VI OVER 60-Resort Calahonda I, 2018/2019

VI OVER 60-Resort Calahonda I, 2018/2019

Crown Resort Club Marbella ligger i et rolig og kupert område i Calahonda, nær sjømannskirken. Dette er vårt originale VI OVER 60-Resort som går inn i sin femte sesong! Leilighetene er romslige og velutstyrte med stue, kjøkken, terrasse, to soverom og to bad. Resortet passer godt for aktive siden det er en del trapper på anlegget. Minimarked og restauranter noen få minutters gange unna. Mange avreisebyer.

Vi har avganger fra Trondheim, Torp, Bergen, Stavanger og Oslo hver måned fra oktober til april. Opphold 4 eller 8 uker.

Viktig å merke seg:

√ Inkludert frokost i 4 uker
√ Leilighet med 2 soverom og 2 bad
√ Mange avreisebyer
√ Landlig beliggenhet, trapper/bakker
√ Passer godt for aktive

På VI OVER 60-Resort vil du få hverdager med fysisk og mental aktivitet, og et omsorgsfullt fellesskap. På Club Marbella kan vi tilby oppvarmet utendørs svømmebasseng, oppvarmet innendørs svømmebasseng, squashbane, treningsrom og ulike fritidsaktiviteter. Resortet ligger like ved sjømannskirken i Calahonda.

Bekreftede flytider for avganger i oktober, november og desember blir sendt ut innen 1.mars.
Bekreftede flytider for avganger i januar og februar blir sendt ut innen 1.mai.
Bekreftede flytider for avganger i mars og april blir sendt ut innen 1.august.


BELIGGENHET:
Resorten «Crown Resort Club Marbella» ligger i Calahonda. Dette ligger 35 km sør for Malaga flyplass og ca 14 km nord for Marbella.

Adresse:
Calle Monte Paraiso, Sitio de Calahonda, 29650 Mijas Costa, Marbella, SPAIN.

CALAHONDA:
Calahonda er en liten, rolig by på Costa del Sol. Her finner du den lengste sandstranden i området på hele 4,5km lang og 25m bred. Her kan man gå fine turer, sette seg ned på en av de mange koselige strandbarene eller leie en solseng. I Calahonda finner du en del restauranter. Blant annet er det mange gode restauranter i kjøpesenteret El Zoco eller i Avenida de Espana.

TERRENG:
Det er et kupert terreng her og en del trapper på stedet, slik at det dessverre ikke passer for rullestolbrukere.

CROWN RESORT CLUB MARBELLA:
Resorten har restaurant, trimrom, squashbane, oppvarmet utendørs svømmebasseng, oppvarmet innendørs svømmebasseng og petanque bane. Gratis trådløst internett på hele anlegget og norske TV-kanaler.

VI OVER 60 har et eget lokale på anlegget til våre gjester! Her vil vi arrangere dans om lørdagen, ha foredrag, quiz, visekveld, bingo, steke vafler – samt arrangere hyggelige vinkvelder med god middag dersom det er interesse for det.

LEILIGHETENE:
Alle leilighetene er romslige med 2 separate soverom som begge er tilknyttet et eget bad. Kjøkkenet er velutstyrt med både stekeovn, kokeplater, kaffetrakter, vannkoker og brødrister. I tillegg finnes det vaskemaskin (klær), strykejern og 1 varmeovn i hver leilighet, samt dyne. Leiligheten består av oppholdsrom, 2 soverom, balkong/ terrasse og TV med norske kanaler (TV2 og NRK). Rengjøring av leilighetene en gang i uken. Det er ikke tillatt med dyrehold!

MÅLTIDER:
Det er inkludert engelsk frokost hver morgen. Øvrige måltider kan også kjøpes for deler av oppholdet eller for hele oppholdet. Restauranten tilbyr lunsjbuffet, og til middag kan man kjøpe god og variert mat a la Carte.

Alle måltider kjøpes og bestilles i restaurantene/i resepsjonen på stedet. Oppdaterte priser på dette finner du i restauranten når du kommer ned til resortet.
• Lunsjbuffet: 75 EURO pr uke

RESTAURANTER:
Det finnes noen restauranter ca 4-5 minutters gange fra resorten.

BUTIKK:
Det finnes en nærbutikk med det meste av dagligvarer 3 minutters gange fra resorten.

SHUTTLE BUSS:
Resorten har en minibuss, som kan brukes til og fra nærliggende steder. Den tjenesten er gratis for våre gjester.

SJØMANNSKIRKEN:
Den norske sjømannskirken ligger i Calahonda ca 300 meter fra resorten. For våre gjester som ønsker å tilbringe desember og julen sammen med oss, blir det gudstjeneste i Sjømannskirken og julemiddag om kvelden.

BANKAUTOMAT:
Det er bankautomat ca 15 minutter fra resorten.

VERTSKAP:
Det vil være vertskap fra VI OVER 60-Resort tilstede hele tiden og som venter på dere i Spania. De vil være tilstede på resortet hver dag.

KURS OG AKTIVITETER:
Det vil bli arrangert ulike kurs og aktiviteter under oppholdet. Dette vil kun være for våre gjester. Detaljert program og tilbud får du tilsendt når det nærmer seg avreise. Det vil også bli arrangert ulike utflukter hver uke til interessante områder i regionen. Påmelding og informasjon rundt dette vil du få ved ankomst.

STRAND:
Det er ca 1 km til stranden,  ca 15-20 minutters gange.

ENKELTROMSTILLEGG:
Tillegget for å bruke leiligheten alene er kr 1.000,- pr uke.

BESØK:
Dersom du har lyst å ha besøk og ha noen boende hos deg i leiligheten, koster det 1000 kr pr. person for én uke. Barn under 12 år gratis. Gjelder kun i ordinære senger og må forespørres på forhånd.


Alle leilighetene er romslige med 2 separate soverom som begge er tilknyttet et eget bad. Kjøkkenet er velutstyrt med både stekeovn, kokeplater, kaffetrakter, vannkoker og brødrister. I tillegg finnes det vaskemaskin (klær), varmeovn (1 stk på hjul), oppholdsrom, balkong/ terrasse og TV med norske kanaler (TV2 og NRK). Det finnes både dyner og pledd i alle leilghetene. Dette er et godt alternativ for deg som ønsker å få besøk i løpet av oppholdet.

Rengjøring av leilighetene en gang i uken.

I leilighetene er det:

 • Trådløst internett
 • Balkong / veranda
 • Enkeltsenger / dobbeltsenger
 • Varmeovn
 • Vaskemaskin
 • Tv med norske kanaler
 • Kjøkken
 • Komfyr med ovn og kokeplater
 • Kjøkkenutstyr
 • Kjøleskap
 • Mikro
 • Brødrister
 • Kaffetrakter
 • Vannkoker
 • Spiseplass
 • Hårføner
 • Dusj og badekar
 • Wc

Hotellet har videre:

 • Gratis parkering på hotellområdet med forbehold om plass
 • Flere bygninger
 • 5 etasjer
 • Heis i ett av byggene
 • 195 leiligheter

Calahonda ligger mellom Marbella og Fuengirola og er et område hovedsakelig utviklet for turisme. Dette selvforsynte feriestedet gir en utmerket base for å utforske Costa del Sol. Calahonda har ca. 20.000 fastboende.

Det er flere større supermarkeder i Calahonda. For bedre utvalg – spesielt i ferskvarer – kan en tur til Mercadona anbefales. Det er flere sentre langs hovedveien i Calahonda. Fra utsiden kan de se ganske like ut, med postkort, solbriller og strandleker i store mengder, men innenfor kan det gjerne skjule seg en spennende spesialforretning. Om du ønsker å spasere langs stranden, er fyrtårnet like forbi El Porton ofte besøkt , og på en klar dag kan man se hele kysten herfra, inkludert Afrika og Gibraltar.


Dersom du vil oppleve litt av området rundt selve Calahonda, er muligheten mange. Bare noen kilometer fra Calahonda ligger Puerto Cabopino. Dette er en av de mer pittoreske havnene på Costa del Sol, og dette er et populært sted for turister som ønsker å nyte et godt måltid. Noen av kystens mest populære restauranter finner man her. Mijas Pueblo, Andalusias mest populære hvite landsby ligger lengre norøst i åsene. En tur til Malaga er dessuten virkelig å anbefale. Malaga er Spanias femte største by.

Pris per person i fire uker:

November og desember 2018:
Kr 12.490,- per person.

Januar 2019:
Kr 12.990,- per person.

Oktober 2018, februar, mars og april 2019
Kr 13.490,- per person.

Tillegg for enkeltrom: Kr 1.000,- per uke

Avreisebyer:
Trondheim, Torp, Bergen, Stavanger og Oslo.

Avganger hver måned fra oktober til april.

Bestilling og kontaktinformasjon
Oppholdet gjennomføres av Aller Travel, og spørsmål og bestilling rettes dit.
Telefon: 22 65 11 00

Inkludert og ikke inkludert

Prisene inkluderer følgende:

 • Fly Norge – Malaga t/r
 • Alle skatter og avgifter
 • Leilighet i valgte uker
 • Frokost i 4 uker
 • Transport flyplass – resort t/r
 • Vertskap fra VI OVER 60-Resort, fra ankomst Spania
 • Ulike tilbud om aktiviteter under oppholdet

Prisen inkluderer ikke:

 • Avbestillingsforsikring og reiseforsikring
 • Øvrige måltider
 • Sightseeing-utflukter

Trenger du hjelp?
Kontakt Aller travel på telefon eller e-post.

Se også våre andre resort:

VI OVER 60-Resort Calahonda II

Dette er resortet for deg som ønsker å bo litt nærmere sjøen med den flotte strandpromenaden. Her er det gode solforhold og sjøutsikt fra leilighetene. Her blir det fort utsolgt.

VI OVER 60-Resort Gran Alacant

Dette er resortet for deg som ønsker en rolig langtidsferie. Men området har mange muligheter også for de aktive. Her er det tilrettelagt for gå- og rullestol, det er lege- og helsesenter (HELFO-ordning) og SPA-avdeling. Gode solforhold og resort-buss.

VI OVER 60-Resort Calpe 2018/2019

Dette er resortet for deg som ønsker et aktivt og urbant opphold. Calpe er en moderne by med mange tilbud, men har også en sjarmerende og vakker gamleby. Hotellet ligger helt nede ved strandpromenaden og leilighetene har flott utsikt.

Del innlegg