Singeltur til vakre WIEN

Singeltur til vakre WIEN

Vakre Wien er en raffinert perle med mye å se og gjøre. Klassisk musikk, imponerende arkitektur og den sjarmerende kafékulturen er bare noe av det vi får oppleve. Bli med til musikkens og romantikkens hovedstad!

Høydepunkter:
√ Sentralt hotell rett ved Stephansdom
√ Middag og konsert på Kursalon
√ Elvecruise med lunsj på Donau
√ Guidet omvisning på Schönbrunn

Donau bryter byen i to og skaper idylliske turstier og grøntarealer og severdighetene ligger nært hverandre. Selve bykjernen, den gamle delen av byen, er på UNESCOs verdensarvliste og fremstår som et stort utendørs museum. Vi skal få med oss det beste av Wien; byvandring, klassisk konsert, god mat og drikke, fyrstelige og overdådige palass samt en behagelig båttur på elven Donau.

Vårt hotell ligger i hjertet av Wien, rett ved Stephansdom. Med oss fra ankomst har vi vår svensktalende og dyktige guide og reiseleder Andrea.

Prisen inkluderer:
Fly t/r Oslo – Wien med alle skatter og avgifter
Overnatting 4 netter med frokost på Hotel Wandl ****
1 middag på lokal restaurant
Halvdags sightseeing med buss
Inngang og omvisning med reiseleder på Schönbrunn Palass
Guidet byvandring med reiseleder inkl. kaffe og kake
1 middag og konsert på Kursalon
Båttur på Donau med lunsj
All transport som nevnt i program
Skandinavisktalende reiseleder fra ankomst

Ikke inkludert:
Reise- og avbestillingsforsikring
Øvrige måltider, drikke og tips
Tilslutninger fra andre byer i Norge

Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

DAG 1        ANKOMST (M)
Avreise fra Gardermoen med direktefly til Wien. Vi blir møtt på flyplassen i Wien av vår svensktalende reiseleder Andrea og tatt med til hotellet i sentrum av byen. På kvelden rusler vi ut i nærområdet og spiser middag på en lokal restaurant.

DAG 2        BYVANDRING (F) 
I dag vil reiseleder Andrea vise oss høydepunktene i byen til fots. Vi går gjennom de gamle smale gatene for å se de historiske severdighetene. Vi passerer blant annet Imperial palasset, Operahuset og Loos Hus. Vi vil også bli kjent med den berømte shoppinggaten i Wien med sine eksklusive og tradisjonelle butikker. Midt i shoppinggaten ved Kärnterstrasse passerer vi også det mest kjente landemerket av alle, Stephansdom. Vi har et stopp på en av de berømte cafeene her for en kaffe og en kake. Resten av dagen på egen hånd.

DAG 3        BUSSTUR I WIEN OG BESØK PÅ SCHÖNBRUNN PALASS (F)
I dag skal vi på en omvisning med buss og her vi du få se de viktigste og mest imponerende severdighetene i Wien. Vi passerer den praktfulle Ringstrasse, forbi den berømte statsopera, Hofburg, museet for kunst og naturhistorisk museum, rådhuset, Burgteater og mange andre høydepunkter. Til slutt kommer vi til det pittoreske og barokke Schönbrunn-palasset som tidligere var sommerresidensen til keiser Franz Joseph og Sissy. Her får vi en guidet omvisning. Retur til hotellet og resten av dagen på egen hånd.

DAG 4        ELVECRUISE PÅ DONAU OG KONSERT (F, L, M)
Etter frokost går vi samlet fra hotellet til Schwedenplatz hvor båtturen starter. Vi vil på denne båtturen se både det moderne Wien og det historiske Wien. Høydepunktene er blant annet Danube Tower, Millenium Tower, Urania Observatory, Ring Tower m.m. Vi vil få servert lunsj om bord i båten. Varighet: 3,5 timer. Etter båtturen vil det være fritid fram til en felles avskjedsmiddag og konsert på Kursalon.

DAG 5        HJEMREISE (F)
Transport til flyplass for retur til Norge.

F= Frokost    L= Lunsj        M= Middag

HOTEL WANDL ****
Petersplatz 9, Innere Stadt (bydel 1)
1010 Wien

Godt hotell som ligger i Wien sentrum, bare 200 meter fra Stefansdomen og 250 meter fra handlegaten Kärntner Straße. Hotellet ligger i en bygning som kan dateres tilbake til 1850, og har heis og en døgnåpen resepsjon. Her tilbys gratis Wi-Fi overalt og moderne rom med flatskjerm-TV med satellittkanaler.

Alle rommene har tregulv og bad med hårføner og gratis badeprodukter.

Wandl Hotel har en bar som byr på et bredt utvalg av varme og kalde drikker, og hver morgen får du servert en frokostbuffé på hotellet.

Stephansplatz undergrunnsstasjon (linje U1 og U3) kan nås på 2 minutter til fots.

    

For å delta på våre leserreiser må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Du må også kunne gå i et normalt tempo.

Dette gjelder alle turene våre, og ikke bare vandreturene. Selv om hoveddelen av turen går med buss, tog eller båt vil det ofte bli gåturer til og fra severdigheter.

Flytider med Norwegian:
Oslo Gardermoen – Wien     11:50-14:05
Wien – Oslo Gardermoen     14:45-17:00

Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge er vi behjelpelig med det. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.

Trenger du hjelp?
Kontakt Aller travel på telefon eller e-post.

23 89 64 70
Del innlegg