN-MUSEET (F, L)
 • DAG 3 FRIDAG OG KONSERT MED ANDREA BOCELLI (F)

  Frokost på hotellet. I dag har vi fri til å utforske byen på egenhånd. Kanskje man bare vi slappe av i hotellets spa avdeling, dra på shopping eller rusle litt rundt i gamlebyen på egen hånd? Vi møtes i god tid før konserten før vi kjører til PGE Narodowy Arena for å oppleve Andrea Bocelli. Etter konserten reiser vi tilbake til hotellet

  FRIDAG OG KONSERT MED ANDREA BOCELLI (F)
 • DAG 4 FRIDAG, CHOPIN KONSERT OG AVSKJEDSMIDDAG (F, M)

  Denne dagen er fri til egen disposisjon. Kanskje man vil ta turen til den flotte Lazienki-parken? Her er det på søndager (kl. 12.00 og 16.00) også mulighet å oppleve en gratis utendørs Chopin konsert. Om kvelden drar vi samlet for å oppleve en klassisk Chopin pianokonsert i “Fryderyk” hall som ligger i gamlebyen, før vi avslutter på en lokal restaurant for en avskjedsmiddag.
  For de som vil er det også mulighet for en valgfri utflukt denne dagen.

  Valgfri utflukt inkl. lunsj
  Etter frokost drar vi av gårde med buss og lokalguide for å lære mer om jødenes historie i Warszawa.
  Vi skal besøke en synagoge, en jødisk kirkegård samt det fascinerende POLIN-museet. Vi avslutter
  med en felles lunsj før vi returnerer til hotellet.
  Pris utflukt kr. 800,- per person

  (gjennomføres ved minimum 15 påmeldte)

  FRIDAG, CHOPIN KONSERT OG AVSKJEDSMIDDAG (F, M)
 • DAG 5 HJEMREISE (F)

  Frokost på hotellet og litt fritid før vi reiser til flyplassen for retur til Norge.

SOFITEL WARSAW VICTORIA HOTEL *****
Królewska 11,
00-065 Warszawa

Sofitel Warsaw Victoria er et flott 5 stjerners hotell som ligger blant de kulturelle og historiske attraksjonene i sentrum av Warsawa bare 400 meter fra kongeslottet og 200 meter fra det imponerende Presidentpalasset. Hotellet har døgnåpen resepsjon, innendørs oppvarmet basseng, bar, restaurant, treningsstudio, badstue og gratis wifi. Alle rommene har flatskjerm-TV, kaffe/te fasiliteter, safe, telefon, minibar, eget bad med hårføner, klimaanlegg, sittehjørne og skrivebord.

 • Jan Heider

  Jan Heider

  Jan Heider har i sitt reiserelaterte yrkesliv jobbet over hele Europa. Han er nå pensjonist, men har tatt på seg oppdrag i flere år som reiseleder. Han har stor interesse for historie, kultur og politikk hvor turene hans gjenspeiler dette. Jan har ledet alt fra tematurer, pensjonistgrupper og foreninger til rundturer med buss og elvecruise. Over en periode på 50 år har han blitt godt kjent med europeiske forhold, og karakteriserer seg som svært samfunnsengasjert, spesielt innen europeisk historie. Jan tar stor glede i å dele erfaringer og kunnskap med sine gjester, og holder gjerne foredrag om landenes bakgrunn og historie.

For å delta på våre leserreiser må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Du må også kunne gå over lengre distanser i et normalt tempo.

Dette gjelder alle turene våre, og ikke bare vandreturene. Selv om hoveddelen av turen går med buss, tog eller båt vil det ofte bli gåturer til og fra severdigheter.

Tillegg for enkeltrom kr 2.900,-

Valgfrie utflukter

Dette bør bestilles samtidig med reisen og senest 60 dager før avreise. Gjennomføring av de valgfrie utflukter forutsetter nok påmeldte.

 

Har du behov for tilslutning fra andre byer er vi selvfølgelig behjelpelig med dette. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.

 • Avgang fra Oslo. Varighet ca. 2 timer. Flyselskap Norwegian. Du kan sjekke inn 20 kg bagasje.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.

Trenger du hjelp?
Kontakt Aller travel på telefon eller e-post.

23 89 64 70
Del innlegg