Idylliske Amalfikysten – to våravganger

Idylliske Amalfikysten – to våravganger

Spektakulær kystlinje med bratte klipper, små pittoreske byer og hus. Bli med på en reise til idylliske Amalfikysten og opplev vakre utsikter, dramatisk natur og historiske perler. Denne turen har to avganger: 1. mai og 9. mai 2021.

PS! Du kan bestille denne og alle andre utenlandsturer fra Aller Travel helt uten forpliktelser. Les mer her!

 

Høydepunkter:
√ Utflukt til Pompeii og Vesuv
√ Utflukt til Amalfi og Ravello
√ Gudet vandring i Maiori
√ Koselig hotell med vakker og sentral beliggenhet

Vi har satt sammen et variert og godt utvalg av utflukter og opplevelser for at du skal få det beste ut av denne vakre delen i Italia. Under hele oppholdet bor vi på det hyggelige hotellet, Regina Palace Hotel i det lille tettstedet Maiori. Hotellet ligger like ved Amalfikystens lengste sandstrand og nær byens sentrum som har et stort utvalg av restauranter, barer og butikker.

Av utflukter skal vi få oppleve Maiori, Amalfi og Ravello. Det blir også besøk til historiske og velkjente Pompeii og Vesuv samt mulighet for valgfrie utflukter til vakre Capri, Salerno, Paestum og Sorrento. Disse utfluktene bestilles og betales hos reiseleder på stedet.

 • Prisen inkluderer:
  • Fly t/r Oslo – Napoli med alle skatter og avgifter
  • 7 netter på Hotel Reginna Palace ****
  • Halvpensjon på hotellet under hele oppholdet (frokost og middag)
  • Byvandring Maiori
  • Utflukt til Amalfi og Ravello
  • Utflukt til Pompeii og Vesuv
  • All transport, inngang og utflukter som nevnt i programmet
  • Skandinavisktalende reiseleder fra ankomst

  Ikke inkludert:

  • Avbestillings- og reiseforsikring
  • Øvrige måltider, drikke og tips
  • Øvrige valgfrie utflukter nevnt i program
  • Tilslutning fra andre byer
  • Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

   F = Frokost / M = Middag

  • DAG 1 ANKOMST (M)

   Avreise med fly fra Oslo til Napoli. I Napoli møter vi vår reiseleder og kjører buss til Amalfi-kysten og tettstedet Maiori for innsjekking på hotellet. Felles middag på hotellet.

  • DAG 2 BYVANDRING I MAIORI (F, M)

   Etter frokost blir det en guidet byvandring i Maiori. Resten av dagen er fri til egen disposisjon, og om kvelden spiser vi middag på hotellet.

   BYVANDRING I MAIORI (F, M)
  • DAG 3 FRIDAG MED MULIGHET FOR VALGFRI UTFLUKT TIL SORRENTO (F, M)

   Dagen kan benyttes til egne utflukter, shopping eller bare til å nyte. Mulighetene er mange, og reiseleder hjelper gjerne med ideer. Om kvelden spiser vi middag på hotellet.

   De som ønsker kan bli med på en utflukt til Sorrento (ikke inkludert). Vi reiser med buss til Sorrento, hvor vi har en guidet byvandring. Deretter besøker vi en lokal gård, hvor vi får nyte en lett lunsj med typisk italiensk mat (mozzarella, olivenolje, limoncella etc). Retur til Maiori tidlig ettermiddag. (Pris ved 15 påmeldte – EUR 69,- per person)

   FRIDAG MED MULIGHET FOR VALGFRI UTFLUKT TIL SORRENTO (F, M)
  • DAG 4 UTFLUKT TIL AMALFI OG RAVELLO (F, M)

   Under morgentimene nyter vi utrolige utsikter fra bussen, idet vi kjører langs Amalfi-kysten. Vi gjør et to-timers stopp i Amalfi. Amalfi er idag en hyggelig liten kystby. Under sen-middelalderen var dog Amalfi en av de fire store italienske sjøfartsbyene, med en befolkning på nesten 200.000 mennesker. Rikdommene strømmet inn, som i dag blant annet bevitnes av byens imponerende domkirke. Turen byr også på et besøk i den høytbeliggende byen Ravello hvor vi besøker Villa Rufolo. Herfra kan vi nyte utsikten over hele Amalfi-kysten og Salerno-bukten. Om kvelden spiser vi middag på hotellet.

   UTFLUKT TIL AMALFI OG RAVELLO (F, M)
  • DAG 5 FRIDAG MED MULIGHET FOR VALGFRI UTFLUKT TIL CAPRI (F, M)

   Fridag til egen disposisjon.Om kvelden spiser vi middag på hotellet.

   De som ønsker kan bli med på en utflukt til Capri (ikke inkludert) Etter frokost blir det transport til havnen for båttur til øya Capri. På selve øya forflytter vi oss rundt med minibuss, slik at vi får sett både Anacapri og det moderne Capri. Denne vakre øya har alltid lokket til seg reisende, og den romerske keiseren Tiberius tilbrakte blant annet sine siste leveår her. Den kjente, svenske legen Axel Munthe hadde også sin villa på øya. I Anacapri blir det besøk i Villa San Michele, Axel Munthes villa, før vi drar videre til Capri. Her besøker vi Gardens of Augustus, og får mulighet til å rusle på den kjente «Piazzetta». (Pris ved 15 påmeldte – EUR 103,- per person)

   FRIDAG MED MULIGHET FOR VALGFRI UTFLUKT TIL CAPRI (F, M)
  • DAG 6 UTFLUKT TIL POMPEII OG VESUV (F, M)

   Dagens utflukt går til et av verdens mest fantastiske arkeologiske områder, Pompeii, og vår lokale guide vil innvie oss i historien før det store utbruddet i 79 e.kr. Lunsj på egenhånd, og deretter begir vi oss opp til selve Vesuv, hvor det vil bli mulighet for å gå helt til kraterets kant. Om kvelden spiser vi middag på hotellet.

   UTFLUKT TIL POMPEII OG VESUV (F, M)
  • DAG 7 FRIDAG MED MULIGHET FOR VALGFRI UTFLUKT TIL SALERNO OG PAESTUM (F, M)

   Fridag til egen disposisjon. Om kvelden spiser vi middag på hotellet.

   De som ønsker kan bli med på en utflukt til Salerno og Paestum I dag drar vi med buss til Salerno, hvor vi får et guidet besøk i det historiske sentrum. Deretter besøker vi oldtidsbyen Paestum med det godt bevarte greske tempelet og nasjonalmuseet. Vi returnerer til Maiori på ettermiddagen. (Pris ved 15 påmeldte – EUR 68,- per person)

  • DAG 8 HJEMREISE (F)

   Etter frokost sjekker vi ut, og bussen tar oss til Napoli for retur til Norge.

HOTEL REGINNA PALACE****
Via Cristoforo Colombo 1, 84010 Maiori

Hotellet har sentral beliggenhet i tettstedet Maiori, ved Amalfikystens lengste sandstrand og med flott utsikt over bukten. Hotellet har døgnåpen resepsjon, restaurant, bar, privat strandområde rett nedenfor og solterrasse med svømmebasseng i hagen. Alle rom har bad/toalett, hårføner, air condition, minibar, safe, TV, telefon, Wi-Fi og balkong. Vi har rom i 3 forskjellige kategorier, standard rom, rom med delvis sjøutsikt eller superior rom med boblebad og delvis sjøutsikt eller sjøutsikt. Kategori velges ved bestilling.

For å delta på våre leserreiser må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Du må også kunne gå over lengre distanser i et normalt tempo.

Dette gjelder alle turene våre, og ikke bare vandreturene. Selv om hoveddelen av turen går med buss, tog eller båt vil det ofte bli gåturer til og fra severdigheter.

Tillegg for dobbeltrom til enkel bruk kr 3.500,-

To avganger: 1. og 8. mai 2021
Bestill turen her

Beskrivelse romkategorier
Standard dobbeltrom
Standard enkeltrom
Dobbeltrom med delvis sjøutsikt
Superior dobbeltom med boblebad og delvis sjøutsikt eller sjøutsikt

Har du behov for tilslutning fra andre byer er vi selvfølgelig behjelpelig med dette. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.

 • Avganger fra Oslo. Varighet ca. 3,5 timer. Flyselskap Norwegian. Du kan sjekke inn 20 kg bagasje.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.

Trenger du hjelp?
Kontakt Aller travel på telefon eller e-post.

23 89 64 70
Del innlegg