Bli med til Split og Dubrovnik

Den kroatiske Dalmatiakysten går for å være en av Europas vakreste kyststrekninger. Bli med oss på denne spennende reisen til Split og Dubrovnik, hvor vi også får med oss historiske Mostar i Bosnia Herzegovina og vakre Kotor i Montenegro.

Sammen med vår dyktige reiseleder skal vi vandre i gamle byer og trange smug, vi skal oppleve vakker natur og krystallklart vann, blandet med historiske byggverk og god mat.

Vår reise starter i sjarmerende Split, med sin gjestfrie atmosfære og spennende kombinasjon av gammelt og nytt. Dubrovnik er kjent for sin flotte bymur, nydelige strender og fantastiske fiske-
restauranter. Vi besøker også piratbyen Omist, det blir elvecruise på Cetina-elven, vi får oppleve den kjente broen Stari Most i Mostar og vi krysser Montenegros grenser via Kotorbukten til Kotor.

Høydepunkter:

  • Piratbyen Omis
  • Elvecruise på Cetina-elven
  • Byvandring i Dubrovnik
  • Mostar i Bosnia Herzegovina

Kort dagsprogram:

Dag 1 Ankomst Split. Stopp i den lille fiskelandsbyen Trogir for lunsj og guidet byvandring, før vi fortsetter til vårt hotell i Podstrana utenfor Split.

Dag 2 Split. Byvandring og fritid i spennende Split.

Dag 3 Omis og elven Cetina. Byvandring i den gamle piratbyen Omis og elvecruise opp Cetina-elven til Radmanove Mlinice. Lunsj her og buss tilbake.

Dag 4 Podstrana – Mostar – Dubrovnik. Busstur til Mostar i Bosnia Herzegovina, hvor det blir byvandring i gamlebyen. Vi krysser også den berømte broen over Neretva-elven.

Dag 5 Dubrovnik. Guidet byvandring i byens historiske sentrum. Fritid til lunsj.

Dag 6 Dubrovnik – Kotor – Budva – Dubrovnik. Tidlig avreise mot Montenegros grense og videre via Kotorbukten til byen Kotor. Byvandring med lokalguide og videre til Budva.

Dag 7 Fridag. Dagen til egen disposisjon.

Dag 8 Hjemreise. Retur til Norge fra Dubrovnik.

Del innlegg