Konsert med Anna Netrebko og Yusif Eyvazov

Konsert med Anna Netrebko og Yusif Eyvazov

Frankfurt er mer enn å bare være Tysklands finansielle hovedstad. Vi får oppleve en hyggelig by toppet med klassisk konsert med Anna Netrebko og Yusif Eyvazov i selve Alte Oper. Dette er solister i verdensklasse!

Høydepunkter:
√ Klassisk konsert i Alte Oper
√ Byvandring i gamle Frankfurt
√ Middagscruise på elven Main

Som en moderne metropol har Frankfurt masse å tilby sine besøkende. Innimellom alle høye stål- og glassfasader ligger en sjarmerende gamleby med hus fra middelalderen og et aktivt kulturliv. Her skal vi på byvandring.

Vi skal oppleve byens silhuett fra elven Main og nyte de mest kjente sangene fra Aida, Macbeth og Il Trovatore, når klassisk musikks drømmepar inntar scenen i Alte Oper.

Vi bor godt og med oss har vi dyktige Jan Heider som reiseleder.

Prisen inkluderer:
Fly t/r Oslo – Frankfurt med alle skatter og avgifter
3 netter med frokost på Hotel Mövenpick Frankfurt City ****
1 lunsj på hotellet
1 middagscruise inkl. 1 glass
musserende vin
1 middag på lokal restaurant
All transport og utflukter som
nevnt i program
Billetter til konsert i Alte Oper, kat. 4
Norsk reiseleder med fra Norge

Ikke inkludert:
Avbestillings- og reiseforsikring
Øvrige måltider og tips
Oppgradering konsertbilletter til kat. 3 – kr. 950,-
Tilslutning fra andre byer

Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

Dag 1    Ankomst (L, M)
Ankomst Frankfurt på formiddagen og buss til hotell. Lunsj på hotellet ved ankomst og litt tid til å slappe av. Sen ettermiddag hentes vi for 1 timers middagscruise «Frankfurt by night» på elven Main, inkl. et glass musserende vin. Retur med buss til hotellet.

Dag 2    Byvandring i gamlebyen og konsert i Alte Oper (F, M)
Etter frokost kjøres vi til gamlebyen for byvandring. Under overflaten er byen mye mer enn skyskrapere, banker og finans.
Frankfurt ble helt ødelagt i løpet av 2. verdenskrig, men endelig har gamlebyen blitt restaurert tilbake til sin tidligere glans. Med flotte bindingsverkshus, tradisjonelle butikker og smale gater får vi kjenne på Frankfurts hjerte. Etter turen blir det tid for lunsj og retur til hotellet på egen hånd.

Sen ettermiddag møtes vi på hotellet for transport til middag og turens høydepunkt – klassisk konsert med Anna Netrebko og Yusif Eyvazov. Vi får blant annet høre de mest kjente sangene fra Aida, Macbeth og Il Trovatore når drømmeparet går på scenen i Alte Oper. Buss tilbake til hotellet etter konserten.

Dag 3    Fridag (F, M)
Dagen er fri til shopping eller egne aktiviteter. De som ønsker kan utforske museumsområdet sammen med reiseleder. På kvelden møtes vi igjen for avskjedsmiddag på en lokal taverna.

Dag 4    Hjemreise (F)
Transport til flyplass og hjemreise.

F= frokost     L= lunsj     M= middag

MÔVENPICK FRANKFURT CITY ****
Den Haager Strasse 5, Gallusviertel
60327 Frankfurt am Main

Godt hotell som ligger ved siden av Frankfurt Messe og midt imot kjøpesenteret Skyline Plaza, en 2-minutters tunnelbanetur fra Frankfurt sentralstasjon.

Alle rom er utstyrt med safe, minibar og klimaanlegg. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi og bruk av treningsavdelingen i toppetasjen

Restauranten på Mövenpick serverer internasjonale retter, og har et stort åpent kjøkken. Snacks og drikkevarer er tilgjengelig i hotellbaren.

Tunnelbanestasjonen og trikkeholdeplassen Festhalle/Messe ligger 5 minutters gange fra hotellet. Du finner attraksjonene i Frankfurts gamleby kun 3 trikkestopp unna.

   

For å delta på våre leserreiser må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Du må også kunne gå over lengre distanser i et normalt tempo.

Dette gjelder alle turene våre, og ikke bare vandreturene. Selv om hoveddelen av turen går med buss, tog eller båt vil det ofte bli gåturer til og fra severdigheter.

Tillegg for enkeltrom kr 2.990,-

Flytider med Lufthansa:
28.apr:     Oslo Gardermoen – Frankfurt     09:50-12:00
01.mai:     Frankfurt – Oslo Gardermoen     13:00-14:55

Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge er vi behjelpelig med det. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.

Trenger du hjelp?
Kontakt Aller travel på telefon eller e-post.

23 89 64 70
Del innlegg