Singeltur til spennende Roma

Singeltur til spennende Roma

Roma er en spennende by og en kulturskatt. En trygg og sosial opplevelse som du sent vil glemme!

Høydepunkter:
√ Alle de største severdighetene
√ Du kommer tett på byen til fots
√ Sentralt hotell
√ Mye inkludert

Dette er en godt planlagt tur hvor vi på kort tid får med oss alle storhetene i selveste Roma!

Vi bor godt og sentralt. Den beste måten å se byen på er å tusle gatelangs. Selv den minste lille gårdsplass har ofte en liten, betydningsfull detalj; et dekorert fortau, et fresko-maleri eller en fontene.

På denne turen må gode gå-sko på, og vår guide tar oss med på en reise gjennom historien, vakre monumenter og flotte bygninger.

Har du ikke vært i Roma før vil du nå få sjansen til å lære denne byen å kjenne på en unik måte. For deg som allerede er en Romaelsker vil du garantert få øynene opp for noe nytt ved byen.

Prisen inkluderer:
Fly t/r Oslo – Roma med alle skatter og avgifter
4 netter med frokost på Hotel Romanico Palace (dobbeltrom til bruk som enkeltrom)
3-retters velkomstmiddag inkl. vin
4-retters avskjedsmiddag inkl. vin
2 lunsjer inkl. vin
All transport og utflukter som nevnt i program
Inngang til Colosseum, Forum Romanum og Vatikanmuseet
Skandinavisktalende reiseleder og guide under oppholdet

Ikke inkludert:
Avbestillings- og reiseforsikring
Tips, øvrige måltider og drikke
Tilslutning fra andre byer i Norge

Vær oppmerksom på at programmet er veiledene og endringer kan forekomme. 

Dag 1 Ankomst (M)
Avreise på morgenen og ankomst Roma på formiddagen. Her møter vi vår reiseleder og kjører buss til hotellet for innsjekk. På kvelden møtes vi igjen for velkomstmiddag på en lokal restaurant i gangavstand fra hotellet.

Dag 2 Byvandring i det historiske Roma (F, L)
Etter frokost viser vår guide oss de mest kjente severdighetene i sentrum av Roma. Vi besøker bl.a. Spansketrappen, Pantheon og Piazza Navona, og vi spiser lunsj på en lokal restaurant. På ettermiddagen blir det fritid til å vandre i shoppinggatene eller å bare ta et glass vin på en lokal trattoria. Ta deg tid til å spasere i Via Condotti eller Via Veneto, to av de mest berømte gatene i byen, eller ta en kaffe på Antico Caffè Greco, en av de eldste kafèr i hovedstaden.

Dag 3 Det antikke Roma – omvisning på Colosseum og Forum Romanum (F, L)
Dagen bringer oss tilbake til det antikke Roma og vi starter dagen i det imponerende Colosseum. Dette amfiteateret ble bygget for å markere seieren over Jerusalem og her ble romerne underholdt av både voldsomme og mere fredelige sirkus-forestillinger. Vi spiser lunsj på en lokal restaurant før vi fortsetter med et besøk i det gamle Romas politiske og religiøse sentrum, Forum Romanum, og lærer om livet i det gamle Roma. Ettermiddagen er din til å utforske på egen hånd.

Dag 4 Vatikanet (F, M)
Dagen står i Katolisismens og kunstens tegn når vi besøker verdens minste land, Vatikanet. Bussen henter oss tidlig på hotellet og vi innleder vårt besøk i det imponerende Vatikan-museumet med dets unike kunstsamlinger. Underveis besøker vi også Det Sixtinske Kapel, vakkert utsmykket av Michelangelo og rommet hvor man velger de nye pavene. Etterfølgende besøker vi Kristendommens sentrum, Peterskirken. Avskjedsmiddag på lokal restaurant ved hotellet på kvelden.

Dag 5 Hjemreise (F) 
Transport til flyplass og retur til Norge.

F=frokost     L=lunsj       M=middag

HOTEL ROMANICO PALACE ****
Via Boncompagni 37
00187 Roma

Godt hotell med en raffinert og god atmosfære, med freskomalerier og marmorgulv. Hotellet ligger rett utenfor Villa Borghese-parken og 700 meter fra Spansketrappen.

Alle rom har elegant innredning, bad i marmor med badekar eller dusj, hårføner, TV, telefon, klimaanlegg, tilgang til internett og minibar.

Hotellet serverer en kontinental frokostbuffé hver morgen. Fra takterrassen har du fantastisk utsikt over Roma.

Romanico Palace har et treningsstudio og et velværesenter med badstue og tyrkisk bad. Du kan benytte deg av treningsstudioet uten pristillegg, men spa-tjenestene koster ekstra.

Busser med forbindelser til resten av byen stopper foran hotellet. Piazza Barberini ligger 400 meter unna.

For å delta på våre leserreiser må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Du må også kunne gå i et normalt tempo.

Dette gjelder alle turene våre, og ikke bare vandreturene. Selv om hoveddelen av turen går med buss, tog eller båt vil det ofte bli gåturer til og fra severdigheter.

Flytider med SAS:
25. aug:     Oslo-Roma          09:25-12:20
29. aug:     Roma-Oslo          13:00-16:10

Ønsker du tilslutning fra andre byer er vi behjelpelig med det. Ta kontakt for priser og muligheter.

Trenger du hjelp?
Kontakt Aller travel på telefon eller e-post.

23 89 64 70
Del innlegg