UNIKT: Military Tattoo i Edinburgh

UNIKT: Military Tattoo i Edinburgh

Bli med på innholdsrike dager i Edinburgh, med The Royal Edinburgh Military Tattoo som høydepunktet. Et unikt show med sekkepiper, dansere og fascinerende lyseffekter, mot det fortryllende bakteppet i Edinburgh Castle.

Høydepunkter:
Royal Edinburgh Military Tattoo
Edinburgh Castle
The Whiskey Experience
En hyggelig og sjarmerende by

Edinburgh Tattoo ble første gang arrangert i 1950, med åtte militære enheter som deltagere. De siste årene har det gjennomsnittlige antallet utøvere vokst til ca. 1000 menn og kvinner. Showet arrangeres hver august i den skotske hovedstaden, og er omtalt som «The World’s Greatest Show».

Kilter, whisky, sekkepiper og mere til! I Edinburgh får du spennende historie og arkitektur, god pubstemning med vennlige mennesker og havsnær vakker natur.

Vi bor sentralt og sammen med vår reiseleder Jan Heider lærer vi byen å kjenne både i buss og til fots. Vi besøker slottet og Scottish Whiskey Experience og du får også tid til å utforske denne vennlige byen på egenhånd.

Dette blir en opplevelse!

Prisen inkluderer:
Fly t/r Oslo – Edinburgh med alle skatter og avgifter
Transport tur retur flyplass til hotell
3 netter på Haymarket Hub Hotel ***med frokost
Billetter til Military Tattoo
2 middager og 1 lunsj på lokale restauranter
Inngang til Edinburgh Castle
Besøk på The Whiskey Experience
By-sightseeing med buss og guide
Norsk reiseleder

Ikke inkludert:
Avbestillings- og reiseforsikring
Drikke
Øvrige måltider
Tips

Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

DAG 1: AVREISE (M)
Avreise fra Oslo med Norwegian til Edinburgh.  Buss fra flyplassen til vårt hotell som ligger sentralt i Edinburgh. Etter å ha sjekket inn vandrer vi litt i nærområdet sammen med vår reiseleder for å bli litt kjent. Vi setter deretter kursen til en hyggelig restaurant i nærheten av hotellet for å spise «Fish & Chips» middag.

DAG 2: BYSIGHTSEEING MED LUNSJ OG BESØK PÅ EDINBURGH CASTLE (F, L)  
Etter frokost blir vi hentet med buss og sammen med vår lokale guide skal vi på en sightseeing med buss for å se alle de viktige og monumentale byggverk som har spilt en rolle i nesten samtlige av landets historiske hendelser. Vi avslutter turen ved Edinburgh Castle hvor vi spiser en felles lunsj. Etter lunsj besøker vi slottet til fots. Resten av ettermiddagen er fri til egen disposisjon. For de som ønsker, vil det være en felles vandring tilbake til hotellet sammen med reiseleder.

DAG 3: THE SCOTCH WHISKY EXPERIENCE OG MILITARY TATTOO (F, M)
Whisky or whiskey?  La oss kalle dagen «a taste of Scotland» Det blir kulinariske opplevelser og vi skal prøvesmake noen av Skottlands utsøkte og uendelig mange whiskyvarianter på The Scotch Whisky Experience. Vi rekker ikke alle, men vi skal lære litt om hva denne milliardindustrien egentlig handler om. Og kanskje oppdager du nettopp din favoritt whisky? Etter besøket her vil det egentid fram til vi møtes for å spise middag på en lokal restaurant før vi går samlet for å oppleve et fantastisk show på The Royal Edinburg Military Tattoo.

DAG 4: HJEMREISE (F) 
Frokost. Til avtalt tid reiser vi til flyplassen for avreise til Oslo Gardermoen.

F=Frokost L=lunsj M=Middag

HAYMARKET HUB HOTEL 3*
7 Clifton Terrace,
Edinburgh, EH12 5DR

Dette er et moderne 3 – stjerners designhotell som ligger sentralt i Edinburghs rett ovenfor Haymarket jernbanestasjon med gangavstand til gamlebyen, New Town, West End og Princess Street. Hotellet har 24-timers resepsjon, bar og cafe. Rommene er kompakte med moderne innredning. De har air-condition, TV, telefon, safe, bad/toalett, hårføner og gratis wifi.
   

For å delta på våre leserreiser må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Du må også kunne gå i et normalt tempo.

Dette gjelder alle turene våre, og ikke bare vandreturene. Selv om hoveddelen av turen går med buss, tog eller båt vil det ofte bli gåturer til og fra severdigheter.

Tillegg for enkeltrom kr 3.200,-

Flytider med Norwegian 19.-22. august:
Oslo – Edinburgh           12:25 – 13:15
Edinburgh – Oslo           13:50 – 16:35

Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge er vi behjelpelig med det. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.

Trenger du hjelp?
Kontakt Aller travel på telefon eller e-post.

23 89 64 70
Del innlegg