NYHET: Opera i Wien

NYHET: Opera i Wien

Opplev sensommeren med vår dyktige reiseleder Jan Heider i romantikkens og musikkens hovedstad! Høydepunktet blir Giuseppe Verdis “La Traviata»  i Wiens mektige operahus!

Høydepunkter:
√ Flott hotell rett ved Stefansdomen
√ Operaforestilling «La Traviata»
√ Besøk i Schönbrunn-palasset
√ Dyktig reiseleder med fra Norge

Det er duket for dager fylt av flotte
opplevelser, hvor høydepunktet blir Giuseppe Verdis romantiske “La Traviata» på Wiener Staatsoper.

Vi bor godt med den aller beste
beliggenhet, rett ved Stefansdomen, og underveis blir det både byvandring med omvisning i Staatsoper, besøk i det vakre Schönbrunn-palasset og hyggelige måltider hvor vi samles og fordøyer dagens opplevelser.

Vakre Wien er en raffinert perle med mye å se og gjøre. Musikk, imponerende arkitektur, en sjarmerende kafékultur samt vakre turstier og grøntområder er bare noe av det du kan se frem til.

Severdighetene ligger nært hverandre og det er gangavstand til det meste. Selve bykjernen, den gamle delen av byen, er på UNESCOs verdensarvliste og fremtoner som et stort utendørs museum.

Her reiser du med en liten, eksklusiv gruppe på maks 25 personer!

Du er i trygge hender hos reiseleder Jan Heider!

Prisen inkluderer:
Fly direkte t/r Oslo – Wien med alle skatter og avgifter
4 netter med frokost på Hotel Wandl ****
2 middager på lokale restauranter
Halvdags sightseeing med lokal guide og buss
Inngang og guidet omvisning på Schönbrunn-palasset
Billetter kategori 3 til opera “La Traviata» på Wiener Staatsoper
Guidet byvandring med omvisning i Staatsoper
Lett lunsj med Wiener Sacher-pølse og et stykke Sachertorte
All transport som nevnt i program
Norsk reiseleder med fra Norge

Ikke inkludert:
Avbestillings- og reiseforsikring
Tips og øvrige måltider
Valgfritt elvecruise på Donau med Wiener Schnitzel-lunsj (kr 490,- v/min 15 pers.)
Tilslutningsbilletter fra andre byer i Norge

Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

Dag 1    Ankomst (M)
Vi ankommer Wien midt på dagen og bussen tar oss til hotellet for innsjekk. Litt tid for avslapping før vi møtes for en liten byvandring med reiseleder og en hyggelig middag sammen.

Dag 2    Omvisning Wien (F)
I dag vil vår lokale guide  vise oss høydepunktene i byen. Vi kjører langs den berømte Ringstrasse, hvor vi finner Operahuset, Burg Theateret og Parliamentet. Vi får også se mange andre severdigheter som Belvedere-palasset og selvfølgelig det mest kjente landemerket av alle, Stephansdom, som ligger i hjertet av byen. Vi avslutter med et besøk og omvisning i det flotte Schönbrunn-palasset, som tidligere var residens for kongefamilien.

Dag 3    Byvandring og operaforestilling (F, L)
Vi starter dagen med en byvandring med vår lokale guide i gamlebyen, inkl. en omvisning i Statsoperaen. Underveis spiser vi Wiener Sacherwürstel til lunsj med et stykke Sachertorte til.

På kvelden blir det operaforestillingen i Staatsoper. Forestilling: Giuseppe Verdis «La Traviata». Vi har billetter som spesifisert i salkart under.

La Traviata er en opera i tre akter av Giuseppe Verdi. Librettoen av Francesco Maria Piave er basert på romanen La dame aux Camelias (Kameliadamen) av Alexandre Dumas den yngre. Den anerkjennes som en av operahistoriens fremste operaer, og har en enorm popularitet. Operaen ble først oppført den 6. mars 1853 i Teatro La Fenice i Venezia.

Operaen handler kort og godt om selskapsdamen Violetta Valery, og hvordan den fornemme faren til hennes kjæreste Alfredo forsøker å presse henne til å avslutte forholdet. Det vil skape skandale at sønnen er sammen med en selskapsdame.

Billetter til operaforestillingen:
Reisen inkluderer operabilletter markert sterkt gul i salkartet under. Alle plasser er sitteplasser på fremste rekke i loge/galleri. Det er IKKE mulig å oppgradere billettene på denne reisen da alle billetter er reservert og betalt for.

Dag 4    Fridag / Mulighet for elvecruise (F,M)
Dagen er fri til å utforske byen på egenhånd.

De som ønsker kan bli med reiseleder på et 3,5 timers elvecruise på Donau, med Wiener Schnitzel til lunsj om bord (kr. 490,- v/min 15 pers.)

På kvelden møtes vi for avskjedsmiddag i koselige omgivelser.

Dag 5    Hjemreise (F)
Transport til flyplass for retur til Norge på ettermiddagen.

F=frokost     L=lunsj     M=middag

HOTEL WANDL ****
Petersplatz 9, Innere Stadt (bydel 1)
1010 Wien

Godt hotell som ligger i Wien sentrum, bare 200 meter fra Stefansdomen og 250 meter fra handlegaten Kärntner Straße. Hotellet ligger i en bygning som kan dateres tilbake til 1850, og har heis og en døgnåpen resepsjon. Her tilbys gratis Wi-Fi overalt og moderne rom med flatskjerm-TV med satellittkanaler.

Alle rommene har tregulv og bad med hårføner og gratis badeprodukter. Våre rom har en fin og rolig beliggenhet, inn mot en indre bakgård med glasstak over.

Wandl Hotel har en bar som byr på et bredt utvalg av varme og kalde drikker, og hver morgen får du servert en frokostbuffé på hotellet.

Stephansplatz undergrunnsstasjon (linje U1 og U3) kan nås på 2 minutter til fots.

    

For å delta på våre leserreiser må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Du må også kunne gå i et normalt tempo.

Dette gjelder alle turene våre, og ikke bare vandreturene. Selv om hoveddelen av turen går med buss, tog eller båt vil det ofte bli gåturer til og fra severdigheter.

Tillegg for enkeltrom kr 825,-

Flytider med Norwegian
02. sep:       Oslo Gardermoen – Wien    11:50-14:05
06. sep:       Wien – Oslo Gardermoen    14:45-17:00

Ønsker du tilslutning fra andre byer er vi behjelpelige med det. Ta kontakt med oss for priser og muligheter. Alle tider er lokale tider. Eventuelle endringer av flytider er utenfor Aller travels kontroll.

Trenger du hjelp?
Kontakt Aller travel på telefon eller e-post.

23 89 64 70
Del innlegg