Nyttårsfeiring i Berlin

Nyttårsfeiring i Berlin

Bli med oss til en av Europas beste nyttårsbyer Berlin og møt det nye året med brask og bram!

Høydepunkter:
√ Sentralt beliggende hotell
√ Klassisk konsert i Berliner Dom
√ Stilfull nyttårsaftenfeiring på lokal restaurant
√ Åpne julemarkeder
√ Båttur på Spree

Berlin er en by som har utrolig mye å by på. Her finner du alt du måtte ønske deg både når det gjelder kunst og kultur, historie, god mat og drikke og shopping.

Sammen med vår reiseleder Elbjørg skal vi bli bedre kjent med byen, oppleve en stemningsfull klassisk konsert i Berliner Dom, besøke noen av de hyggelige julemarkedene som faktisk fortsatt holder åpent fram til 31. desember, feire nyttårsaften med stil samt ha litt tid til å utforske byen på egenhånd. Vi skal også ha en liten båttur på Spree og det vil være mulighet for å bli med på en middag med klassisk konsert på Schloss Charlottenburg.

Vår dyktige reiseleder Elbjørg Haugsdal vil ta godt vare på alle og enhver og sørge for at dette blir en sosial og hyggelig tur!

Grunnprisen inkluderer: 
• Fly t/r Oslo – Berlin med alle skatter og avgifter
• 4 netter med frokost på Arcotel John F ****
• 2 middager på lokale restauranter
• 1 nyttårsmiddag 5 retter på lokal restaurant inkl. et glass sprudlende
• 1 nyttårskonsert i Berliner Dom
• Sightseeing i Berlin med buss, inngang Panorama Point inkl. Curry Wurst og et glass sprudlende
• 1 times båttur på Spree med lokalguide
• 1 lunsj på lokal restaurant
• All transport, utflukter og innganger som nevnt i programmet
• Norsk reiseleder fra Aller Travel

Grunnprisen inkluderer ikke: 
• Reise og avbestillingsforsikring
• Øvrige måltider, drikke og tips
• Tilslutning fra andre byer

Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

DAG 1: AVREISE OSLO – BERLIN (M)
På Oslo Lufthavn Gardermoen sjekker vi inn på Norwegian fly til Berlin. Vi ankommer Berlin og med buss kjører vi retning hotellet for innsjekk. Vi møtes så i resepsjonen for en liten orienteringsrunde med reiseleder i nærområdet. Her vil vi også besøke et julemarked. Vi avslutter kvelden med en felles middag på en lokal restaurant.

DAG 2: BYSIGHTSEEING MED BUSS OG NYTTÅRSFEIRING (F, L, M)
Frokost på hotellet. Etter frokost skal vi på sightseeing med buss (ca. 3 timer). Vi skal bl. a. se Riksdagen/Bundestag, Berlinerdomen, Gendarmenmarkt, Checkpoint Charlie og Brandenburger Tor. Sightseeingen ender ved Potsdamer plass der vi avslutter med en tur opp i Panorama Point. Mens vi nyter utsikten over Berlin vil vi få servert en Berliner Currywurst og et glass sprudlende. Vi returnerer så til hotellet hvor vi vil få litt tid på egenhånd. I dag er den siste dagen julemarkedene er åpne, så kanskje man vil benytte anledningen til å få med seg et til? Om kvelden møtes vi i resepsjonen og går samlet til Berliner Dom for en klassisk nyttårskonsert. Etter konserten skal vi feire nyttårsaften med stil på en lokal restaurant. Her spiser vi en god 5 retters middag og skåler det nye året inn med et glass sprudlende.

DAG 3: GUIDET BÅTTUR PÅ SPREE OG VALGFRI KONSERT MED MIDDAG (F, L)
Frokost på hotellet. Rolig morgen før vi kjører til havna for en liten guidet båttur på Spree. Etter båtturen vil vi samlet gå til en lokal restaurant for en felles lunsj. Resten av ettermiddagen/kvelden er til egen disposisjon. Retur til hotellet etter lunsj vil være på egenhånd. Gangavstand er på ca. 1,3 km. Her finnes også mange rutebusser som man kan benytte seg av.

For de som ønsker kan man melde seg på en klassisk nyttårskonsert på Schloss Charlottenburg inkl. middag. Her vil man i historiske omgivelser kunne nyte en 3 retters middag etterfulgt av en klassisk konsert med stykker av blant annet Bach, Händel og Mozart. Konserten blir framført av Berlin Residence Orchestra.

VALGFRI NYTTÅRSKONSERT OG MIDDAG PÅ SCHLOSS CHARLOTTENBURG (minimum 15 deltagere)
Avreise fra hotell med buss til Schloss Charlottenburg. 3 retters middag etterfulgt av en klassisk nyttårskonsert. Retur med buss tilbake på hotellet om kvelden. Konserten er ferdig ca. 22:15.

Pris middag og konsert kategori B, NOK 1750,- per person
Drikkepakke inkl. ubegrenset vin, øl, mineralvann og kaffe NOK 350 per person

DAG 4: BESØK PÅ DDR MUSEUM (F, M) 
Frokost på hotellet.  Etter frokost går vi samlet til DDR Museet som ligger ca. 900 meter fra hotellet. Her vil vi få en guidet omvisning hvor vi skal få en generell introduksjon i Øst Tysk historie, det politiske systemet samt et innblikk i hverdagslivet i det gamle Øst -Tyskland. Resten av dagen fri til egen disposisjon. Reiseleder vil være behjelpelig med forslag. Om kvelden spiser vi en felles avskjedsmiddag på en lokal restaurant.

DAG 5: HJEMREISE (F)
Frokost på hotellet. Til avtalt tid reiser vi til flyplassen for avreise til Oslo Gardermoen.

F=Frokost     L=Lunsj    M=Middag

ARCOTEL JOHN F ****
Werderscher Markt 11, Mitte
10117 Berlin, Germany

Dette 4 stjerners hotellet ligger i bydelen Mitte med kun 5 minutters gange til Museumsinsel og 300 meter fra den populære gaten Unter den Linden.
Hotellet har døgnåpen resepsjon, treningsstudio, spa-fasiliteter, restaurant og bar. Rommene har klimaanlegg, bad/toalett med hårføner, minibar, safe, kaffe og tekoker, TV, telefon og gratis wifi.
 
   

For å delta på våre leserreiser må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Du må også kunne gå i et normalt tempo.

Dette gjelder alle turene våre, og ikke bare vandreturene. Selv om hoveddelen av turen går med buss, tog eller båt vil det ofte bli gåturer til og fra severdigheter.

Tillegg for enkeltrom kr 3.100,-

Flytider med Norwegian
30.desember   Oslo – Berlin  kl. 12:15 – 13:50
03. januar        Berlin – Oslo   kl. 14:20 – 16:00

Tilslutningsfly:
Ønsker du tilslutning fra andre byer er vi behjelpelige med det. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.
Alle tider er lokale tider. Eventuelle endringer av flytider er utenfor Aller Travels kontroll.

Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.

Trenger du hjelp?
Kontakt Aller travel på telefon eller e-post.

23 89 64 70
Del innlegg