Placido Domingo på Arena Di Verona!

Placido Domingo på Arena Di Verona!

Gullbilletter til Placido Domingo på Arena di Verona. Operaen Aïda samme sted. Kirkekonsert i Venezia. Og hotell på vingård i Valpolicella. Dette blir en magisk tur med mye inkludert!

Høydepunkter:
Konsert med Placido Domingo
Aïda med mulighet for oppgradering
Utflukt til Venezia med kirkekonsert
Hotell på vingård

I august oppfører Arena di Verona en galla-forestilling med Plácido Domingo, og vi har sikret oss gullbilletter! Videre får vi oppleve Aïda, den første operaen som ble vist på arenaen i 1913, og vi skal besøke Marco Polos Venezia, hvor vi får være med på en flott kirkekonsert.

Arena di Verona har en unik plass blant verdens store operascener. Her oppføres forestillinger utendørs for opp til 15.000 tilskuere, uten noen form for elektroniske hjelpemidler. Verona er dessuten en spennende by med flotte bygninger, romerske monumenter, gammel historie og et vell av gode restauranter og vinbarer.

Vi bor godt på en familiedrevet vingård i hjertet av vindistriktet Valpolicella, kjent for blant annet Amarone-vinen. Dette er virkelig en reise for livsnytere!

Prisen inkluderer:
Fly t/r Oslo – Verona med alle skatter og avgifter
4 netter med frokost på Agriturismo Costa degli Ulivi *** i Valpolicella
Vinsmaking på hotellet
Velkomstmiddag med vin og vann
Middag før Domingo med vin og vann
Middag i Venezia med vin og vann
Byvandring i Verona med lokal guide
Operabilletter Aida unummererte plasser
Operabilletter Placido Domingo kategori gull
Klassisk kirkekonsert i Venezia
Privat båttur i Venezia
All transport med moderne busser
Skandinavisk reiseleder fra ankomst

Ikke inkludert:
Avbestillings- og reiseforsikring
Tips og øvrige måltider

Oppgradere Aïda: Det er mulighet for å oppgradere billettene ved operaforestillingen Aïda mot tillegg i pris. Dette MÅ gjøres ved reservasjon av reisen da vi kjøper billettene tidlig for å få gode plasser. Operabillettene er derfor ikke endrings- eller refunderbare etter bestilling.

Dag 1     Ankomst (M)
Vi ankommer Verona på kvelden og reiseleder møter oss på flyplassen. Vår buss tar oss til vårt vingårdhotell i Valpolicella for innsjekk. På kvelden blir det velkomstmiddag på gårdens egen restaurant, med flere av gårdens egne viner til.

Dag 2    Omvisning Verona og opera Aida (F)
Formiddagen er fri. Nyt hotellets deilige basseng eller gå den korte turen ned til Fumane, en av de fem klassiske kommunene i Valpolicella, hvor det finnes flere gode restauranter. På ettermiddagen setter vi kursen mot Verona (ca. 30 min. busstur) hvor vi gjør en byvandring med en lokal guide. Tid til middag på egenhånd før forestillingen Aida på Arena di Verona. Bekledning sommerlig pent, men ikke galla. Retur til hotellet sent.

Dag 3    Opera Placido Domingo (F, M)
Formiddagen fri og tid til å hvile etter gårdagens sene hjemkomst. Det blir vinsmaking på hotellet før vi returnerer til Verona. Her spiser vi felles middag på en hyggelig restaurant, før kveldens gallakonsert med Placido Domingo starter. Her har vi booket de aller beste plassene. Her pynter vi oss for forestillingen. Retur til hotellet sent.

Dag 4    Dagstur til Venezia (F, M)
Litt ut på formiddagen reiser vi til vakre Venezia. Denne helt spesielle byen kommer vi til først med buss og deretter med vår private motorbåt inn til det historiske sentrum.

Venezia opplevde sin storhetstid under den sene middelalderen, når byen tjente enorme formuer på handelen mellom øst og vest. Vi får tid til å oppleve byen i eget tempo før vi avslutter besøket med felles middag og en stemningsfull klassisk kirkekonsert i en av byens vakre barokkirker. Transport med båt og buss tilbake til hotellet på kvelden.

Dag 5    Hjemreise (F)
Etter frokost går turen til Verona for retur til Norge.

F= frokost     L= lunsj     M= middag

Agriturismo Costa degli Ulivi ***
Via Costa, 5
37022 Fumane di Valpolicella

Historisk familiedrevet vingårdshotell med beliggenhet i Valpolicellas grønne åser, i Fumane, ikke langt fra Verona by. Hotellet har utendørs basseng, restaurant og en god buffetfrokost. Wifi er gratis.

Romslige og lyse rom med flott utsikt, i varme omgivelser. Bussen stopper rett utenfor hotellet.

      

For å delta på våre leserreiser må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Du må også kunne gå i et normalt tempo.

Dette gjelder alle turene våre, og ikke bare vandreturene. Selv om hoveddelen av turen går med buss, tog eller båt vil det ofte bli gåturer til og fra severdigheter.

Du har mulighet for å kjøpe deg opp på billettkategori ved operaforestillingen Aida. Dette MÅ gjøres ved reservasjon av reisen da vi kjøper billettene tidlig for å få gode plasser. Operabillettene er derfor ikke endrings- eller refunderbare etter bestilling.

Billettene som er inkludert er til de to sentrale sektorene på de unummererte plassene på steintrappene – sektor D og E. Forskjellen er høyre eller venstre side, og vi bestiller normalt D. Her kan det være litt flere folk, men denne siden har mest skygge på ettermiddagen. Her sitter man på steintrapper og har ingen ryggstøtte. Man kan ha pute med seg eller leie ved inngangen (overskuddet går til gode formål).

GRØNN – Gradinata Numerata: kr. 750,-
RØD – Poltrone: kr. 1 200,-
BLÅ – Poltronissima: kr. 1 700,-
GULL – Gold:   kr. 2 050,-

Prisene er per forestilling per person.

Forklaring:
Grønn (mørkegrønn på kartet. Poltroncina di gradinata nummerata): Dette er også oppe på siden, men nummererte plasser. Dette er små klappstoler i metall, så vi anbefaler 2 puter: en til å sitte på og en til ryggen. Eneste minus her er at det er relativt dårlig plass til bena. Vi forsøker alltid å kjøpe plasser på første rekke for god benplass. Tillegg pr. person pr. billett kr. 750,-.

Rød/Mørkerosa (Poltrone): Disse er nede på selve gulvet, lengst bak. Her er det litt bedre stoler, tettere på scenen, men kanskje litt mindre overblikk. Tillegg pr. person pr. billett kr. 1 200,-.

Blå (Poltronissima): Relativt bekvemme stoler, tettere på scenen. Tillegg pr. person pr. billett kr. 1 700,-.

Gull (Gold): Relativt bekvemme stoler og aller nærmest scenen. Tillegg pr. person pr. billett kr. 2 050,-.

Oppgraderte billetter kjøpes ved bestilling av reise. Oppgraderte billetter er ikke refunderbare ved avbestilling av reisen.

Mat og drikke/antrekk
For unummererte plasser er det normalt å ha med litt mat inn, selv om det står at dette ikke er lov. Man går inn 1-2 timer før for å kapre så gode plasser som mulig.
På nummererte plasser er det ikke vanlig (eller lov) til å ta med verken mat eller drikke, og dette kjøpes inne til litt dyrere priser.
På grønne plasser er det kleskode. Nivået ligger over jeans.
På rød, blå og gull forventes formell påkledning, dvs. minimum mørke bukser og skjorte, noen kommer til og med i smoking og ballkjole.

Tillegg for enkeltrom kr 1.770,-

Flytider med Norwegian:

02. aug:     Oslo-Verona     16:45-19:25

06. aug:     Verona-Oslo     11:55-14:30

Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge er vi behjelpelig med det. Ta kontakt med oss for pris og muligheter.

Trenger du hjelp?
Kontakt Aller travel på telefon eller e-post.

23 89 64 70
Del innlegg