Påsken ved Gardasjøen

Påsken ved Gardasjøen

Bli med oss til vakre og romantiske Gardasjøen i påsken. Dette er en storslått reise til et av Europas mest naturskjønne områder, Gardasjøen. I tillegg får du sett Venezia, Verona og Dolomittene.
Ikke rart at dette er en bestselger!

Høydepunkter:
Vakkert landskap og storslått natur
Storbyene Venezia og Verona
Besøk på vingård i Valpolicella
Majestetiske Dolomittene

Med vinmarker, olivenlunder og den glitrende Gardasjøen mot sør, reiser de høye fjellene seg i nord. Her blir vår base.

Dette er den perfekte rammen for en uke med store opplevelser; Vi besøker de
romantiske byene Casanovas Venezia og Romeo & Julies Verona. Alle de kulturelle og historiske severdigheter tilfredsstiller selv den mest kresne reisende.

På vår tur vil vi bli bedre kjent med områdene rundt Gardasjøen og stifte nærmere bekjentskap med italienernes hverdagsliv. Vi besøker et av de mest imponerende og majestetiske fjellområdene Dolomittene, og bor sentralt på leilighetshotellet Residence Doria i den hyggelige og sjarmerende lille byen Garda.

Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

DAG 1 ANKOMST (M)
Ankomst Milano på formiddagen. Her venter reiseleder og buss på å kjøre oss til Garda. Under transporten (ca. 2 timer) vil reiseleder informere om ukens program og gi praktiske opplysninger. På kvelden samles vi for en velkomstmiddag med litt forskjellig utvalg av ost og skinke samt en dessert på en lokal restaurant.

DAG 2 GARDASJØEN RUNDT (F)
Etter frokost begir vi oss på heldags utflukt Gardasjøen rundt. Dagen vil lære oss Gardasjøen bedre å kjenne, slik at vi har en god ballast til de kommende dagene. Vi stopper i Malcesine og tar herfra en rutebåt til Riva del Garda, som er sjøens nordligste by. Her blir det tid til lunsj før vi på nytt kjører ned langs sjøen og gjør et siste stop i den sjarmerende lille byen Torri.

DAG 3 VENEZIA (F)
En av verdens mest fantastiske byer blir vårt mål denne dagen. Venezia lar ingen være uberørt av sin helt egen sjarm. Vi har vår egen motorbåt til og fra Venezia sentrum, Markusplassen. En liten spasertur vil gi et inntrykk av byen før det blir mulighet for å spise lunsj på egen hånd. Ettermiddagen blir så fri til egen disposisjon.

DAG 4 FRIDAG (F)
Turens første fridag. Ta rutebåt til andre byer ved sjøen, f.eks til flotte Sirmione eller ta en liten vandretur i det vakre kupperte landskapet rundt Garda. Spør gjerne reiseleder om tips og råd.

DAG 5 VERONA (F)       
Dagens utflukt går til Verona, som ikke er mindre spennende enn Venezia. Byen ble utviklet allerede under romerne og fikk sin storhetstid under familien Della Scala på 12 – 1300 tallet. Sjarmerende, vakker og hyggelig er bare noen superlativer som byens besøkende anvender. En historisk rundtur innleder dagen og deretter blir det tid til selv å utforske byen i eget tempo. Ut på ettermiddagen går turen til Valpolicella, kjent for blant annet kult-vinen Amarone. Vi besøker en liten familie-drevet vingård hvor vi lærer hvordan man produserer Amarone, og selvfølgelig skal vi også smake på de edle dråpene.

DAG 6 FRIDAG (F)       
Turens andre fridag. Ta rutebåt til andre byer ved sjøen, f.eks. til flotte Sirmione eller ta en liten vandretur i det vakre kuperte landskapet rundt Garda, besøk vinmuseet i Bardolino eller kanskje olivenoljemuseet i Cisano. Mulighetene er mange. Spør gjerne reiseleder om tips og råd.

DAG 7 DOLOMITTENE (F, M)    
Dolomittene er med sine dramatiske topper en fantastisk naturopplevelse. I løpet av dagen passerer den ene herlige utsikten etter den andre forbi bussens vinduer. Vi kjører gjennom Val di Fiemme og Val di Fassa. Her stopper vi på et gammelt herberg med mulighet for å spise lunsj. For de som har lyst blir det tid til en liten spasertur frem til skibyen Canazei. Vi fortsetter opp over Passo Sella hvor vi nyter en storslått panorama-utsikt. Da er vi 2.140 m. over havets overflate. Hjemturen går gjennom Val Gardena. På kvelden blir det ost- og skinkeaften på en lokal restaurant.

DAG 8 HJEMREISE (F)
Avreise til flyplassen i Milano for videre hjemreise til Oslo etter en uke med mange nye inntrykk.

F=frokost   M=middag 

Prisen inkluderer:
Fly t/r Oslo Gardermoen – Milano med alle skatter og avgifter
7 netter i leilighet for 2 personer med frokost
1 pizza-aften og 1 ost & skinkekveld, begge med et glass vin og vann
Transport og utflukter som spesifisert i program
Båt i Venezia
Seiltur på Gardasjøen
Vinsmaking
Skandinavisktalende reiseleder
under oppholdet

Ikke inkludert:
Reise- og avbestillingsforsikring
Øvrige måltider, drikke og tips
Tilslutning fra andre byer i Norge

Hotel Residence Doria 
Via Don carlo Gnocchi, 47
37016 Garda

Dette er et enkelt men bra turistklasse-leilighetshotell beliggende sentralt i den hyggelige byen Garda. Leilighetene består av oppholdsrom/kjøkken, soverom og bad. Leilighetene har telefon, TV, safe og balkong.

   

Tillegg for enkeltrom kr 1.700,-
(begrenset antall)

Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge er vi behjelpelig med det. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.

Alle tider er lokale tider. Vær oppmerksom på at eventuelle endringer på flytider er utenfor Aller Travels kontroll.

Trenger du hjelp?
Kontakt Aller travel på telefon eller e-post.

23 89 64 70
Del innlegg