KLASSIKER: Opera i Verona i 2021

KLASSIKER: Opera i Verona i 2021

Utendørs operaforestilling på Arena di Verona er en helt unik opplevelse! På denne turen får du to: Nabucco (Verdi) og La Triviata (Verdi).

PS! Du kan bestille denne og alle andre utenlandsturer fra Aller Travel helt uten forpliktelser. Les mer her!

Høydepunkter:
√ Verdens største operascene
√ To kjente forestillinger
√ Sentralt hotell

For mange operaelskere står Arena di Verona som en av de aller største opplevelsene.

Det å sitte på den nesten to tusen år gamle romerske arenaen sammen med flere tusen andre operaelskere er helt unikt. Dette er verdens største operascene og tradisjonene går helt tilbake til 1913. Oppføringene er meget imponerende og atmosfæren utrolig. Flere hundre talentfulle sangere og levende hester er bare noen av innslagene. At det hele foregår i Romeo & Julies romantiske by Verona gjør opplevelsen ekstra stor.

Verona er en særdeles flott by, som ble grunnlagt før romerne kom hit. På 1200- og 1300-tallet opplevde Verona en blomstring som stadig i dag sees på hvert gatehjørne, i form av flotte bygninger, imponerende festningsanlegg og historiske monumenter. Verona er i tillegg en kulinarisk by hvor det vrimler av gode restauranter og hyggelige vinbarer.

Gå ikke glipp av denne minneverdige og musikalske reisen!

Prisen inkluderer:
Fly t/r Oslo – Verona/Milano med alle skatter og avgifter
4 netter med frokost på Hotel Mastino *** sentralt i Verona
Transport tur retur flyplass – hotell
Byvandring i Verona
2 unummererte operabilletter
Velkomstmiddag med vin/vann/kaffe
Skandinavisktalende reiseleder

Ikke inkludert:
Reise- og avbestillingsforsikring
Valgfri utflukt til Gardasjøen  (kr 990,-per pers. v/min 15 pers.)
Tips, øvrige måltider og drikke

Tilvalg/Utflukter

Valgfri utflukt til Gardasjøen kr.  1.190,-. Dette bør bestilles samtidig med reisen og senest 60 dager før avreise.

Det er mulighet for å oppgradere billettene ved de 2 operaforestillingene mot tillegg i pris. Dette MÅ gjøres ved reservasjon av reisen da vi kjøper billettene tidlig for å få gode plasser. Operabillettene er derfor ikke endrings- eller refunderbare etter bestilling.

 • Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

  F= Frokost / M= Middag

 • DAG 1 Ankomst (M)

  Ankomst Milano/Verona flyplass midt på dagen. Her venter buss og reiseleder, og på vei til Verona forteller reiselederen ikke bare om praktiske forhold i forbindelse med reisen, men også om tradisjoner og historien bak arenaen og operaen. Vel fremme i Verona sjekker vi inn på vårt hyggelige hotell, som ligger perfekt til bare et par minutters gange fra byens historiske sentrum. Kveldens velkomstmiddag blir en god spasertur fra hotellet, og vel fremme blir dette en flott matopplevelse med fem retter, trøfler og forskjellige typer vin som passer til rettene.

  Ankomst (M)
 • DAG 2 Byvandring og opera (F)

  Etter frokost begir vi oss ut på en byvandring i Verona. Vi ser noen av de mange romerske utgravningene som Verona er så stolt over. Vi skal gå over mange flotte torg og gjennom de eldste og mindre besøkte bydeler. Ettermiddagen er fri til å utforske Verona på egen hånd, før vi sent på ettermiddagen møtes og får billettene våre til Arena di Verona og turens første operaopplevelse.
  (se lenger ned for informasjon om hvilken forestilling som vises på din reise)

  Byvandring og opera (F)
 • DAG 3 Fri formiddag og opera (F)

  Enten du vil ta en ta en liten togreise til Palladios Vicenza eller den hyggelige universitetsbyen Padova, så er dagen fri til å utforske på egen hånd. Vår reiseleder vil hjelpe til med gode råd og tips. På ettermiddagen møtes vi igjen, til turens andre operaforestilling.
  (se lenger ned for informasjon om hvilken forestilling som vises på din reise)

  Fri formiddag og opera (F)
 • DAG 4 Fridag eller valgfri utflukt til Gardasjøen (F)

  Dagen er fri til å utforske på egen hånd.

  Valgfri utflukt til Gardasjøen: Pris pr. person kr 990,- (min. 15 deltakere)
  Avreise etter frokost og ankomst Bardolino sent på formiddagen. Her får vi tid til å utforske byen på egen hånd eller kanskje ta en kaffe på strandpromenaden. Deretter blir det en stor felles lunsj (inkl. vin og vann) i et 500 år gammelt palass. Etter lunsj tar vi rutebåten til Sirmione, som er Gardasjøens mest eksklusive by. Her bodde Maria Callas i en årrekke og her finner vi også Nord-Italias største romerske utgravninger; Catullos grotter. Vi er tilbake i Verona sent på ettermiddagen.

 • DAG 5 Avreise (F)

  Etter frokost kjører vi til flyplassen for hjemreise.

 • Billetter til Arena de Verona!

  Billettene som er inkludert er til de to sentrale sektorene på de unummererte plassene på steintrappene – sektor D og E. Forskjellen er høyre eller venstre side, og vi bestiller normalt D. Her kan det være litt flere folk, men denne siden har mest skygge på ettermiddagen. Her sitter man på steintrapper og har ingen ryggstøtte. Man kan ha pute med seg eller leie ved inngangen (overskuddet går til gode formål).

  Du har mulighet for å kjøpe deg opp på billettkategorier ved de 2 operaforestillingene:

   

   

  GRØNN – Gradinata Numerata: kr. 730,-
  RØD – Poltrone: kr. 1 190,-
  BLÅ – Poltronissima: kr. 1 690,-
  GULL – Gold:   kr. 2 090,-

  Prisene er per forestilling per person.

  OBS! Reserverte oppgraderte billetter er ikke refunderbare!

  Forklaring:
  Grønn (mørkegrønn på kartet. Poltroncina di gradinata nummerata): Dette er også oppe på siden, men nummererte plasser. Dette er små klappstoler i metall, så vi anbefaler 2 puter: en til å sitte på og en til ryggen. Eneste minus her er at det er relativt dårlig plass til bena. Vi forsøker alltid å kjøpe plasser på første rekke for god benplass. Tillegg pr. person pr. billett kr. 730,-.

  Rød/Mørkerosa (Poltrone): Disse er nede på selve gulvet, lengst bak. Her er det litt bedre stoler, tettere på scenen, men kanskje litt mindre overblikk. Tillegg pr. person pr. billett kr. 1 190,-.

  Blå (Poltronissima): Relativt bekvemme stoler, tettere på scenen. Tillegg pr. person pr. billett kr. 1 690,-.

  Gull (Gold): Relativt bekvemme stoler og aller nærmest scenen. Tillegg pr. person pr. billett kr. 2 090,-.

  Oppgraderte billetter kjøpes ved bestilling av reise. Oppgraderte billetter er ikke refunderbare ved avbestilling av reisen. 

  Mat og drikke/antrekk
  Det er ikke lov å ta med verken mat eller drikke inn, men dette kan kjøpes inne på arenaen. Man går inn ca. 1 time før for å kapre så gode plasser som mulig.
  På grønne plasser er det kleskode. Nivået ligger over jeans.
  På rød, blå og gull forventes formell påkledning, dvs. minimum mørke bukser og skjorte, noen kommer til og med i smoking og ballkjole.

HOTEL MASTINO ***
Corso Porta Nuova 16
37122 Verona

Hotel Mastino er et hyggelig turistklassehotell som ligger perfekt og meget sentralt rett utenfor Veronas historiske sentrum, kun 5 minutters gange til den kjente Arena di Verona. Alle rom er sjarmerende og forskjellige, men alle har dusj/WC, telefon, TV, aircondition, safe, minibar, hårføner og internett-tilgang.

 • Monica Bjerke

  Monica Bjerke

  Monica er en erfaren og dyktig reiseleder, som entusiastisk formidler sin kunnskap til de reisende. Monica er inkluderende og behagelig og passer på at alle har det bra på tur.

For å delta på våre leserreiser må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Du må også kunne gå over lengre distanser i et normalt tempo.

Dette gjelder alle turene våre, og ikke bare vandreturene. Selv om hoveddelen av turen går med buss, tog eller båt vil det ofte bli gåturer til og fra severdigheter.

Tillegg for enkeltrom kr 3.890,-

Har du behov for tilslutning fra andre byer er vi selvfølgelig behjelpelig med dette. Ta kontakt med oss for priser og muligheter. I noen tilfeller må overnatting på Gardermoen påregnes på ut- og/eller hjemreise, grunnet tidlig avreise eller sen ankomst. Vi gjør oppmerksom på at alle tider er lokale tider.

 • Avgang fra Oslo. Varighet ca. 2,5 timer. Flyselskap Norwegian eller SAS. Du kan sjekke inn 20 kg bagasje.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.

Trenger du hjelp?
Kontakt Aller travel på telefon eller e-post.

23 89 64 70
Del innlegg