Vandring i Alpene – Bad Gastein 2021

Vandring i Alpene – Bad Gastein 2021

Dette har vært en bestselger de to siste årene, men i år blir det dessverre ikke mulighet til å vandre i de østerrikske Alpene. Men neste vår håper og tror vi at det skal bli tur. Så bli med på et aktivt sommereventyr i Alpene! Storslagne utsikter, fantastisk mat og utrolige vandringer. Dette blir en uforglemmelig naturopplevelse! Nesten alle måltider er inkludert i den prisen. To avganger: 19. mai og 9. juni 2021.

PS! Du kan bestille denne og alle andre utenlandsturer fra Aller Travel helt uten forpliktelser. Les mer her!

Høydepunkter:
√ De fleste måltider inkludert
√ Fantastiske utsikter og turstier
√ Nærhet til Venezia og Salzburg
√ Hyggelig hotell

Denne turen har vært vår mest solgte vandretur de to siste årene! Bad Gastein ligger midt i nasjonalparken Hohe Tauern, og er av mange betraktet som Østerrikes vakreste naturområde. Grønne daler og høye fjellmassiver gir dramatiske skiftninger i naturen og innbyr til mange flotte turer. Her er det aldri langt til en hyggelig fjellstue og luften er krystallklar og ikke minst myggfri.

Med sin sentrale beliggenhet er Bad Gastein også et perfekt utgangspunkt for utflukter til noen av verdens fremste severdigheter, som verdensarvbyen Venezia og Salzburg. Vi bor godt på Ski Lodge Reineke, et hyggelig og nyrenovert hotell midt i byen. Med oss har vi en lokal skandinavisktalende guide og reiseleder.

Våre alpinvandringer ligger på et middels nivå, der vi noen ganger tar oss opp på fjellet med skiheisen og noen ganger til fots. Tempoet er behagelig og vi stopper ofte for å nyte utsikten. Vi går daglig mellom 5–10 km, og maks stigning er 500 høydemeter. Denne type vandring krever god allmennkondisjon og fjellstøvler som støtter ankelen. Ofte vil vi dele gruppen i to og tilby to ulike løyper med forskjellig nivå.

TILBAKEMELDINGER FRA TURENE I 2019:
– Hotellet var bra og maten fantastisk.
– Flott med morgenmøter med info , og muligheten til å velge gruppe for dagens tur.
– Kjempebra opplegg, reiseleder og guider.
– Vi ble fulgt opp hele tiden – etter behov.
– Reiseleder var veldig dyktig, hyggelig og tilstedeværende.

Prisen inkluderer:
Fly t/r Oslo Gardermoen – München med alle skatter og avgifter
7 netter med frokost på Ski Lodge Reineke ***+
6 middager på hotellet (3-retters)
5 vandringer inkl. lunsj, guiding og transport
All transport som nevnt i programmet
Skandinavisktalende guide og reiseleder fra ankomst München

Ikke inkludert:
Avbestillings- og reiseforsikring
Tips, øvrige måltider og drikke
Tilslutning fra andre byer

 • Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme. Vær og vind bestemmer ofte hvilke løyper som egner seg å gå, og således vil reiseleder/ turguide se an hver dag og tilrettelegge vandringene deretter.

  F = Frokost / L = Lunsj / M = Middag

 • DAG 1 Ankomst (M)

  Avreise fra Oslo Lufthavn på morgenen med direktefly til München. På flyplassen i München blir vi møtt av vår lokale reiseleder og guide. Vi reiser så med buss til Bad Gastein for innsjekk hotell. Turen hit tar ca. 3-4 timer. Felles velkomstmiddag på hotellet på kvelden.

 • DAG 2 Vandring: Gasteindalen (F, L, M)

  På morgenen nyter vi en god frokostbuffé før vi møtes for et velkomstmøte og en gjennomgang av dagens program. I dag skal vi vandre i Gasteindalen i litt kupert terreng for å venne kroppen til høyden. Utsikten mot Tischlerisbreen er fantastisk herfra. Vi spiser lunsj på Cafe Gamskar. Dagens vandring er på ca. 6 timer (inkl. lunsj). Tilbake på hotellet har vi turens første After Walk. På kvelden spiser vi middag på hotellet.

 • DAG 3 Vandring: Dorfgastein og Fulseck (F, L, M)

  Etter frokost møtes vi igjen for en gjennomgang av dagens vandring. I dag skal vi ta for oss Dorfgastein og Fulseck. Vi skal ta heisen til midtstasjonen som lig

  Vandring: Dorfgastein og Fulseck (F, L, M)
 • DAG 4 Fridag (F)

  Fridag til å nyte Bad Gastein. Lunsj og middag på egenhånd.

  Fridag (F)
 • DAG 5 Vandring: Graukogel (F, L, M)

  Etter frokost møtes vi igjen for en gjennomgang av dagens vandring. I dag skal vi vandre på Graukogel (2492 moh). På Graukogel finner vi thermalvannkildene som er veldig viktige for Bad Gastein. Vi tar heisen opp til 1950 moh. Herfra vandrer vi bort til den vakre og kalde Palfnersjøen (2074 moh). Dagens lunsj spiser vi på Graukogelhytten. Dagens vandring er på ca. 5 timer (inkl. lunsj). After Walk ved ankomst hotell. På kvelden spiser vi middag på hotellet.

 • DAG 6 Vandring: Sportgastein og Nassfelddalen (F, L, M)

  Etter frokost møtes vi igjen for en gjennomgang av dagens vandring. Vi starter dagens vandring fra Sportgastein og vandrer i Nassfelddalen. På denne turen passerer vi 3 trivelige almer. På en av disse vil vi stoppe og spise lunsj. Vandringstid i dag er på ca. 6 timer (inkl. lunsj). After Walk ved ankomst hotell. På kvelden spiser vi middag på hotellet.

  Vandring: Sportgastein og Nassfelddalen (F, L, M)
 • DAG 7 Vandring: Stubnerkogel (F, L, M)

  Etter frokost møtes vi igjen for en gjennomgang av dagens vandring. Vi begynner med en heistur til midtstasjonen på Stubnerkogel. Herfra vandrer vi i vei via Stubnerkogels topp (2246 moh) til lunsjhytten. Ved klar sikt vil vi ha en fantastisk utsikt mot Grossglockner, Østerrikes høyeste bergstopp (3798 moh). På toppen av Stubnerkugel finner vi også en 140 meter lang hengebro som de som vil kan betre. Vandringstid i dag er på ca. 6 timer (inkl. lunsj). After Walk ved ankomst hotell. På kvelden spiser vi middag på hotellet.

  Vandring: Stubnerkogel (F, L, M)
 • DAG 8 Hjemreise (F)

  Etter en tidlig frokost sjekker vi ut fra hotellet og reiser til avtalt tid til flyplassen for hjemreise til Norge.

 • For å delta på våre leserreiser må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Du må også kunne gå i et normalt tempo.

  Dette gjelder alle turene våre, og ikke bare vandreturene. Selv om hoveddelen av turen går med buss, tog eller båt vil det ofte bli gåturer til og fra severdigheter.

  Våre alpinvandringer ligger på et middels nivå, der vi noen ganger tar oss opp på fjellet med skiheisen og noen ganger til fots. Tempoet er behagelig og vi stopper ofte for å nyte utsikten. Vi går daglig mellom 5–10 km, og maks stigning er 500 høydemeter. Denne type vandring krever god allmennkondisjon og fjellstøvler som støtter ankelen. Ofte vil vi dele gruppen i to og tilby to ulike løyper med forskjellig nivå.

SKI LODGE REINEKE ***+
K. H. Waggerl-Straße 11,
5640 Bad Gastein

Ski Lodge Reineke er et godt hotell som ligger midt i sentrum av Bad Gastein. Hotellet har heis og en hyggelig restaurant.

Alle rom har telefon, Wifi, safe, skrivebord, hårtørker og satellitt-TV.

På hotellets restaurant serveres frokost daglig som buffet og på kveldene vil det bli servert 3-retters middager.

Tillegg for enkeltrom kr 1.300,-

Har du behov for tilslutning fra andre byer er vi selvfølgelig behjelpelig med dette. Ta kontakt med oss for priser og muligheter. I noen tilfeller må overnatting på Gardermoen påregnes på ut- og/eller hjemreise, grunnet tidlig avreise eller sen ankomst. Vi gjør oppmerksom på at alle tider er lokale tider.

 • Avgang fra Oslo. Varighet ca. 2,5 timer. Flyselskap Norwegian. Du kan sjekke inn 20 kg bagasje.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.

Trenger du hjelp?
Kontakt Aller travel på telefon eller e-post.

23 89 64 70
Del innlegg