OM VI OVER 60

VI OVER 60 er Norges største magasin for godt voksne og fokuserer på grundig journalistikk med snert i. Vår visjon er å være et magasin til glede, nytte og inspirasjon.

VI OVER 60 utgis av Aller Media. Vi er fire personer i Bergen som holder til i Vaskerelven 39. Magasinet ble opprettet i 1979 og har vært en stor suksess fra dag én, med høy kvalitet på både innhold og utforming.

VI OVER 60 skal gi leseren et stemningsløft og inspirere dem til å få mer ut av livsfasen de er i eller forbereder seg til. VI OVER 60 skal være magasinet for dine beste år!

VI OVER 60 skal fremstå som et livsbejaende magasin i en positiv og personlig tone, med tekst, bilder, fargebruk og layout som inspirerer, er til nytte og gir et stemningsløft.

VI OVER 60 henvender seg til det brede lag av kvinner og menn i alderen 60+ i Norge, med et spesielt fokus på aldersgruppen ”de unge eldre” i alderen 60-75 år.

VI OVER 60 kommer ut 12 ganger i året. Våre fokusområder er helse, mellommenneskelige forhold, reiser og personlig økonomi, pensjon, arv og juss.

Kontakt oss gjerne, kontaktinformasjon finner du her.