Eventyrlige vinterdager i Valdres

Eventyrlige vinterdager i Valdres

Bli med på et vintereventyr til Beitostølen og Bergo Hotell. Her nyter vi gode snøforhold, daglige skiturer i et variert løypenett og hyggelige kvelder med god mat og drikke.

Høydepunkter:
√ Norges flotteste skiløyper
√ Tilgang til SPA og basseng
√ Hyggelige fellesmiddager
√ Sosiale samlinger på kvelden

Denne uken starter opptakten til årets Ridderrenn, som har vært arrangert siden 1964. Det er mye liv og røre på Beitostølen og på Bergo Hotell er vi midt i smørøyet.

Enten du kommer alene eller sammen med noen – vår lokalkjente reiseleder Elbjørg Haugsdal tar godt vare på alle og enhver!

20. mars:
Ankomst og vertskapet ønsker velkommen. Felles middag på hotellet. Sosialt samvær på Svingen Pub.

21. mars:
Daglig morgendukkert på Radisson Blu for de som ønsker, før frokost. Enkel skitur i lett skogsterreng (grønn/blå løype). Vi går via Garlia til Smørkollen og utover viddene tilbake til Beitostølen. Matpakkelunsj underveis. Spasertur til Lyskapellet på ettermiddagen for de som ønsker. Felles middag på hotellet.

22. mars: 
Frokost og skitur til Bygdin med lunsj. Ca. 10 km i lett terreng. Mulighet for behandling/velvære på Beitostølen Spa (mot tillegg – bestilles ved ankomst). Felles middag på hotellet. Sosialt samvær på Nye Arnolds.

23. mars: 
Frokost. Dagen er til fri disposisjon, men de som vil blir med reiseleder på dagens skitur. En litt mer krevende løype som avsluttes med kaffe og vafler på Olestølen (ikke inkl.). Litt afterski før felles avskjedsmiddag på hotellet.

24. mars: 
Frokost og utsjekk.

Prisen inkluderer:
4 overnattinger på Bergo Hotell med frokost
Velkomstdrink
4 middager på hotellet
Tilgang til Radisson Blu svømmebasseng og SPA-avdeling
Daglige skiturer med reiseleder og sosiale samlinger på kveldene
1 matpakkelunsj og 1 lunsj på Bygdin
Norsk reiseleder under oppholdet

Ikke inkludert:
Transport til Beitostølen
Reise- og avbestillingsforsikring
Tips

Bergo Hotel ***
Hovedveien, 2953 Beitostølen

Et særegent, lunt og hyggelig hotell beliggende i sentrum av Beitostølen, med utsikt over Jotunheimen. Tilgang til badstue, WiFi i fellesområdene samt parkering er gratis. Hotellet er utsmykket av lokale kunstnere, med en innredning som tar vare på Valdres-tradisjonene.

Hotellet tilbyr hyggelige rom med god atmosfære, gode senger og moderne baderom. Alle rom har flatskjerm-TV og sittehjørne.

Restauranten på stedet, Brasseriet, tilbyr ulike retter à la carte, mens Svingen Pub er et populært after-ski-sted. Jegersalen Bar & Restaurant tilbyr ofte levende musikk og dans.

  

For å delta på våre leserreiser må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Du må også kunne gå over lengre distanser i et normalt tempo.

Dette gjelder alle turene våre, og ikke bare vandreturene. Selv om hoveddelen av turen går med buss, tog eller båt vil det ofte bli gåturer til og fra severdigheter.

Tillegg for enkeltrom kr 960,-

Transport: Transport er ikke inkludert. Det går busser fra Oslo Bussterminal som stopper rett utenfor hotellet. Turen tar ca. 4 timer. Det går også tog til Gol fra både Vest- og Østlandet, og herfra må man beregne lokalbuss eller taxi. Turen tar ca. 1,5 timer. Parkering ved hotellet er gratis for de som kjører selv.

Trenger du hjelp?
Kontakt Aller travel på telefon eller e-post.

23 89 64 70
Del innlegg