VI OVER 60-Resort Calpe 2018/2019

VI OVER 60-Resort Calpe 2018/2019

Calpe og hotellet Port Europa har det meste som du er på jakt etter når du reiser på langtidsferie: Sentralt hotell, leiligheter med stor balkong og flott utsikt. Kort vei til strandpromenade, butikker, restauranter og et koselig sentrum. Flotte turmuligheter tilpasset alle. Du vil trives i Calpe på VI OVER 60-Resort!

Vi har avganger fra Oslo, Bergen, Torp, Trondheim og Stavanger hver måned fra oktober til april. Opphold 4 eller 8 uker.

PÅ VI OVER 60-RESORT CALPE får du:

Store balkonger med flott utsikt
God utsikt mot sjø eller saltvannslagune
Strandpromenade rett utenfor hotellet
Nærhet til strand
Flatt terreng
Heis i bygget
VI OVER 60-stue og fellesrom
Frokost i 28 dager

Balkongen til venstre er mot salvannslagunen. Flott utsikt, men har ikke sol på balkongene. Leilighetene som er vendt ut mot Middelhavet har gode solforhold.

PS! Vi har to ulike priser denne sesongen på leiligheter med og uten sol. Les mer under punktet «Leilighetene».

Vi har avganger fra Oslo, Bergen, Torp, Trondheim og Stavanger hver måned fra oktober til april. Opphold 4 eller 8 uker.

Calpe ligger rett nord for Albir og Altea, og er en herlig blanding av disse to byene: Urban og moderne med mange tilbud, men også med en koselig og rolig gamleby med trange smug og vakre overraskelser bak hvert hushjørne.

Vårt resort Port Europa i Calpe er nyoppusset. Leilighetene er romslige, har enkel standard, har store balkonger med flott utsikt. Utenfor hotellet er det en nydelig, flat strandpromenade hvor du kan spasere inn til Calpe sentrum (1,6 km), eller i den andre retningen mot havnen der alle fiskebåtene ligger. Du finner mange gode restauranter i begge retninger. Like ved hotellet ligger to naturparker: Saltvannslagunen Las Salinas med sine berømte flamingoer og lett tilgjengelige turstier, og den karakteristiske klippen Peñon de Ifach. Turen helt til topps er ikke for alle, selv om svært mange av gjestene våre i fjorårets sesong kom seg trygt opp på toppen og fikk oppleve den fantastiske utsikten. Men du trenger ikke å gå helt opp for å få fin utsikt og naturopplevelser.

På VI OVER 60-Resort har vi norske, voksne verter som bidrar til trygghet og sosialt samvær. I vår hyggelige storstue treffer du likesinnede kvinner og menn hyggelig sosialt samvær med quiz, bingo, sang, foredrag og dans. Vi har koselige vaffelstunder, faste gåturer og lokale utflukter, og selvsagt har vi norske TV-kanaler, gratis Wi-Fi og bibliotek med norske bøker. Du blir med på det du måtte ønske.

Resortet har utendørs svømmebasseng (ikke oppvarmet) og soldekk med solstoler. Våre gjester kan også benytte et innendørs svømmebasseng, som ligger 15 minutters gange fra resortet. Ellers vil frokost serveres for alle daglig i restauranten, og det vil være mulig å kjøpe lunsj og/eller middag.

Resortet har egen kafé/bar for våre gjester, som også vil være vår storstue. Her vil vi arrangere ulike sosiale aktiviteter som quiz, bingo, vaffelsteking etc.

Dersom du har kjentfolk i det store norske miljøet i Albir og Altea er du ikke langt unna.  Lokalbussene er aldri langt unna, og det går tog fra Calpe til Albir via Altea som bruker drøyt en halvtime slik at du enkelt kan dra på besøk.

Bekreftede flytider for avganger i oktober, november og desember blir sendt ut innen 1.mars.
Bekreftede flytider for avganger i januar og februar blir sendt ut innen 1.mai.
Bekreftede flytider for avganger i mars og april blir sendt ut innen 1.august.

BELIGGENHET:
Resortet Port Europa ligger 1,6 km fra sentrum av Calpe. Det er 67 km å kjøre fra Alicante lufthavn til Calpe. Fra Calpe til Albir er det 16 km og til Altea er det 11 km.

CALPE:
Calpe er en liten, sjarmerende kystby på den nordlige delen av Costa Blanca. Byen ligger mellom Altea og Javea, på Costa Blancakysten.

TERRENG:
Rett utenfor resortet ligger det en flott strandpromenade som går fra Calpe-klippen og hele veien til sentrum av Calpe. Terrenget er flatt, og det er enkelt å komme seg rundt. Her kan man bevege seg greit med gåstol, rullestol, elektrisk scooter etc. Vær oppmerksom på at resortet ikke er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det finnes også gode sykkelmuligheter i området.

PORT EUROPA:
Vårt resort Port Europa i Calpe er nyoppusset og leilighetene har store balkonger med flott utsikt.

LEILIGHETENE:
Leilighetene er nyoppusset, romslige og med enkel standard. De har et lite oppholdsrom med kjøkkenkrok, separat soverom og bad. Leilighetene har store balkonger med flott utsikt. I forbindelse med kjøkkenet er det en spiseplass, og i stuedelen en sofa med TV-bord og TV. Soverommene har store senger, nattbordslamper og et lite skrivebord.

PS! Vi har to ulike priser denne sesongen i Calpe. Kr 10.990,- (før 1. juni 2018) for fire uker i leilighetene med utsikt mot saltvannslagunen. Her er det flott utsikt, men på denne tiden av året er det ikke sol på balkongene. Det er fellesområder med gode solforhold på hotellet.

Leilighetene som vender ut mot Middelhavet har flott utsikt og gode solforhold. Her blir prisen fra kr 12.990,- for fire innholdsrike uker (før 1. juni 2018).

MÅLTIDER:
Frokost er inkludert (buffé) hver morgen. Man kan også kjøpe andre måltider for deler av eller hele oppholdet. Dette bestilles og betales på stedet.
– Middag: 50 EURO per uke

VASKEMASKIN:
Det finnes et myntvaskeri i nærheten av resortet.

RESTAURANTER:
Ca. 10 min. gange fra resortet finner du et godt utvalg av gode restauranter for lunsj eller middag. I fiskehavnen finner du sjømatrestauranter på rekke og rad.

BUTIKK:
Det finnes en matbutikk (Lidl) med det meste av dagligvarer ca. 400 m fra resortet. To minutter unna finner du et bakeri og en kafé. Det finnes flere butikker i Calpe sentrum og i havneområdet (ca. 10-20 min. gange).

SJØMANNSKIRKEN:
Nærmeste sjømannskirke ligger i Albir.

BANKAUTOMAT:
Nærmeste minibank ligger i Calpe sentrum.

VERTSKAP:
VI OVER 60-verter vil være tilstede hele tiden. Det vil bli arrangert ulike kurs og aktiviteter under oppholdet. Dette vil kun være for våre gjester. Detaljert program og tilbud ved ankomst.

KURS OG AKTIVITETER:
Det vil bli arrangert ulike kurs og aktiviteter under oppholdet. Dette vil kun være for våre gjester. Det vil også bli arrangert ulike utflukter hver uke til interessante områder i regionen. Påmelding og informasjon rundt dette vil du få ved ankomst.

TERRENG:
Rett utenfor resortet ligger det en flott strandpromenade som går fra Calpe-klippen og hele veien til sentrum av Calpe. Terrenget er flatt, og det er enkelt å komme seg rundt. Vær oppmerksom på at resortet ikke er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det finnes også gode sykkelmuligheter i området.

STRAND:
Det er ca. 50 meter til nærmeste strand og 400 meter til en større strand. Strendene er vakre og velholdte.

ENKELTROMSTILLEGG:
Tillegget for å bruke leiligheten alene er kr 5.000,- for hele oppholdet.

Leilighetene er nyoppusset, romslige og med enkel standard. De har et lite oppholdsrom med kjøkkenkrok, separat soverom og bad. Leilighetene har store balkonger med flott utsikt. I forbindelse med kjøkkenet er det en spiseplass, og i stuedelen en sofa med TV-bord og TV. Soverommene har store senger, nattbordslamper og et lite skrivebord.

PS! Vi har to ulike priser denne sesongen i Calpe. Kr 11.490,- for fire uker i leilighetene med utsikt mot saltvannslagunen. Her er det flott utsikt, men på denne tiden av året er det ikke sol på balkongene. Det er fellesområder med gode solforhold på hotellet.

Leilighetene som vender ut mot Middelhavet har flott utsikt og gode solforhold. Her blir prisen fra kr 13.490,- for fire innholdsrike uker.

Rengjøring av leilighetene to ganger i uken (vasking av gulv og bad), og da skiftes også håndklær. Sengetøy skiftes en gang i uken.

I leilighetene er det:
• Aircondition (for både varme og kjøling)
• Trådløst internett
• TV med norske kanaler i stue og på soverom
• Safe mot gebyr
• Kokeplater
• Middels med kjøkkenutstyr
• Lite kjøleskap
• Mikrobølgeovn
• Brødrister
• Kaffetrakter
• Hårføner
• Dusj i badekar
• Lett dyne


Calpe er en liten, sjarmerende kystby på den nordlige delen av Costa Blanca. Byen ligger mellom Altea og Javea, på Costa Blancakysten.

Calpe er kjent for sin skjønnhet, uberørte strender og urørte natur. Calpe kan skilte med et bredt utvalg av flotte barer og restauranter med retter fra hele Spania og resten av Europa. På strandpromenaden finner du et godt utvalg av gode restauranter for lunsj eller middag. I fiskehavnen finner du sjømatrestauranter på rekke og rad. Vær tidlig ute, her blir det fullt selv om vinteren.

Calpes velkjente landemerke, den karakteristiske klippen Peñon de Ifach, minner om klippen i Gibraltar og deler stranden i Calpe i to. Begge strendene ligger på hver sin side av Calpe-klippen og er flotte velholdte strender. Calpe-klippen er et naturreservat for fugler og planter, og er et yndet mål for turgåere.

Høydepunkter Calpe:

  • Flotte strender
  • Fantastiske turmuligheter
  • Historiske byggverk
  • Sjømat i superklasse
  • Fiskebasar hver dag

Pris per person i fire uker:

Utsikt mot saltvannslagune alle måneder:
Kr 11.490,- per person

Utsikt mot Middelhavet november, desember 2018, januar og mars 2019:
Kr 13.490,- per person.

Utsikt mot Middelhavet oktober 2018, februar og april 2019
Kr 13.990,- per person.

Tillegg for enkeltrom: kr 5.000,- for hele oppholdet

Avreisebyer:
Oslo, Torp, Bergen, Trondheim og Stavanger

Avganger hver måned fra oktober til april.

Bestilling og kontaktinformasjon
Oppholdet gjennomføres av Aller Travel, og spørsmål og bestilling rettes dit.
Telefon: 22 65 11 00

Inkludert og ikke inkludert

Prisene inkluderer følgende:

• Fly t/r Oslo, Stavanger, Torp, Bergen eller Trondheim – Alicante med alle skatter og avgifter
• Overnatting i leilighet, 4 eller 8 uker med frokost
• Transport t/r flyplass – resort
• Vertskap fra VI OVER 60
• Ulike tilbud om aktiviteter under oppholdet

Prisen inkluderer ikke:

• Avbestillings- og reiseforsikring
• Øvrige måltider
• Valgfrie utflukter

Trenger du hjelp?
Kontakt Aller travel på telefon eller e-post.

Se også våre andre resort:

VI OVER 60-Resort Calahonda I

Dette er resortet for deg som ønsker et aktivt og landlig opphold. Her har alle leilighetene to soverom og to bad. Her vil mange av aktivitetene for begge resortene foregå i det store teltet.

VI OVER 60-Resort Calahonda II

Dette er resortet for deg som ønsker å bo litt nærmere sjøen med den flotte strandpromenaden. Her er det gode solforhold og sjøutsikt fra leilighetene. Her blir det fort utsolgt.

VI OVER 60-Resort Gran Alacant

Dette er resortet for deg som ønsker en rolig langtidsferie. Men området har mange muligheter også for de aktive. Her er det tilrettelagt for gå- og rullestol, det er lege- og helsesenter (HELFO-ordning) og SPA-avdeling. Gode solforhold og resort-buss.

Del innlegg