Singeltur: Vandring i Dolomittene

Singeltur: Vandring i Dolomittene

Bli med på vandreturer i de naturskjønne Dolomittene, med storslagne utsikter, spisse tinder og frodige alpeenger. Prisen inkluderer halvpensjon.

Høydepunkter:
Vandringer i imponerende landskap
Stopp på alpehytter underveis
Utflukt til Bolzano
Spektakulær taubane-tur

Med kabelbaner går turene opp i fjellene – i et imponerende naturlandskap. Uansett rute kan vi love flotte vandringer i ett av verdens vakreste fjellområder. Under alle våre vandringer har vi i tillegg til vår reiseleder også selskap av en lokal autorisert naturguide som vil berike oss ytterligere med informasjon om området.

Vi bor på et hyggelig og genuint hotell i Fassa-dalen, omringet av noen av Dolomittenes mest spektakulære topper. Hotellet tilbyr en solid frokost og god
middag på kvelden.

Vandringene er relativt krevende og man må være ved god fysisk helse og være godt vant til å gå i fjellet. Denne turen ligger på nivå 4 på vår skala. Les mer om våre nivåer her.

Under vandringene blir det mulighet for å spise lunsj på de fjellrestaurantene vi passerer.

Prisen inkluderer:
Fly t/r Oslo – Verona med alle skatter og avgifter
7 netter på Hotel Arnika *** i Pozza di Fassa
7 frokoster og 7 middager på hotellet
All transport, vandringer og utflukter som nevnt i program
Skandinavisktalende reiseleder fra ankomst
Engelsktalende naturguide på vandringene

Ikke inkludert:
Reise- og avbestillingsforsikring
Øvrige måltider
Tilslutning fra andre byer
Tips

Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme. Vær og vind bestemmer ofte hvilke løyper som egner seg å gå, og således vil turguidene se an hver dag og tilrettelegge vandringene deretter.

Dag 1  Ankomst (M)   
Vi ankommer Verona flyplass på formiddagen. Her venter reiseleder på oss og bussen tar oss til vårt hotell i Dolomittene (ca. 2,5 timers busstur). Underveis forteller reiseleder om dagene som venter oss. På kvelden spiser vi felles middag på hotellet, som alle kvelder.

Dag 2  Vandring (F, M)
Dagens vandring er med begrenset nivåforskjell. Bussen tar oss til Passo Pordoi mellem Sella og Marmoladamassivene. Med utsikt over disse to massivene og glimt mot Cristallo ved Cortina d’Ampezzo, blir dagens vandring ca. 10 km, med ca. 200 høydemeter.

Under alle våre vandringer blir det mulighet til å spise lunsj på de fjellrestaurantene vi passerer under dagen.

Turen avsluttes med kabelbane til Sass Pordoi på 3 000 meter, hvor vi har 360 graders utsikt over Dolomittenes topper. Middag på hotellet på kvelden.

Dag 3 Vandring (F, M)
Dagens vandring er med utgangspunkt i Vigo di Fassa, hvor togbanen fører oss til Ciampedie på 2 000 meter. Herfra vandrer vi opp mot Rosengarten, et av de aller flotteste fjellene i Alpene. Dagens vandring er på ca. 10 km og ca. 300 høydemeter. Middag på hotellet.

Dag 4 Utflukt til Bolzano (F, M)
I dag tar vi fri fra vandringer og besøker elegante Bolzano. Dette er en sjarmerende italiensk by, som bærer preg av å ha tilhørt Østerrike frem til 1919. Her blir det blant annet mulighet til å besøke Òtzi, ismumien! Ut på ettermiddagen tar vi kabelbanen til Renon, en hyggelig liten fjellby rett overfor Bolzano, med storslåtte utsikter! Middag på hotellet.

Dag 5 Vandring (F, M)
Dagens vandring går fra Passo Costalunga. Vakre utsikter mot Rosengarten og Latemar følger oss og vi går også forbi den vakre lille Lago di Carezza. Dagens vandring er på ca. 8 km og ca. 250 høydemeter. Middag på hotellet.

Dag 6 Fridag (F, M)
Dagen er fri til å slappe av og utforske området på egenhånd.

Dag 7 Vandring (F, M)
Bussen kjører oss til Passo Sella på ca. 2 200 meter. Dagens vandring foregår med helt eventyrlige utsikter mot Sassolungo, Sella, Seizeralm og Plan de Corones. Dagens vandring er ca. 8 km og med ca. 300 høydemeter. Middag på hotellet.

Dag 8 Hjemreise (F)
Etter frokost sjekker vi ut og bussen henter oss for avreise mot flyplassen i Verona og hjemreise til Norge.

F= frokost     L= lunsj     M= middag

HOTEL ARNIKA***
Strada de la Veisc, 61
38036 Pozza di Fassa

Hotel Arnika er et hyggelig og genuint hotell som ligger i et rolig og grønt område bare 10 minutters gange fra Pozza di Fassas sentrum i Fassadalen. Hotellet har restaurant, spa og wellness senter og en terrasse med bar.
Alle rom har sky-satellitt TV, eget bad/toalett med hårføner, safe, telefon, og gratis wifi.

   

For å delta på våre leserreiser må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Du må også kunne gå i et normalt tempo.

Dette gjelder alle turene våre, og ikke bare vandreturene. Selv om hoveddelen av turen går med buss, tog eller båt vil det ofte bli gåturer til og fra severdigheter.

Vandringene på denne singelturen er relativt krevende og man må være ved god fysisk helse og være godt vant til å gå i fjellet. Denne turen ligger på nivå 4 på vår skala. Les mer om våre nivåer her.

Flytider med Norwegian:

18.jun:   Oslo Gardermoen – Verona   08:15 – 10:55
25.jun:   Verona – Oslo Gardermoen   11:55 – 14:30

Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge? Ta kontakt for priser og muligheter.

Trenger du hjelp?
Kontakt Aller travel på telefon eller e-post.

23 89 64 70
Del innlegg