VI OVER 60-Resort Calahonda II, 2018/2019

VI OVER 60-Resort Calahonda II, 2018/2019

Club Calahonda ble veldig populært allerede i sin første sesong med gode tilbakemeldinger fra gjestene våre. Resortet ligger nært strand, butikker og restauranter (500 meter). De fleste leilighetene har fin sjøutsikt og gode solforhold. Leilighetene er romslige og velutstyrte med stue, kjøkken, terrasse, to soverom og ett til to bad. Resortet passer godt for aktive, siden det er en del trapper på anlegget. Fellesaktiviteter skjer både på dette resortet og på søsterresortet Crown Resort Club Marbella (500 m). Mange avreisebyer.

Vi har avganger fra Trondheim, Torp, Bergen, Stavanger og Oslo hver måned fra oktober til april. Opphold 4 eller 8 uker.

Viktig å merke seg:

√ Nær vårt andre anlegg i Calahonda (søsterresort)
√ Havutsikt på de fleste leiligheter og kort vei til stranda
√ Inkludert frokost i 4 uker
√ Leilighet med 2 soverom og ett til to bad
√ Passer godt for aktive, trapper / bakke

På VI OVER 60-Resort vil du få hverdager med fysisk og mental aktivitet, og et omsorgsfullt fellesskap. På Club Calahonda kan vi tilby oppvarmet utendørs svømmebasseng, treningsrom, tennisbane og ulike fritidsaktiviteter. Resortet ligger ikke langt unna sjømannskirken i Calahonda.

Bekreftede flytider for avganger i oktober, november og desember blir sendt ut innen 1.mars.
Bekreftede flytider for avganger i januar og februar blir sendt ut innen 1.mai.
Bekreftede flytider for avganger i mars og april blir sendt ut innen 1.august.


BELIGGENHET:
Resortet «Crown Resort Club Calahonda» ligger i Calahonda. Dette ligger 35 km sør for Malaga flyplass og ca 14 km nord for Marbella.

Adresse:
Urb. Sitio de Calahonda, 25, 29649 Mijas, Málaga, Spania.

CALAHONDA:
Calahonda er en liten, rolig by i Costa del Sol. Her finner du den lengste sandstranden i området på hele 4,5km lang og 25m bred. Her kan man gå fine turer, sette seg ned på en av de mange koselige strandbarene eller leie en solseng. I Calahonda finner du en del restauranter. Blant annet er det mange gode restauranter i kjøpesenteret El Zoco eller i Avenida de Espana.

TERRENG:
Det er et kupert terreng her og en del trapper på stedet, slik at det dessverre ikke passer for personer med gangbesvær.

CROWN RESORT CLUB CALAHONDA:
Resortet har restaurant, trimrom, tennisbane og oppvarmet utendørs svømmebasseng. Gratis trådløst internett på hele anlegget og norske TV-kanaler. Innendørs oppvarmet svømmebasseng på Club Marbella kan fritt benyttes (ca. 500 m ovenfor).

VI OVER 60-Resort har et eget lokale på anlegget til våre gjester! Her vil vi ha quiz, bingo, steke vafler etc. Større arrangement gjøres i fellesarealet på Club Marbella, sammen med gjestene som bor der.

LEILIGHETENE:
Leilighetene er romslige og velutstyrte med stue, kjøkken, terrasse, to soverom og ett til to bad. Kjøkkenet er velutstyrt med både stekeovn, kokeplater, kaffetrakter, vannkoker og brødrister. I tillegg finnes det vaskemaskin (klær), strykejern og 1 varmeovn i hver leilighet, samt dyne. Leiligheten består av oppholdsrom, 2 soverom, balkong/ terrasse og TV med norske kanaler (TV2 og NRK). Rengjøring av leilighetene en gang i uken. Det er ikke tillatt med dyrehold! De fleste har havutsikt og alle har sol på verandaen / balkongen.

MÅLTIDER:
Det er inkludert engelsk frokost alle dager. Øvrige måltider kjøpes og bestilles i restaurantene/i resepsjonen på stedet. Oppdaterte priser på dette finner du i restauranten når du kommer ned til resortet.

RESTAURANTER:
Det finnes noen restauranter ca 4-5 minutters gange fra resortet.

BUTIKK:
Det finnes en nærbutikk med det meste av dagligvarer 4-5 minutters gange fra resortet.

SJØMANNSKIRKEN:
Den norske sjømannskirken ligger i Calahonda ca 800 meter fra resortet. For våre gjester som ønsker å tilbringe desember og julen sammen med oss, blir det gudstjeneste i Sjømannskirken og julemiddag om kvelden.

BANKAUTOMAT:
Det er bankautomat ca 5 minutter fra resortet.

VERTSKAP:
Det vil være vertskap fra VI OVER 60-resort tilstede hele tiden og som venter på dere i Spania. De vil være tilstede på resortet hver dag.

KURS OG AKTIVITETER:
Det vil bli arrangert ulike kurs og aktiviteter under oppholdet. Dette vil kun være for våre gjester. Detaljert program og tilbud får du tilsendt når det nærmer seg avreise. Det vil også bli arrangert ulike utflukter hver uke til interessante områder i regionen. Påmelding og informasjon rundt dette vil du få ved ankomst.

STRAND:
Det er ca 500 meter til stranden,  ca 10 minutters gange.

ENKELTROMSTILLEGG:
Tillegget for å bruke leiligheten alene er kr 1.000,- pr uke.

BESØK:
Dersom du har lyst å ha besøk og ha noen boende hos deg i leiligheten, koster det 1000 kr pr. person for én uke. Barn under 12 år gratis. Gjelder kun i ordinære senger og må forespørres på forhånd.


Leilighetene er romslige og velutstyrte med stue, kjøkken, terrasse, to soverom og ett til to bad. Kjøkkenet er velutstyrt med både stekeovn, kokeplater, kaffetrakter, vannkoker og brødrister. I tillegg finnes det vaskemaskin (klær), varmeovn (1 stk på hjul), oppholdsrom, balkong/ terrasse og TV med norske kanaler (TV2 og NRK). Det finnes både dyner og pledd i alle leilghetene. De fleste leiligheten har havutsikt og alle har sol på verandaen / balkongen.

Rengjøring av leilighetene en gang i uken.

I leilighetene er det:

 • Trådløst internett
 • Balkong / veranda
 • Enkeltsenger / dobbeltsenger
 • Varmeovn
 • Vaskemaskin
 • Tv med norske kanaler
 • Kjøkken
 • Komfyr med ovn og kokeplater
 • Kjøkkenutstyr
 • Kjøleskap
 • Mikro
 • Brødrister
 • Kaffetrakter
 • Vannkoker
 • Spiseplass
 • Hårføner
 • Dusj og badekar
 • Wc

Hotellet har videre:

 • Gratis parkering på hotellområdet med forbehold om plass
 • Flere bygninger
 • 5 etasjer
 • Heis
 • 100 leiligheter

Calahonda ligger mellom Marbella og Fuengirola og er et område hovedsakelig utviklet for turisme. Dette selvforsynte feriestedet gir en utmerket base for å utforske Costa del Sol. Calahonda har ca. 20.000 fastboende.


Det er flere større supermarkeder i Calahonda. For bedre utvalg – spesielt i ferskvarer – kan en tur til Mercadona anbefales. Det er flere sentre langs hovedveien i Calahonda. Fra utsiden kan de se ganske like ut, med postkort, solbriller og strandleker i store mengder, men innenfor kan det gjerne skjule seg en spennende spesialforretning. Om du ønsker å spasere langs stranden, er fyrtårnet like forbi El Porton ofte besøkt , og på en klar dag kan man se hele kysten herfra, inkludert Afrika og Gibraltar.

Dersom du vil oppleve litt av området rundt selve Calahonda, er muligheten mange. Bare noen kilometer fra Calahonda ligger Puerto Cabopino. Dette er en av de mer pittoreske havnene på Costa del Sol, og dette er et populært sted for turister som ønsker å nyte et godt måltid. Noen av kystens mest populære restauranter finner man her. Mijas Pueblo, Andalusias mest populære hvite landsby ligger lengre norøst i åsene. En tur til Malaga er dessuten virkelig å anbefale. Malaga er Spanias femte største by.

Til toppen av siden.

Pris per person i fire uker:

November og desember 2018:
Kr 12.490,- per person.

Januar 2019:
Kr 12.990,- per person.

Oktober 2018, februar, mars og april 2019
Kr 13.490,- per person.

Tillegg for enkeltrom: Kr 1.000,- per uke

Avreisebyer:
Trondheim, Torp, Bergen, Stavanger og Oslo.

Avganger hver måned fra oktober til april.

Bestilling og kontaktinformasjon
Oppholdet gjennomføres av Aller Travel, og spørsmål og bestilling rettes dit.
Telefon: 22 65 11 00

Inkludert og ikke inkludert

Prisene inkluderer følgende:

 • Fly Norge – Malaga t/r
 • Alle skatter og avgifter
 • Leilighet i valgte uker
 • Frokost i 4 uker
 • Transport flyplass – resort t/r
 • Vertskap fra VI OVER 60-Resort, fra ankomst Spania
 • Ulike tilbud om aktiviteter under oppholdet

Prisen inkluderer ikke:

 • Avbestillingsforsikring og reiseforsikring
 • Øvrige måltider
 • Sightseeing-utflukter

Trenger du hjelp?
Kontakt Aller travel på telefon eller e-post.

Se også våre andre resort:

VI OVER 60-Resort Calahonda I

Dette er resortet for deg som ønsker et aktivt og landlig opphold. Her har alle leilighetene to soverom og to bad. Her vil mange av aktivitetene for begge resortene foregå i det store teltet.

VI OVER 60-Resort Gran Alacant

Dette er resortet for deg som ønsker en rolig langtidsferie. Men området har mange muligheter også for de aktive. Her er det tilrettelagt for gå- og rullestol, det er lege- og helsesenter (HELFO-ordning) og SPA-avdeling. Gode solforhold og resort-buss.

VI OVER 60-Resort Calpe 2018/2019

Dette er resortet for deg som ønsker et aktivt og urbant opphold. Calpe er en moderne by med mange tilbud, men har også en sjarmerende og vakker gamleby. Hotellet ligger helt nede ved strandpromenaden og leilighetene har flott utsikt.

Del innlegg